Reklám blog

Kívánj valamit karácsonyra! - a Springfieldtől

Frissítve: 2013. dec. 7., 09:54 | Megtekintve: 120083

Van aki egy jobb világot szeretne, más csak finom kávét reggelire. Te mit szeretnél karácsonyra?

Megjelent a Springfield ünnepi videója: az idei kampányfilm a karácsonyi és újévi kívánságok köré épül, legyenek azok komoly, vicces vagy kedves kívánságok. Nézd meg a hangulatos videót és oszd meg vágyaidat te is a világgal!

Olvass tovább »



A Tchibo már több, mint kávé

Frissítve: 2012. aug. 28., 23:02 | Megtekintve: 5430

Nem csak a kávé, de a divat és vásárlási élmény terén is brillírozik a Tchibo webshopja. A divatvilág újdonságait felvonultató kollekciókat online is kényelmesen elérheted.

A Tchibo.hu webáruházban az ismert és szeretett kávékínálat mellett a legkiválóbb minőségű ruhákat is megtalálod. A friss kollekciók a nyár színeit, az aktuális trendeket és az egyedi Tchibo stílust tükrözik.

Olvass tovább »


Lana Del Rey lett a H&M arca

Frissítve: 2012. aug. 21., 07:21 | Megtekintve: 4151

Nem csak a kampányfotókon tűnik fel, de egy exkluzív, stílusos reklámfilmben is láthatjuk majd Lanát, ahol a ,,Blue Velvet” című dalt énekli el.

A zenei világ jelenleg egyik legismertebb neve, Lana Del Rey lesz idén ősszel a H&M arca. A kampányban Lana a H&M őszi kollekciójának kulcsfontosságú darabjait viseli, többek között egy rózsaszín angóra pulóvert, mintás leggingset, tweed motoros dzsekit és egy szűk, bőr részletekkel ellátott tweed ruhát.

Olvass tovább »



Magyar modell lett a Sony arca

Frissítve: 2012. júl. 12., 07:00 | Megtekintve: 3507

A magyar Keindl Dávid lett a Sony reklámkampányának arca Európa 20 országában. A modell a világ legkisebb 10x-es optikai zoommal felszerelt fényképezőgépét reklámozza.

A WX100 a Sony és – a termék hivatalos bejelentésekor – a világ legkisebb, legkönnyebb 10-szeres optikai zoommal felszerelt fényképezőgépe. A magyarországi boltokban már kapható fényképezőgép kampányát a 20 országot irányító budapesti Sony központban dolgozták ki, így kerülhetett sor arra, hogy magyar modellek közül válasszanak főszereplőt.

Olvass tovább »


Indulj hát egy jobb világért a Levi's-szel!

Frissítve: 2011. aug. 12., 12:52 | Megtekintve: 2543

A Levi’s „Go Forth” kampányának részeként világszerte a Facebook-on mutatja be azokat az előremutató gondolkodású embereket, akik egy jobb világért küzdenek.

A Levi’s márka 138 éves történetében a „Go Forth” (magyarul „Indulj hát!”) az első világméretű marketing kampány, mely az egész világon azokat az embereket ünnepli, bátorítja és segíti, akik aktív cselekedeteik által szeretnének egy új és szebb jövőt felépíteni.

Olvass tovább »


Dr. House a L'Oréal új arca!

Frissítve: 2011. júl. 11., 11:31 | Megtekintve: 2905

Hugh Laurie karakterét a Dr. House-ból a világon mindenhol ismerik. A L’Oréal Paris őt választotta, mint a férfiak számára kifejlesztett Men Expert termékeinek új Szépségnagykövetét.

„Először azt hittem, hogy ez egy tévedés, majd megértettem, hogy a L’Oréal nem modelleket, hanem valódi karakteres személyiségeket keres, akik megérdemlik… És akik hangosan és határozottan hirdetik, hogy a kozmetikumok használata egy nagyon férfias döntés!” – nyilatkozza Hugh Laurie.

Olvass tovább »


Megan Fox és Rafael Nadal fehérneműben

Frissítve: 2011. jan. 24., 07:00 | Megtekintve: 2660

Leváltva Cristiano Ronaldo-t és egy újabb vonal kampányában is bevetve Megan Foxot, az Armani tavaszi fotósorozatai ismét szexis és merész irányt vesznek.

Megan Fox és Rafael Nadal is fehérneműre vetkőztek az Armani 2011 tavaszi-nyári kampánysorozata kedvéért. Megan már régóta képviseli az Armani Cosmetics kollekcióit, Rafael viszont újdonság a márka életében.

Olvass tovább »


Lagerfeld dícséri, de nem ismeri meg a Volkswagent

Frissítve: 2011. jan. 1., 06:00 | Megtekintve: 1799

A Volkswagen most megjelent reklámfilmjében Karl Lagerfeld, a divatdiktátorok császára agyondícséri a Golfokat, miközben azt hiszi, párizsi autókról van szó.

Bár Lagerfeldtől nem vártuk volna, hogy autóreklámban fog személyesen szerepelni, a Volkswagen Golf and Polo Style kampány kedvéért mégis kamera elé állt, hogy eljátssza a fotóst, aki szerint a német autómodellek ugyanolyan meglepően szépek, mint a párizsi remekművek.

Olvass tovább »


Elbűvölő utazás az illatokkal: Le Voyage D'Hermes

Frissítve: 2010. dec. 20., 06:00 | Megtekintve: 2126

A Hermes divatház parfümjei ugyanolyan legendásak, mind ruhakölteményeik. Ez a 2010-es illat akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes, reklámja pedig meglepően csodálatos.

A Le Voyage D’Hermes parfüm kampányában egy ereje teljében levő ló és egy ártatlan, hófehér galamb utazását, találkozását és szépségét csodálhatjuk meg.

A “Hermész utazása” egy teljesen uniszex, citrusos, semmihez sem hasonlítható illat, amit nevéhez híven gyönyörű látomásba csomagolva vittek reklámfilmre.

Olvass tovább »


Az első D&G 2011 kampányfotók

Frissítve: 2010. dec. 6., 09:56 | Megtekintve: 3136

Kiszivárogtak a legelső fotók a Dolce & Gabbana szupermodelleket felvonultató 2011 tavaszi kampányából.

A kampányban többek közt Izabel Goulart, Isabeli Fontana, Alessandra Ambrosio és Maryna Linchuk láthatóak a híres tervezőpáros ruháiban. Az első két kép már most kikerült az internetre.

Olvass tovább »