Women' Secret blog

Ezekben a fürdőruhákban nem maradsz láthatatlan!

Frissítve: 2016. jún. 9., 12:24 | Megtekintve: 127678

Ha a tengerparton vagy strandokon nem csak a barnulás a cél, hanem hogy olyan fürdőruhát viselj ami kicsit sem hétköznapi, amiben tutira észrevesznek, akkor válogass az alábbi Women'Secret fürdőruhák közül!

A mindig elegáns fekete-fehér összeállítás, sportos kivitelben:

Rojtos, félvállas bikini, bordó-málna színekkel:

Lyukacsos textúrájú, keki színű bikini:

Rózsaszín, pántnélküli, rojtos-pomponos:

Nincsen nyár csík nélkül! Asszimetrikus, kék-fehér csíkos fürdőruha lánccal:

Keresztpántos, korall háromszög bikini, mintás szélekkel:

Fehér, hálós bikini csoda:

Kötött, színes, porcelánmintás bikini:

Világoskék, masnis, color block bikini:

Fekete, spagettipántos fürdőruha medencepartra:

Romantikus bikini sok pánttal, virágos alsóval:

Fehér bikini fekete szegéllyel, a'la 50-es évek:



Megnyílt az első women’ secret „IT shop”

Frissítve: 2011. szept. 5., 13:10 | Megtekintve: 4148

Közép-Kelet Európában elsőként új típusú women’secret üzlet, vagyis „IT Shop” nyílt a Mammut 2-ben. Az új dizájn számos stílust ötvöz, a természetes anyagok, a fa és a fém mellett a pasztell színek alkalmazása is hozzájárul a kellemes hangulathoz.

Az új koncepció elnevezése, az „IT Shop” azt sugallja, hogy a women’secret egy teljesen újszerő és egyedi stílusú környezetet szeretett volna kialakítani, ahová öröm betérni.

Az olyan bohókás részletek, mint a varrószobás kiegészítők, kosarak és dobozok, a sárga bicikli vagy a szekér, még vidámabbá teszik az üzletet.

Olvass tovább »


Karácsonyi Women' Secret fehérneműk és cukiságok

Frissítve: 2010. dec. 1., 06:00 | Megtekintve: 4635

Közelegnek az ünnepek, ideje gondolkodni azon, mivel leped meg önmagadat, a párodat, vagy éppen ő téged - már ha a fehérneműk és más apróságok közt keresgéltek.

A Women’ Secret már készen áll a karácsonyi ünnepekre, december elejétől akár be is szerezhetjük náluk az ajándékaink nagy részét. Nézd meg te is a karácsonyi kollekció színfoltjait!

Olvass tovább »



Fehérnemű, ami formál - az új w'effect

Frissítve: 2010. okt. 1., 05:00 | Megtekintve: 3684

A women’secret beavat idei legnagyobb titkába: bemutatja anti-cellulitisz és feszesítő hatású fehérneműit. Ráadásul most egy ideig bevezető áron kaphatók!

Eddig csak álmodtál róla? Ma már számodra is elérhető, ráadásul 100% women’secret stílusban. A w’effect anti-cellulitisz és feszesítő hatású, egyben kényelmes és nőies kollekció.

Olvass tovább »


Akciófigyelő: Springfield és Women' Secret -25%

Frissítve: 2010. szept. 7., 09:49 | Megtekintve: 4191

Ezen a héten csütörtöktől vasárnapig egy kupont kell csak bemutatnod, hogy megkapd a 25% kedvezményt a Springfield és a Women' Secret üzletekben.

Szeptember 9-12-ig, vagyis most csütörtöktől vasárnapig 25% kedvezménnyel vásárolhatsz a Springfield és a Women’Secret üzleteiben.
Csupán annyit kell tenned, hogy kinyomtatod az alábbi linken elérhető kupont, és felmutatod az üzletekben.

Olvass tovább »


Atom Anti pizsik a Women Secret hangyás kollekciójában

Frissítve: 2010. febr. 18., 08:00 | Megtekintve: 7353

Emlékszel Atom Antira, a mutáns hangyára, aki olyan főellenségeket győzött le, mint a Karate Hangya vagy a Godzilla Termesz? Itt vannak a szezon legcukibb pizsamái!

A 60-as évek legaranyosabb rajzfilmhőséről emlékszik meg a Women’ Secret 2010 tavaszi kollekciójával. A Hangyafalván élő Atom Anti annak idején sorra szupersebességgel göngyölítette fel a megoldhatatlan bűnügyeket – alakja méltó téma egy huncut és csajos pizsi-kollekcióhoz.

Olvass tovább »


Vanity Adventi Naptár: 16. nap

Frissítve: 2009. dec. 16., 00:00 | Megtekintve: 3242

Az ünnep a pihenés, nyugalom, kikapcsolódás ideje. Legyen édes az álmod, maradj trendi még alvás közben is!

Nézd meg, mit rejt a mai meglepetés csomag!

Olvass tovább »


Csak most: Springfield és Women's Secret akció!

Frissítve: 2009. dec. 7., 16:11 | Megtekintve: 5553

Siess, mert vasárnapig még igénybe veheted két igazán csajos márka ünnepi kedvezményét!

A Springfield és a Women’s Secret nevében szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a karácsonyi ajándékokhoz.

Olvass tovább »


Nyári újdonságok a Women'secret-nél

Frissítve: 2009. júl. 3., 15:03 | Megtekintve: 2616

A nyár legfontosabb kiegészítőit már mind megtalálod a Women'secretnél - nézd meg te is, mik az újdonságok!

Az európai Victoria’s Secret-ként is ismert Women’secret egyre több újdonsággal lepi meg rajongóit. Nemrég a most debütált első férfi kollekcióról írtunk, de nem szabad elfeledkeznünk az egyre szélesebb kiegészítő választékról sem.

A nagy újdonság, hogy most már ékszerek és napszemüvegek is várnak az üzletek polcain – a strandtáskák és papucsok mellett trendi nyakláncokkal, karkötőkkel és napszemüvegekkel is kiegészítheted Women’secret strandfelszerelésedet.

Keresd ki a magyarországi Women’secret üzletek listájáról a hozzád legközelebb esőt és nézd meg élőben az aktuális kollekciókat!

Nézd meg a Women’secret kollekciót a divatkatalógusban!


Pasititkok a ruha alá

Frissítve: 2009. jún. 21., 08:00 | Megtekintve: 4908

Az egyik legismertebb európai fehérnemű márka, a Women'secret végre férfiaknak is gyárt kényelmes, szexis és hétköznapi darabokat, amik már most várnak rátok a boltokban!

Júniusban végre megjelent a Women’secret üzletekben a márka első, férfiaknak készült fehérnemű kollekciója. Bár a spanyol vásárlók már december óta felfedezhettek a női bugyik között néhány boxert is, a Men’secret line csak most debütált a világ többi részén.

A már boltokba került, 2009-es nyári Men’secret kollekcióban eleinte csak férfi alsók és pólók lesznek, de a márka ígérete szerint igen hamar pizsamák és fürdőnadrágok is megjelennek a polcokon. A Men’secret egyik különlegessége, hogy a pasik vásárlási szokásaira gondolva egyes termékeket csomagokban is árulnak majd – vagyis a férfiak a kiválasztott fazonból egyszerre 2-3 különböző színű darabot is kapnak, ezzel letudva egy időre a fehérnemű vásárolgatást.

A hazai Women’secret üzletekbe már megérkezett a Men’secret kollekcióból két típusú alsó és póló, ezért mostantól a pasidat is érdemes magaddal vinned, ha benézel.

Nézd meg a Women’secret kollekciót a divatkatalógusban!