Ajándék blog

Ajándék strandtáska a Calzedoniától

Frissítve: 2013. máj. 15., 12:38 | Megtekintve: 57923

Ha a Calzedonia üzleteiben vásárolsz fürdőruhát vagy strandruhát divatos strandtáskát kapsz ajándékba. Csak a készlet erejéig, siessetek!



Karácsonyi ajándéknak: L'Oréal szépség csomagok

Frissítve: 2011. nov. 9., 09:00 | Megtekintve: 2623

Már azon töprengsz, mivel ajándékozd meg szeretteidet, de nem tudsz kitalálni semmit? A L'Oréal csomagok közül személyre szólóan választhatod ki a tökéleteset!

Akár férfi, akár nőismerős a megajándékozott, biztosan találsz az életkorának és bőrének megfelelő ajándékot. A L’Oréal segít, hogy valódi figyelmességgel tudd meglepni azokat, akik a legfontosabbak karácsonykor.

Olvass tovább »


Ajándék stílusos lányoknak: Kristály fülhallgató

Frissítve: 2010. dec. 15., 06:00 | Megtekintve: 3528

Nem tipikus divatajándék, mégis hasznos, egyedi, stílusos és szép ez a csillogóan trendi fülhallgató, aminek biztosan minden hölgy örülne.

Ajándékötleteknek nem vagyunk híján, de karácsony előtt kellenek is a jó tippek. A Jaeger egy egészen egyedi és gyönyörű darabbal rukkolt elő az ünnepi szezonra, bár ez nem egy tipikus divatajándék.

Olvass tovább »



A tökéletes farmer: Levi’s Curve ID

Frissítve: 2010. szept. 10., 05:00 | Megtekintve: 14091

Sok nő szerint tökéletes farmert találni "fájdalmasabb” küzdelem, mint a teljes fazongyanta. De a Levi’s Curve ID pont olyan, amire szükséged van, és ajándék táskát kapsz azért, ha felpróbálod.

A történelmében farmerek százai ígérték hiába a lábak hosszabbítását, a fenék kiemelését, és a derék hangsúlyozását. Mostanra emiatt sok nő azt hiszi, a tökéletes farmer nem is létezik. Az elmúlt évek világméretű női testalkat kutatásának befejeztével a Levi’s bemutatja a LEVI’S® CURVE ID-t, az egyedi fazonokat felsorakoztató kollekciót.

Olvass tovább »


Akciófigyelő: Mango Shopping Night

Frissítve: 2010. szept. 4., 05:00 | Megtekintve: 4957

Szeptember 9-én este egyedi vásárlási alkalom nyílik a Mango üzletekben a Glamour jóvoltából: 25% kedvezmény várja azt, aki beviszi ezt a meghívót!

Szeptember 9. csütörtök este 18-tól 22 óráig térj be valamelyik itt felsorolt Mango üzletbe az alábbi meghívóval. A 25% kedvezmény mellett még egy exkluzív táskát is kapsz ajándékba a Mango & Glamour Night keretében!

Olvass tovább »


Garantált ajándék póló mindenkinek!

Frissítve: 2010. jún. 8., 05:01 | Megtekintve: 4125

A MrSale hírlevelére regisztrálók kivétel nélkül egy-egy pólót kapnak ajándékba a friss hírek és kihagyhatatlan ajánlatok mellé. Regisztrálj te is!

A MrSale egy 100% pamut pólót ad ajándékba minden egyes új hírlevél feliratkozónak! Náluk most igazán megéri regisztrálni.

Olvass tovább »


Az 5 legdrágább karácsonyi ajándék divatrajongóknak

Frissítve: 2009. dec. 21., 12:33 | Megtekintve: 4756

Ha friss lottómilliárdos vagy, örvendeztesd meg szeretteidet egy autó árába kerülő válltáskával, mobillal vagy parfümmel a legnevesebb divattervezők szalonjaiból!

Nézd meg, milyen csinos kis apróságokat vehetnél meg egy jól felszerelt BMW vagy egy kisebb palota áráért a leghíresebb divatházak karácsonyi ajándéknak szánt alkotásai közül!

Olvass tovább »


Mindenki kap egy pólót a GAS-tól

Frissítve: 2009. okt. 1., 06:36 | Megtekintve: 6392

Mindenkinek kell egy GAS farmer - főleg, ha ajándékba egy szuper férfi vagy női póló is jár hozzá. Irány a bolt!

A GAS idén ünnepli 25. születésnapját, ezért egy különleges, ünnepi pólót ad ajándékba minden vásárlónak.

Olvass tovább »