Bemutató blog

Utcabálon mutatták be az Isabel Marant pour H&M kollekciót

Frissítve: 2013. nov. 10., 10:28 | Megtekintve: 118690

Többek közt Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey és Olga Kurylenko is jelen volt Párizsban, ahol az Isabel Marant pour H&M kollekció filmdíszletek között került bemutatásra. November 14-től világszerte kapható lesz.

Az Isabel karrierjének legjelentősebb darabjait tartalmazó kollekció a mozik világát idéző stílusban került bemutatásra képekkel, videoklipekkel, és az utcáról behívott modellekkel, így érzékeltetve Isabel Marant világát. Mivel a tervező stílusának alapvető eleme a város, Párizs magától értetődő választásnak tűnt annak megünneplésére, hogy a kollekció november 14-től kapható mintegy 250 üzletben és online.

Olvass tovább »



Programajánló: Fashion Video Festival 2011

Frissítve: 2011. nov. 23., 10:51 | Megtekintve: 1387

Power, power, power! Ez a jelszava az idei Fashion Video Festival rendezvénynek. Ha érdekelnek a nemzetközi divat rövidfilmek, november 22 és 26. között az Erzsébet téri Design Terminálban a helyed!

November 22 és 26. között, immáron másodszor kerül megrendezésre az egyik legrangosabb hazai divatesemény, a Fashion Video Festival.

A több művészeti ágon és médiumon átívelő komplex eseménysorozat egy héten keresztül kínál látnivalókat, szakmai kerekasztal beszélgetéseket és konferencia előadásokat. A szervezők minden érdeklődőt várnak a programokra!

Olvass tovább »


Párizsi Haute Couture Fashion Week képek!

Frissítve: 2011. júl. 6., 18:35 | Megtekintve: 2599

A Musée Rodin kertjében már le is zajlott az idei őszi szezont megnyitó Dior bemutató. A divatház szakított eddigi hagyományaival és a meghökkentésre alapoz 2012-ben, akárcsak a többi tervező. Nézd meg a képeket!

A Dior ház nagyszabású, minden hagyományt felrúgó eseménye hivatalosan is megnyitotta a 2011 őszi párizsi haute couture bemutatószezont. Sok minden megváltozott a korábbi évekhez képest, főleg mivel John Galliano régóta most először nem vett részt a kollekciók tervezésében.

Olvass tovább »



Az F&F idén elhozza nekünk Párizst

Frissítve: 2011. máj. 16., 13:42 | Megtekintve: 3817

Elegancia, letisztultság, klasszikus vonalvezetés, stílusos, jól variálható darabok – ez jellemzi az F&F 2011 őszi-téli kollekcióját, amit egy nagyszabású divatshow keretében tekinthetett meg a közönség május 5-én a VAM Designban.

Az F&F designerei és stylist csapata ezúttal az elegancia, a fények és a csillogás fővárosába, Párizsba repítette a résztvevőket. A város hangulatát egyedülálló látványtechnika és hatalmas kivetítők varázsolták a színpadra, és a párizsi stílust tükrözték a kollekció egyes darabjai is.

Olvass tovább »


Trendi helyek Budapesten: Spájz

Frissítve: 2011. máj. 4., 09:00 | Megtekintve: 5217

A város legérdekesebb helyei közül most egy olyat emelünk ki, amit a vintage stílus és a kényelmes különcség hívei fognak imádni: a belvárosi Spájzot.

A Spájz Étterem a nevével ellentétben nem egy belváros sarkában eldugott, szimpla étel-ital tároló, sőt! Eklektikusan spájzhangulatú homlokzatával meglepő, figyelemfelkeltő és hihetetlenül hívogató már az első perctől.

Olvass tovább »


Guess bemutatón jártunk

Frissítve: 2011. márc. 8., 06:00 | Megtekintve: 2333

Hozzánk is megérkezett a Guess legújabb tavaszi-nyári kollekciója, a minap az ő bemutatójukon jártunk. A márka most is kitett magáért, a kollekció nagyon szexire és egyedire sikerült. Élménybeszámoló képekkel! Olvassátok, nézzétek!

A Guess által képviselt stílus mindig is nagyon közel állt hozzánk, és ez csak erősödött a Fashion Caféban tartott bemutató után. A hostesseken lévő Just Cavalli órák, ékszerek és a modellek által felvonultatott Guess ruhák meghatározóak lesznek idén nyáron, biztos, hogy sokszor fogunk találkozni velük az utcán.

Órák és ékszerek minden mennyiségben

Olvass tovább »


Bubi vagy lófarok?

Frissítve: 2011. jan. 30., 07:00 | Megtekintve: 4896

A legnagyobb divatházak és sztárok már készülnek a tavaszi zsongásra. Nemcsak az új kollekciók, színek és szabások hódítanak a kifutón és a vörös szőnyegen, hanem a mesterfodrászok is megalkották a frizuratrendeket a tavasz-nyári időszakra.

A tupírozott lófarok 2011 egyik slágere, nagyon sok bemutatón láthattunk modelleket ezzel a hajkoronával vonulni. A klasszikus fazont újraértelmezve, a fejtetőn az erős tupír, rengeteg hajlakkal lett rögzítve a Céline kifutóján.

Olvass tovább »


Szexis nyuszilányok a kifutón!

Frissítve: 2010. ápr. 7., 08:31 | Megtekintve: 8106

Egykori Playboy nyuszik és Playmate-ek bújtak nyuszi és pillangó jelmezbe egy nagyszabású divatshow-n. Igazi bombázók, Kustánczi Lia, Béres Anett, Sónyák Szilvi, Horváth Bianka, Kővári Brigi, Bernáth Cecília és Kis Hegedüs Réka vonult végig a kifutón.

Kis Hegedüs Réka és üzlettársa, Tórizs Hajnalka Guiness rekorder sminkmester már korábban is foglalkozott rendezvényszervezéssel, de most úgy döntöttek: közös vállalkozást indítanak, amelyen belül elsősorban divatbemutatókat, szórakoztató partikat rendeznek. Első közös munkájuk a nyuszilányos divatbemutató volt.

Olvass tovább »


Új névvel, megszokott egyediséggel készülnek

Frissítve: 2010. márc. 29., 05:00 | Megtekintve: 1843

Rendhagyó eseményen, FEHÉR néven mutatta be táskáit és kiegészítőit a korábbi White. A névváltoztatás és az új kollekció egyformán meglepett mindenkit, de kaptunk videókat, melyeken beleshettünk a táskakészítés színfalai mögé.

A budapesti B55 galériában rendezett különleges divatbemutatón a közönség az eddigi sorozatok mellett a 2011-es téli kollekció egyes darabjait is felpróbálhatta, valamint megtekinthette az új, nevében megváltozott márka számára készült bemutatkozó videókat.

Olvass tovább »


Eltűnt modellek és cipőproblémák

Frissítve: 2009. okt. 11., 09:11 | Megtekintve: 2217

Fantasztikus divatbemutatós élményeit osztja meg a Vanity olvasóival Abodi Dóra, az egyetlen magyar tervező, akinek kollekciója kijutott az idei New York-i Divathétre.

Abodi Dóra szeptember 16-án New Yorkban, a National Bohemian Hall dísztermében mutatta be 2010-es tavaszi kollekcióját, a NOLCHA Fashion Week keretében. A bemutatón szerzett különleges élményeit és a backstage fotókat most velünk is megosztja:

“Másnap, hogy megérkeztünk, részt vettünk egy ruhapróbán a Carlton hotelben, ahova elhívtak vagy 70 modellt és közülük kellett kiválasztaniuk a tervezőknek a modelleket, nekem pl. 11 lányt. Ott elég vicces volt, mire kialakult, hogy melyik tervező melyik modellt választja :)

Olvass tovább »