Designer blog

Utcabálon mutatták be az Isabel Marant pour H&M kollekciót

Frissítve: 2013. nov. 10., 10:28 | Megtekintve: 118690

Többek közt Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey és Olga Kurylenko is jelen volt Párizsban, ahol az Isabel Marant pour H&M kollekció filmdíszletek között került bemutatásra. November 14-től világszerte kapható lesz.

Az Isabel karrierjének legjelentősebb darabjait tartalmazó kollekció a mozik világát idéző stílusban került bemutatásra képekkel, videoklipekkel, és az utcáról behívott modellekkel, így érzékeltetve Isabel Marant világát. Mivel a tervező stílusának alapvető eleme a város, Párizs magától értetődő választásnak tűnt annak megünneplésére, hogy a kollekció november 14-től kapható mintegy 250 üzletben és online.

Olvass tovább »



Videó a celebekkel teli Versace for H&M bemutatóról

Frissítve: 2011. nov. 17., 13:56 | Megtekintve: 2325

A Versace for H&M kollekció divatbemutatóját hírességek hada nézte végig. Jessica Alba, Blake Lively és Uma Thurman csak néhány név, akik feltűnnek az esemény videójában. Nézd meg te is!

A New York-i launch partyn Donatella Versace mellett olyan nevek tűntek fel nézőként, mint Jessica Alba, Blake Lively, Alexander Wang, Linda Evangelista, Emma Roberts, Uma Thurman és Ke$ha.

A vörös szőnyegen exkluzív interjúkat adtak a hírességek, majd beültek megcsodálni a bemutatót. A rendezvény végén két meglepő popsztár adott közös koncertet a közönségnek: ők nem mások, mint Prince és Nicki Minaj.

Nézd meg te is a H&M exkluzív videóját a legizgalmasabb pillanatokról!

Olvass tovább »


Felvennéd? Szív alakú fenékkivágás

Frissítve: 2010. dec. 12., 06:00 | Megtekintve: 2356

Mindenki rajong a designer nadrágokért. De igaz ez akkor is, ha a kérdéses nadrág fenekén óriási, szív alakú ablakot nyitottak?

Elliott Ward-Fear ausztrál designer, akinek 2010 őszi-téli kollekciójában meglepő darabot találtak a divatújságírók. Bár a tervező szerint a nadrág csupán Alexander McQueen ultra-sokat mutató, alacsony derekú nadrágjának állít emléket, ennél jóval többről van szó.

Olvass tovább »



Készíts saját cipőt - a magyar celebek már megtették!

Frissítve: 2010. nov. 27., 06:00 | Megtekintve: 5734

A Creative Factory célja, hogy bárki megtervezhesse saját ízlése szerint cipőjét, amit a PUMA le is gyárt számára. Magyar sztárok lettek a cipőkészítés nagykövetei saját darabjaikkal.

Kovács Ákos, Papp Gergely, Sándor Szandra – Nanushka, Vágó Réka, Herczeg Zoltán, Király Viktor, Bazsó Gábor – Karotta, Fehér Balázs, Caramel, illetve Rainer Zsófia designer lett a PUMA magyarországi nagykövete, akik elsőként kaptak lehetőséget arra, hogy a PUMA Creative Factory segítségével ízlésük szerint megtervezzék saját cipőiket. A nagykövetek különleges és egyedi cipőit a PUMA egy sajtótájékoztató keretében mutatta be.

Olvass tovább »


Hordanád? D&G raffia táska

Frissítve: 2010. nov. 21., 11:31 | Megtekintve: 3144

El lehet vitatkozni azon, hogy egyedi és érdekes, vagy furcsa és csúnya ez a több, mint 1000 dollárba kerülő válltáska. Ha megkapnád ajándékba, te szívesen hordanád?

Teljes neve Dolce & Gabbana Miss Charles Raffia Flap Shoulder Bag ennek a modellnek, amit valóban raffiából alkottak meg. Ez az anyag, amiből főleg bútorhuzatot vagy lámpaernyőt készítenek, táskát csak igen ritkán.

Olvass tovább »


Hordanád a cél érdekében? Bio-póló levélből

Frissítve: 2010. nov. 7., 06:00 | Megtekintve: 2215

Nehéz eldönteni, hogy nőknek is szánták-e ezt a pólót, vagy kizárólag a férfiakra gondoltak, mindenesetre bárki megválaszolhatja a kérdést: te hordanál ilyet?

Egy elhivatott művész, David Rittinger munkája ez a különleges öko- és biopóló, ami csupán összeragasztott falevelekből áll. Teljesen természetes, így nem szennyezi a környezetet a hagyományos pólóktól egyébként már megszokott módon.

Olvass tovább »


Designer pelenka divatdiktátor babáknak

Frissítve: 2010. júl. 5., 05:00 | Megtekintve: 2002

Nem lehet elég fiatalon elkezdeni a designer darabok viselését. De mit tegyen az a csecsemő, aki még csak pelenkát hord? A válasz hamarosan érkezik az üzletekbe.

Ha újszülött csemetédet kizárólag stílusos, márkás babaruhákba öltözteted majd, és ezt a pelenkájára is ki szeretnéd terjeszteni, Cynthia Rowley elkészítette álmaid designer kellékét – a világ legdivatosabb pelenkáit.

Olvass tovább »


Ez Komolyan Friss?

Frissítve: 2009. okt. 12., 13:30 | Megtekintve: 2436

Spontán, egyedi és hordható művészetet húzhatsz magadra a New Yorker új kollekciójának köszönhetően, amit az egyik legkülönlegesebb művészcsoport tervezett.

A KLUB7 művészcsoport, a modern művészet egyik legkivételesebb európai képviselője tervezte a New Yorker új exkluzív kollekcióját, a Serious Fresh-t.

Olvass tovább »


Álomruhatár egyetlen darab áráért, csak most!

Frissítve: 2009. szept. 1., 12:08 | Megtekintve: 5130

Mennyi pénzből öltözhetsz fel tetőtől talpig Cavalli, Versace, Dolce & Gabbana és hasonlóan neves designerek cuccaiba? Most akár egyetlen darab árából!

Nem csak egyszerű akcióval, hanem kihagyhatatlan ajánlattal kezdi az őszi szezont az Ittierre Designer Outlet . Ha régi vágyad, hogy a cipőtől kezdve a nadrágon át a zakóig minden ruhadarabod neves divattervezők munkáját dícsérje, most eljött a te időd!

Exté ruha 64.900 helyett 32.450 Ft
Costume National öv 24.000 helyett 12.000 Ft
D&G papucs 15.900 helyett 7.950 Ft
Összesen: 52.400 Ft

Olvass tovább »


Nézz divatbemutatókat az első sorból!

Frissítve: 2009. aug. 23., 08:00 | Megtekintve: 1630

A 2009 őszi-téli kollekciókat minden nagy tervező csodálatos darabokkal, trendi színekkel és egyedi újításokkal dobta fel. Nézd meg te is a legkülönlegesebbeket!

Milyen stílusok és trendek várnak ránk az őszi-téli szezonban?

Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Diane von Furstenberg és Alexander Wang fantasztikus kreációit egyelőre csak a kifutón láthatjuk, de megéri inspirációt meríteni belőlük az őszi ruhatár tervezgetésekor. Nézd meg az öt trendteremtő divattervező nemsokára érkező kollekcióit!

Olvass tovább »