Az F&F idén elhozza nekünk Párizst

Frissítve: 2011. máj. 16., 13:42 | Megtekintve: 3817

Elegancia, letisztultság, klasszikus vonalvezetés, stílusos, jól variálható darabok – ez jellemzi az F&F 2011 őszi-téli kollekcióját, amit egy nagyszabású divatshow keretében tekinthetett meg a közönség május 5-én a VAM Designban.


Az F&F designerei és stylist csapata ezúttal az elegancia, a fények és a csillogás fővárosába, Párizsba repítette a résztvevőket. A város hangulatát egyedülálló látványtechnika és hatalmas kivetítők varázsolták a színpadra, és a párizsi stílust tükrözték a kollekció egyes darabjai is.

Az eseményen nemcsak a divatszakma krémje, hanem számos híresség is részt vett: Debreczeni Zita, Horváth Éva, Orosz Barbara, Sütő Enikő, Ungár Anikó, Csomor Csilla, SP, Fluor Tomi, Lola, VV Béci, Vásáry André, Bársony Bálint és Szigeti Ferenc is az első sorokból nézte a műsort.

Az Angliában megálmodott divatbemutató idén is hatalmas stábbal, monumentális díszletekkel indult európai körútjára, melynek első állomása Budapest volt. A kollekció ezután még Prágában, Varsóban és Isztambulban is bemutatkozik.

A hírességek idén is lelkesen fogadták az új kollekciót. Vásáry André főleg az elegánsabb darabokat kedvelte, és az újszerű szabású zakókat, míg SP inkább a laza utcai viseletért volt oda.

Az új kollekcióból jó pár ruha elnyerte Orosz Barbara tetszését is: „Öt kedvencem is volt, főleg az elegánsabb ruhák közül, amelyek estélyinek is hordhatók, ám jó párat viselnék akár a hétköznapokban is.”

Ungár Anikó a képi megvalósításon kívül azt is megjegyezte: „Fantasztikus, hogy mindamellett, hogy ezek a ruhák megfizethetőek, mindegyik trendi, igényes ráadásul több korosztály is találhat számára megfelelő darabokat.”

A vendégek a bemutató utáni fogadáson kiállítva is megtekinthették a ruhákat, aminek főleg Csomor Csilla örült nagyon. „Én szeretem megérinteni az anyagokat és megnézni a ruhákat közelről is. És most láthatom, hogy ezek a darabok nemcsak a színpadon voltak látványosak, hanem élőben, testközelből is szépek, csinosak és abszolút hordhatóak.”



Kapcsolódó márkák: F&F


Ajánljuk még


Kommentek

EsztiIihttp://esztiii-fashionismylife.blogspot.com/– 2011. máj. 17., 20:14

Az F&F igazán sokat fejlődött!