Haj blog

Hajszíntrendek 2011

Frissítve: 2011. márc. 6., 06:00 | Megtekintve: 4351

A tavasz a megújulás évszaka, rendbe kell tennünk az - idén kifejezetten hosszúra nyúlt - tél után a bőrünket és a fodrászhoz sem árt ellátogatnunk. Akár egy új frizura, vagy egy új hajszín is sokat dobhat a külsőnkön, nézzük a színtrendeket 2011-re!

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem várjuk az első napsugarak megérkeztét, de addig is amíg nem áll el a hóesés, böngésszük át, hogy milyen új hajszínnel készülhetünk a meleg évszakokra. Mindig vegyük figyelembe a bőrünk eredeti színét és a hajunk textúráját a színválasztásnál, de a legjobb ha egy profi tanácsát is kikérjük mielőtt nekiesnénk az átváltozásnak. Idén a kulcsszó a természetesség!

Szőkék újrahangolva
Felejtsük el a a platina szőke trendeket, idén az elegáns, finom aranyszőke a divat, amely fiatalságot és melegséget áraszt viselőjéből, mindehhez ha a bőrünk is napbarnított, akkor a siker garantált.

Olvass tovább »



Bubi vagy lófarok?

Frissítve: 2011. jan. 30., 07:00 | Megtekintve: 4896

A legnagyobb divatházak és sztárok már készülnek a tavaszi zsongásra. Nemcsak az új kollekciók, színek és szabások hódítanak a kifutón és a vörös szőnyegen, hanem a mesterfodrászok is megalkották a frizuratrendeket a tavasz-nyári időszakra.

A tupírozott lófarok 2011 egyik slágere, nagyon sok bemutatón láthattunk modelleket ezzel a hajkoronával vonulni. A klasszikus fazont újraértelmezve, a fejtetőn az erős tupír, rengeteg hajlakkal lett rögzítve a Céline kifutóján.

Olvass tovább »


Vörös, göndör, ki az?

Frissítve: 2011. jan. 26., 12:10 | Megtekintve: 3377

Az énekesnőt az elmúlt években nemcsak hangja és számai tették híressé, hanem kaméleonszerű frizuraváltásai is, a mostani talán az egyik kedvencünk, nagy, kihívóan vörös és pimaszul göndör.

Először Twitter oldalán láthatták a rajongók a hajkoronáról készült képet, miközben a híresség készülő albumának egyik számán dolgozott a stábbal. Hogy kiről beszélünk?

Olvass tovább »