Szexis nyuszilányok a kifutón!

Frissítve: 2010. ápr. 7., 08:31 | Megtekintve: 8106

Egykori Playboy nyuszik és Playmate-ek bújtak nyuszi és pillangó jelmezbe egy nagyszabású divatshow-n. Igazi bombázók, Kustánczi Lia, Béres Anett, Sónyák Szilvi, Horváth Bianka, Kővári Brigi, Bernáth Cecília és Kis Hegedüs Réka vonult végig a kifutón.


Kis Hegedüs Réka és üzlettársa, Tórizs Hajnalka Guiness rekorder sminkmester már korábban is foglalkozott rendezvényszervezéssel, de most úgy döntöttek: közös vállalkozást indítanak, amelyen belül elsősorban divatbemutatókat, szórakoztató partikat rendeznek. Első közös munkájuk a nyuszilányos divatbemutató volt.

Az utóbbi időkben több hasonló eseményt szerveztem, néhány éve pedig kimondottan egy húsvéti divatbemutatót rendeztem a Tao Clubban. Ez olyannyira sikeres volt, hogy most ismét felkértek egy nyuszis partira. Egykori Playboy modellekkel és Playmate-ekkel – mint például Kustánczi Lia, Béres Anett – léptünk a kifutóra, ahol nyuszilánynak öltözve ékszereket és fürdőruhákat mutatunk be” – meséli Réka.

A fotókat Lovász Sándor készítette

A modell üzlettársával, Tórizs Hajnalka Guiness rekorder sminkmesterrel együtt rendezte az eseményt. A két hölgy jól megosztja egymás között a feladatokat, míg Réka elsősorban a modellek kiválogatásával, és a helyszín leszervezésével foglalkozik, addig Hajni területe a styling, a smink, a dekoráció és a fellépő modellek betanítása.

„Bár a fő foglalkozásom sminkmester, ám emellett számos olyan dologgal foglalkozom, ami ahhoz kell, hogy a megrendezendő esemény lebonyolítása gördülékeny legyen. A legérdekesebb kihívást az jelentette, hogy Réka hátára ékszerdíszítést tettem, ami több száz Swarovski kristályból állt. Ugyan már többször készítettem hasonlót, de ez mindig izgalmas feladat, mert minden alkalommal – így most is – új motívumokat rakok ki” – újságolja Tórizs Hajnalka.

Képek a nyuszikról:

Kis Hegedüs Réka

Kővári Brigi

Kustánczi Lia

Béres Anett

Horváth Bianka

Sónyák Szilvi



Ajánljuk még