2012 ősz-tél blog

Halloween pólókollekció a Springfieldtől

Frissítve: 2012. okt. 31., 09:03 | Megtekintve: 5567

A Springfield borzongást kínál új póló kollekciójával, amelynek figurája Sparky, Tim Burton legújabb, Frankenweenie – Ebcsont beforr című fekete-fehér animációs filmjének főszereplője.

A film figuráival díszített pólók Halloweenra kerülnek a Springfield üzletek polcaira: négy modell férfiaknak 6.995 Ft-os, és kettő nőknek, 5.995 Ft-os áron. A kollekció kiegészíthető a film hangulatához passzoló sötét ruhadarabokkal: fekete bőrdzsekivel, szűk farmerrel és fekete csizmával. Félelmetes lesz!

Olvass tovább »



Go Forth - Íme, egy Levi's farmernadrág!

Frissítve: 2012. okt. 12., 07:44 | Megtekintve: 5915

“This is a pair of Levi’s!” - így szól a mottó a cég idei Go Forth kampányában. A hangulatos kampányfilmben mindenki, minden élethelyzetben Levi's darabokat visel.

A Levi’s bemutatja 2012-es Go Forth kampányát. Az idei kampány középpontjában az új őszi/téli kollekció áll, mely kifinomult megjelenést biztosít azok számára, akik minden reggel tettre készen, célokkal vezérelve öltöznek föl.

Nézd meg te is a hangulatos kisfilmet!

Olvass tovább »


Lana Del Rey lett a H&M arca

Frissítve: 2012. aug. 21., 07:21 | Megtekintve: 4151

Nem csak a kampányfotókon tűnik fel, de egy exkluzív, stílusos reklámfilmben is láthatjuk majd Lanát, ahol a ,,Blue Velvet” című dalt énekli el.

A zenei világ jelenleg egyik legismertebb neve, Lana Del Rey lesz idén ősszel a H&M arca. A kampányban Lana a H&M őszi kollekciójának kulcsfontosságú darabjait viseli, többek között egy rózsaszín angóra pulóvert, mintás leggingset, tweed motoros dzsekit és egy szűk, bőr részletekkel ellátott tweed ruhát.

Olvass tovább »



Itt van az ősz... Ilyen lesz az idei trend!

Frissítve: 2012. jún. 25., 06:02 | Megtekintve: 4875

Nem lehet elég korán felkészülni a szezonális divatra! Megérkezett az új őszi Springfield kollekció első ízelítője, amivel a kíváncsiak már most belepillanthatnak a jövőbe.

Egyelőre meleg van, de akár már most is bevásárolhatunk az ősszel trendivé váló darabokból. A 2012-es őszi Springfield kollekció természetes anyagokkal, visszafogott színekkel és zord időben is praktikus darabokkal biztosítja a trendi és kényelmes viseletet a hűvösebb hónapokra.

Olvass tovább »


F&F – Velence hangulata Prágában

Frissítve: 2012. jún. 8., 13:17 | Megtekintve: 6312

Minimalista stílus, klasszikus darabok, sportos irányvonal, pliszírozott ruhák, kötött pulóverek és csipke jellemzi az F&F 2012 Őszi-Téli kollekcióját, amit látványos divat show keretében tekinthetett meg az 1000 fős közönség 2012. május 16-án Prágában.

Az F&F designerei és stylist csapata ezúttal az olaszországi Velencébe repítette a résztvevőket. A város hangulatát egyedülálló látványtechnika és hatalmas díszletek varázsolták a színpadra. A velencei karnevál hangulatát tükrözték a kollekció egyes darabjai és a kiegészítők is.

Olvass tovább »