Prada blog

A steampunk diktálja a jövő évi divatot?

Frissítve: 2013. febr. 8., 07:28 | Megtekintve: 25275

Terjed a steampunk, a vintage-viktoriánus stílusirányzat, s népszerűsége várhatóan egyre csak növekszik, hisz idén már a Prada is bemutatta saját steampunk kollekcióját. Jövőre vajon trend lesz belőle?

Az IBM kereskedelmi trendeket fürkésző elemzése szerint a következő évek divatját várhatóan erős steampunk hatások alakítják majd. A magyar USE unused tervezője szerint a közösségi oldalak itthon is erősen hatnak a divattrendek terjedésére, de a steampunk hullámra még várnunk kell.

Olvass tovább »Prada 2010 - A kötött bőrtáskák támadása

Frissítve: 2010. aug. 6., 09:52 | Megtekintve: 4638

Ez remek cím lehetne egy futurisztikus akciófilmhez is, most mindenesetre arról van szó, hogy a Prada őszi-téli kollekciójában különleges táskákra bukkantunk.

Kötött is, bőr is, Prada is. A 2010 őszi-téli kollekcióban megint csodálatos darabokkal örvendeztet meg minket a divatház, ahol még mindig képesek feltalálni újdonságokat.

Olvass tovább »


Prada store a sivatagban

Frissítve: 2009. júl. 15., 15:40 | Megtekintve: 2227

A senki földjén áll egy tökéletesen kivitelezett és berendezett Prada store, tele nem is akármilyen portékával.

Nekem a dolog egy újdonság… Pedig már két éve áll a texasi sivatagban, valahol a 90-es főút Van Horn kijárata és Marfa között egy tökéletesen kivitelezett és berendezett Prada store a senki földjén.

A skandináv Elmgreen és Dragset páros minimalista épülete soha nem fogja megnyitni ajtaját a kíváncsi közönség előtt, de az üzlet minden részletében és választékában is megegyezik a világ bármely Prada üzletével, igaz a kollekciót a 2005-ös választékból állították össze és nem cserélik. Jó kis ötlet egy tökéletesen berendezett üzlet, ahol soha nem lehet vásárolni… Tele nem is akármilyen portékával.

Schiffer Miklós írása
tiffany.blogter.hu


Top 5 legjobb divatbemutató 3 percben

Frissítve: 2009. jún. 3., 11:46 | Megtekintve: 3880

A legismertebb divatházak mindig egy lépéssel a világ előtt járnak - ezekkel a videókkal te is mindenki más előtt készülhetsz fel a közelgő trendekre!

Míg a világ legnagyobb része a nyárra készülve a bikini, napszemüveg és flip-flop trendeket böngészi, a legismertebb tervezők már túl is vannak 2009-es őszi kollekcióik bemutatóján. Persze nem nehéz a jövőbe látniuk, mivel a divat az ő kreációikhoz fog alkalmazkodni idén is.

A legnevesebb divatházak és luxusmárkák divatbemutatói közül kiválasztottuk az 5 legfontosabbat, amit mindenkinek látnia kell. A strandszezonra készülődés közben vess egy gyors pillantást ezekre a 2-3 perces videókra, így nem ér majd meglepetésként az őszi trendek alakulása.

Lássuk az ötös toplistát!

5. John Galliano

4. Prada

3. Chanel

2. Louis Vuitton

1. Christian Dior