Mit mond a stylist, mik a tavaszi trendek?

Frissítve: 2014. márc. 29., 10:49 | Megtekintve: 156523

A MOM Park stylistjai szerint idén hordjuk a pöttyöset a csíkossal! Ez az idei tavaszi divat egyik fő szabálya, de a geometriai formák és a hatalmas virágminták is trendik. Mit mivel érdemes a napsütéses vagy épp esős napokon párosítani?


Felejtsük el a két színből álló szetteket és az eddigi tiltásokat: idén tavasszal a merész ruhatár lesz a nyerő. A csíkos igenis illik a pöttyöshöz, a hatalmas virágminták és pálmalevelek pedig nem mentek ki a divatból!

A MOM Park stylistjai összegyűjtöttek néhány tippet, amelyeket szem előtt tartva játszva újíthatjuk meg ruhatárunkat.


Csíkokat a pöttyökhöz

Ideje elfelejteni a régi szabályokat, 2014 tavaszán ugyanis bátran párosíthatjuk a csíkos és pöttyös darabokat. Az egyedi szettet akár színes kiegészítőkkel is feldobhatjuk, de vigyázzunk: a vízszintes csíkozás és nagyobb pöttyözés csalóka látszatot kelthet.

Hódít a pasztell

A frissességet sugárzó színárnyalatokat is kombinálhatjuk, persze úgy, hogy ne vigyük túlzásba a színorkánt. Például egy pasztell pulóver egy kockás inggel, jó választás, a VIVA csinos műsorvezetője, Iszak Eszti is elemében érzi magát az ilyen szettekben. Ha az alkatodhoz nem előnyösek a világos színek, akkor sem kell lemondanod róluk: dobd fel a megjelenésed egy pasztell kiegészítővel!

Értelmezd újra a geometriát

A különböző formákkal díszített darabokkal is kísérletezhetünk, legyen szó pólókról, szoknyákról vagy akár táskákról. Ne állj meg a klasszikus fekete-fehér kombinációknál, vállald be a dögös, élénk színeket, amelyeken még jobban érvényesülnek a minták, ezzel is tűnj ki a tömegből.

Természet kúszik a ruhánkra

És ezt nyugodtan értheted szó szerint, hiszen idén tavasszal a virágminták, pálmalevelek és bármely növény erezete, levelei és részletei díszíthetik ruháinkat. Légy merész, mint Iszak Eszti, és bújj élénk színekbe, de egy dologra azért itt is figyelj: elég egyetlen virágba borult ruhadarab. Tudod, csak a pizsamák vannak tele tetőtől-talpig mintákkal.

Stílusosan a tavaszi záporban is

Egy menő gumicsizma vagy egy élénk esernyő egykettőre feldobja még a szomorkás, esős napokat is. A vízálló táskákról nem is beszélve, főleg, ha ezeket extravagáns minták díszítik, vagy érdekes anyagból készülnek.

Fotók: Németh Dániel, MOM Park



Ajánljuk még