F&F – Velence hangulata Prágában

Frissítve: 2012. jún. 8., 13:17 | Megtekintve: 6312

Minimalista stílus, klasszikus darabok, sportos irányvonal, pliszírozott ruhák, kötött pulóverek és csipke jellemzi az F&F 2012 Őszi-Téli kollekcióját, amit látványos divat show keretében tekinthetett meg az 1000 fős közönség 2012. május 16-án Prágában.


Az F&F designerei és stylist csapata ezúttal az olaszországi Velencébe repítette a résztvevőket. A város hangulatát egyedülálló látványtechnika és hatalmas díszletek varázsolták a színpadra. A velencei karnevál hangulatát tükrözték a kollekció egyes darabjai és a kiegészítők is.

Az eseményen Magyarországot a vezető magazinok divatszerkesztői és stylist-jai képviselték. Az Angliában megálmodott divatbemutatót a hazai közönség is nyomon követhette, az élő közvetítés látható volt az F&F oldalán. Ha lemaradtál az közvetítésről, most bepótolhatod a www.ffmoda.com/hu oldalon.

Női irányvonalak:

Modernist

Minimalista külső, tiszta árnyalatok, semmi díszítés a fő jellemzői ennek a stílusnak, a színek és a formák határozzák meg leginkább. Ez a divatos nappali külső az irodában és irodán kívül.

Színpaletta: fekete, krém, narancs, szürke

Deco

Ha a Prada tavasz-nyári kollekciójában pliszírozott darabokat látunk, akkor egy világméretű divathullám indul el ezen a vonalon. Ez a könnyen hordható trend úgy tűnik, még ebben a szezonban is megmarad. Idén a ruhákat megbolondítjuk egy kis colour blocking-gal. A klasszikus stílusú ruhákat mini, midi és maxi méretben is viselheted randira vagy más alkalomra.

Színpaletta: fekete, vörös, burgundi

Made in Chelsea

Klasszikus, könnyen hordható darabokra épülő trend. A stílus fő jellemzői a minden lány ruhatárából nélkülözhetetlen darabok. Az egyszerű, vidám, könnyed stílus kedvenc elemei a parka és a pufi kabát

Színpaletta: sötétkék, krém, vörös, burgundi

Winter Luxe

Hideg téli estékre álmodtuk meg ezt a trendet, ami az éj színeit hozza el, megfűszerezve az egész évben hódító sportos irányvonallal. Ez a trend nem csak karakteres, hanem funkcionális is. A sportosabb fazonú nadrágot párosítsd egy vastag kötött felsővel és szőrmegalléros kabáttal, hogy mindenkit elkápráztass ezen a télen

Színpaletta: fekete, sötétkék, krém

Neo Gothic

Ebben a szezonban a tervezők szeretnek mindent csipkéből elkészíteni, még ebben a vadabb stílusban is nőiessé teszik az összeállítást, a vadságot pedig a viaszos szövetekből készült nadrágok és kabátok garantálják. Ez a trend feminin és szexi.

Színpaletta: fekete, arany, sötétkék

Gothic

A csipke az őszi-téli bemutatók meghatározó anyaga volt, ez a trend határozza meg az idei fehérnemű divatot is. Csábító formák és divatos csipke berakások, átlátszó textíliák lágy arannyal kombinálva – ezek a fő jellemzői ennek az egyszerre klasszikus és fényűző stílusú kollekciónak.

Színpaletta: fekete, arany

Férfi irányvonalak:

Varsity

A preppy stílus egyet jelent a jókedvvel, lazasággal, mivel a vidám színű darabokat kontrasztos kötött holmikkal és pamutingekkel párosítjuk.

Kulcsdarabok: pufi kabát, csíkos pulóver, sportkabát

Színpaletta: narancs, krém, bézs, csokoládébarna, burgundi

Rockabilly

A felnőtt, elegáns férfi stílusa, ami egy kis csavart visz a formális férfiöltözékekbe a felhajtott szárú farmerokkal.

Kulcsdarabok: zakó, mellény, felhajtott szárú farmerok, ¾- es kabát

Színpaletta: sötétkék, borvörös

Country tweed

Ez a smart casual stílus a különböző anyagok kombinálásáról szól: a gyapjú, a tweed és a steppelt nylon, valamint pamutnadrágok az őszi palettán.

Kulcsdarabok: Tweed zakó mellénnyel, steppelt mellény, halszálkás kabát

Színpaletta: bézs, burgundi, grafitszürke

Wilderness

Casual külső egy kis katonás beütéssel, nagyméretű felsőruházat és kötött pulóverek, koszos hatású színek.

Kulcsdarabok: Nagyméretű párka tölcsér nyakú kötött pulóver, szűk szárú pamutnadrágok

Színpaletta: khaki, szürke, indigókék

Az F&F arra törekszik, hogy hordható kollekcióját megfizethető áron, korosztálytól függetlenül mindenki számára elérhetővé tegye, így már nincs mentség a rosszul öltözöttségre….

[X]




Kapcsolódó márkák: F&F


Ajánljuk még

Az F&F idén elhozza nekünk Párizst

Máris történelmet írt az F&F idei őszi kollekciója