Ami sosem öregszik meg: A retro visszatér!

Frissítve: 2012. jan. 20., 11:00 | Megtekintve: 2991

Februártól megint retro! A Charles Vögele aktuális trendjein a 80-as évek hatása látszik. Felejtsd el a hagyományos kék farmert, és a szürke-fekete összeállításokat, nézd meg, mi lesz idén igazán trendi!


A 80-as évek divatirányzatok szempontjából az egyik legvadabb korszaknak tekinthető, ebben az időszakban még a „preppy” stílus is utat tört magának. Vagyis: minden kombinálható mindennel, sőt, minél több ruhadarabot variálunk, a szettünk, annál divatosabb lesz.

Társíthatjuk a chinost, a blézert és a kardigánt egymással is, de pólóval, blúzzal, akár maxi ruhával, vagy éppen minivel még izgalmasabb. Egy dolog fontos: az egyéniség hangsúlyozása.

A kiegészítők széles skálájából válogathatunk, sőt kötelező! Keskeny övekkel, sapkákkal, sálakkal tehetjük még egyedibbé öltözékünket. Extra tipp: a színes farmer zsebe bőrdíszítéssel. A szabály: inkább legyünk kissé alul öltözöttek, mint sem túl elegánsak!

Trend színek: rózsaszín, türkiz, sárga. A szűk nadrágok jól kombinálhatóak a maxi méretű felsőkkel.Kapcsolódó márkák: Charles Vögele


Ajánljuk még

Trendek vízpartra, fürdőruhák a strandra