Charles Vögele blog

Ha fesztivál, akkor fesztivál divat!

Frissítve: 2012. aug. 3., 06:32 | Megtekintve: 3960

Elkezdődött a visszaszámlálás a Szigetre. Ilyenkor nem magas sarkú topánokra és kisestélyikre gondolunk, sokkal inkább trendi, színes, praktikus, mégis nőies darabokra, amikben kényelmesen csápolhatunk, s persze hódíthatunk.

Egész nyáron tombol a fesztiválszezon, de az egyik legnagyobb még hátravan! Már most lázasan folynak az előkészületek, hatodikán indul a pörgés a Hajógyárin az idén húsz éves Szigettel.

Olvass tovább »



Ami sosem öregszik meg: A retro visszatér!

Frissítve: 2012. jan. 20., 11:00 | Megtekintve: 2991

Februártól megint retro! A Charles Vögele aktuális trendjein a 80-as évek hatása látszik. Felejtsd el a hagyományos kék farmert, és a szürke-fekete összeállításokat, nézd meg, mi lesz idén igazán trendi!

A 80-as évek divatirányzatok szempontjából az egyik legvadabb korszaknak tekinthető, ebben az időszakban még a „preppy” stílus is utat tört magának. Vagyis: minden kombinálható mindennel, sőt, minél több ruhadarabot variálunk, a szettünk, annál divatosabb lesz.

Olvass tovább »


A Cruz testvérek legújabb kollekciója

Frissítve: 2011. febr. 1., 07:00 | Megtekintve: 3855

2011 tavaszán debütálnak a Mangotól átigazolt Cruz testvérek új kollekciójukkal a svájci Vögele üzletláncnál. Globális nagykövetként feladatuk a tervezés és természetesen a népszerűsítés.

A Biaggini márka kapott egy kis “spanyol vérfrissítést”, a színésznő Penélope Cruz és testvére Monica Cruz party és koktélruhákat tervezett a téli kampányban, a tavaszi utcai kollekció pedig a VIOLET nevet kapta. A ruhák először ősszel kerültek bemutatásra a Charles Vögele Fashion Days nyitóestjén, de a nagyközönség számára csak márciustól lesznek elérhetőek a hazai és külföldi boltokban.

Olvass tovább »