Tipp blog

Ha fesztivál, akkor fesztivál divat!

Frissítve: 2012. aug. 3., 06:32 | Megtekintve: 3960

Elkezdődött a visszaszámlálás a Szigetre. Ilyenkor nem magas sarkú topánokra és kisestélyikre gondolunk, sokkal inkább trendi, színes, praktikus, mégis nőies darabokra, amikben kényelmesen csápolhatunk, s persze hódíthatunk.

Egész nyáron tombol a fesztiválszezon, de az egyik legnagyobb még hátravan! Már most lázasan folynak az előkészületek, hatodikán indul a pörgés a Hajógyárin az idén húsz éves Szigettel.

Olvass tovább »



Nyári divat tippek molett hölgyeknek

Frissítve: 2012. máj. 14., 12:31 | Megtekintve: 7704

A modell szóról mindenkinek a vékony, magas hölgyek jutnak az eszébe, akiken egy deka felesleg sincs. Pedig a teltebb hölgyek ugyanúgy diktálhatják a divatot, mint karcsúbb társaik.

A Tschibo sajtóközleménye ad néhány tippet teltkarcsú hölgyeknek, hogyan öltözködjenek a lehető legelőnyösebben és csinosabban.

Olvass tovább »


Exkluzív info: Amit csak a Brandshopban találsz meg!

Frissítve: 2012. febr. 2., 18:00 | Megtekintve: 2369

Eláruljuk, hol találod meg a Nü by Staff legújabb kollekcióját, meglepően kedvező árakon!

Az interneten nem található meg, így exkluzív információnak számít, hogy a Király utcai Brandshopban már felbukkant a Nü by Staff – women legfrissebb kínálata.

Olvass tovább »



Tavaszi sminktrendek és a macskaszem spirál

Frissítve: 2011. febr. 20., 07:00 | Megtekintve: 6834

Te milyen vadmacska szeretnél lenni, leopárd, párduc vagy tigris? Íme néhány tavaszi sminktipp a vadító, igéző macskaszemekhez.

A Maybelline újdonsága a Volume Express Colossal Cat Eyes szempillaspirál, mellyel pillanatok alatt csábító vadmacska tekintetet varázsolhatsz magadnak. Ha szeretnéd tudni, hogyan érheted el a csodás macskaszem hatást, olvasd el a Maybelline sminktippjeit!

Olvass tovább »


Legszexibb jelmezötletek Halloween buliba

Frissítve: 2010. okt. 24., 05:00 | Megtekintve: 18952

Kezdjük mi is átvenni a Halloween ünneplésének szokását, sok helyen rendeznek partikat boszorkány, vámpír, szellem jelmezes témával. Legyél szexis ott is!

Azt gondolod, egy vámpír vagy szellem nem lehet bolondosan csábító, és le kell mondanod a buli kedvéért a szexis megjelenésről? Akkor mutatunk neked néhány jelmezt, amikkel garantáltan csini leszel még a Halloween partin is! Öltözz fel így, nem is nehéz!

Olvass tovább »


Ki tudod találni az árát?

Frissítve: 2010. jún. 4., 05:00 | Megtekintve: 2290

Tippelős rovatunk ebben a hónapban egy ékszert mutat be. A csakis képen látott darabról csalókák lehetnek a benyomásaink - szerinted mennyiért vihetnéd haza ezt a fülbevalót?

Hiába mondják, hogy egyetlen kép ezer szóval felér, a divatban néha – az ügyes stylistoknak és utómunka szakembereknek köszönhetően – ezek a szavak megtréfálnak minket.

Olvass tovább »


Tippek a szilveszteri szerelésedhez

Frissítve: 2009. dec. 30., 08:00 | Megtekintve: 6371

Ugye készülsz már a szilveszteri bulira? Ha tanácstalanul állsz a ruhásszekrényed előtt, nézd meg összegyűjtött party-cucc tippjeinket, biztosan megihletnek a gyönyörű ruhák és kiegészítők!

Extrémen csillogó LED ruhák, ötletek farmerhez, kiegészítők a mindenki szekrényében megbúvó kis fekete alapdarabhoz… Válassz, milyen stílusban öltözöl fel a szilveszteri partiba!

Olvass tovább »


Sokat költesz? A süti a hibás!

Frissítve: 2009. aug. 16., 13:15 | Megtekintve: 2143

Elhomályosítják vásárlás közbeni ítélőképességedet egyes ételek - tudd, hogy mit nem szabad enned és shoppingolj úgy, hogy utólag sem bánod meg!

Vásárolni jó, de ha te is vettél már hirtelen ötlettől vezérelve drága és felesleges darabokat, akkor a legújabb kutatási eredmények neked is segítenek. Milyen ételeket felejts el a ruhavásárlás előtti órákban, hogy reálisan lásd az árakat?

Olvass tovább »