2010 blog

Elbűvölő utazás az illatokkal: Le Voyage D'Hermes

Frissítve: 2010. dec. 20., 06:00 | Megtekintve: 2126

A Hermes divatház parfümjei ugyanolyan legendásak, mind ruhakölteményeik. Ez a 2010-es illat akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes, reklámja pedig meglepően csodálatos.

A Le Voyage D’Hermes parfüm kampányában egy ereje teljében levő ló és egy ártatlan, hófehér galamb utazását, találkozását és szépségét csodálhatjuk meg.

A “Hermész utazása” egy teljesen uniszex, citrusos, semmihez sem hasonlítható illat, amit nevéhez híven gyönyörű látomásba csomagolva vittek reklámfilmre.

Olvass tovább »



Szerinted ki kapná a legszebb ruháért járó „Oscar díjat”?

Frissítve: 2010. márc. 9., 09:00 | Megtekintve: 3425

A tegnapi Oscar gálán ismét felvonultak a hírességek ruhakölteményeikben. Te melyiket tartod a legszebbnek?

Minden évben világhírű eseménynek számít az Oscar-díj átadás.

Ezen nagyszabású ünnepségen a sztárok „ruhacsodái” mindig nagy érdeklődést keltenek. Bár minden bizonnyal ilyenkor mindenki a legjobb formáját szeretné hozni, sokszor találkozhatunk azért meglepetésekkel.

Olvass tovább »


A ruhák, amik történelmet írtak

Frissítve: 2010. márc. 8., 10:44 | Megtekintve: 3835

A ma éjszaka megtartott Oscar gála több nyertese is történelmi jelentőségű pillanatokat élt át a pódiumon. Ezen nők legnagyobb eredményei persze ruhájukkal együtt vonulnak be korunk sikertörténetei közé.

A 2010-es Oscar díjátadó legszebb ruhái helyett mi a legfontosabb darabokat emeljük ki. A történelem első női rendezője mellett mások is csodás díjakat vehettek át, fantasztikus ruhákban. A Nőnap tökéletes alkalom, hogy átnézzük az idei Oscar díj legnagyobb női teljesítményeit!

Olvass tovább »



A legjobb 2010-es parfüm megjelenések

Frissítve: 2010. jan. 9., 08:00 | Megtekintve: 9573

Idén is rengeteg új parfüm kerül a polcokra. Olyan ismert nevek lesznek az illatos üvegeken, mint Sarah Jessica Parker, Marc Jacobs vagy Gwen Stefani, de számos nagy divatház is beszáll saját márkájával.

A Szex és New York Carrie Bradshaw-jának saját illata, parfümök harajuku-lány alakú üvegben, a Balenciaga nagy visszatérésének esszenciája – ezek jönnek 2010-ben a hozzád legközelebb eső parfümériába!

Olvass tovább »


Dedikált Kis Hegedüs Réka naptár a fa alá!

Frissítve: 2009. dec. 12., 13:00 | Megtekintve: 2759

Szeretnéd a 2010-es évet Kis Hegedüs Réka exkluzív, művészien erotikus képeivel indítani? Csak egy kattintásra vagy a gyönyörű naptártól!

Most még a Tiéd lehet egy 2010. évi, exkluzív Kis Hegedüs Réka által névre szólóan dedikált naptár 1800 Ft-ért! Ennél jobb karácsonyi ajándékot magadnak vagy férfi ismerőseidnek biztosan nem találsz!

Olvass tovább »