Victoria's Secret blog

2 milliós fantázia melltartó Adriana Limán

Frissítve: 2010. okt. 25., 05:00 | Megtekintve: 3766

A Victoria's Secret megalkotta története legdrágább luxus darabját: egy gyémántos melltartót, ami az idei téli bemutató beharangozójának is számít.

Már most készülünk a nagyszabású 2010-es Victoria’s Secret Fashion Showra, de szerencsére nem kellett sokat várnunk az első bepillantásra a várható kollekcióba. A Damiani ékszerház és a VS közös alkotását, a 2 millió dollár értékű luxus melltartót Adriana Lima mutatta be a SoHo-i márkaboltban.

Olvass tovább »



Lopott pillantás: Victoria's Secret 2010

Frissítve: 2010. szept. 22., 05:01 | Megtekintve: 4685

A fehérneműs modellek varázsvilága 2010-ben is vár minket. Megkaptuk az első infókat és rajzokat a novemberben bemutatásra kerülő Victoria’s Secret Fashion Show 2010 részleteiről.

November 30.-ig kell még várni, hogy saját szemünkkel lássuk az idei csodát. Addig itt van ez a két előzetes rajz az elképesztő ruhaköltemények egy-egy darabjáról, illetve nagyjából már lehet tudni azt is, mely nagy nevek vesznek részt a bemutatón teljes testbedobással.

Olvass tovább »


Fürdőruha? Akkor Victoria's Secret!

Frissítve: 2010. márc. 26., 11:25 | Megtekintve: 9589

Napsütés, strand, fürdőruha - mi csajok ezt a gondolatsort futtatjuk le a fejünkben most, hogy megérkezett a meleg idő. De mi következik a sorban a trendi, új fürdőruha után? Hát a Victoria's Secret!

Eljött az idő, mikor a tavalyi fürdőruhát elővesszük és alaposan megvizsgáljuk, mennyire felel meg az idei trendeknek. De minden nő tudja, hogy a legjobb érzés mégis egy vadi új, világmárkás darabban megjelenni a strandon. Van jobb a Victoria’s Secret fürdőruháknál?

Olvass tovább »



Lehetsz Victoria's Secret lány!

Frissítve: 2009. nov. 5., 18:04 | Megtekintve: 8383

Rengeteg szuper árú, szexis és különleges Victoria's Secret bugyi, illetve kétszer 10% kedvezmény vár a Designer Outletben a mai nappal kezdődően!

Most kaptuk a hírt: hatalmas szállítmány érkezett Victoria’s Secret bugyikból a Designer Outlet-be. Ráadásként pedig különleges akció is vár, amit nem szabad kihagynod!

Olvass tovább »


Az 5 legnépszerűbb cucc a Vanityn

Frissítve: 2009. nov. 4., 10:02 | Megtekintve: 16073

Kíváncsi vagy, mit néztek meg októberben a legtöbben a divatkatalógusban található termékek közül? Mi is, ezért most kigyűjtöttük!

Statisztikánkból sok érdekes részlet derül ki – például ha egy másik égövben élnénk, akkor is rájönnénk belőle, hogy októberben hirtelen hidegre fordult az idő, hiszen a szeptemberben népszerű pólók és sportcipők után most a csizmák vették át a vezetést.

Íme a top 5 legnézettebb termék:

Olvass tovább »


Fürdőruhadivat 2008

Frissítve: 2008. jún. 5., 19:41 | Megtekintve: 9969

Idén nyáron olyan újdonságokat hoz a fürdőruha divat, amikről tavaly még nem is álmodtunk.

2008 nyarán egy régi, az utóbbi időkben már divatjamúltnak számító fazon, az egyrészes fürdőruha tér vissza a strandokra – remek választás lehet ez a klasszikus Seafolly darab. Aki szeretne divatos maradni, de túlságosan kényelmetlennek találja az egyrészest, az választhat akár egy fürdőbugyi széléig leérő, egész hasat takaró tankinit is, mint a csíkos DKNY fürdőfelső. A konzervatív fazon persze nem kíván visszafogottságot, az egyedi megoldások kavalkádja (mint a fehér, pánt nélküli Juicy Couture modell esetében) izgalmassá teszi a kicsit többet takaró fürdőruhákat is.

A fazon terén idén a másik nagy sláger a minél különlegesebb, de még viselhető formák kialakítása. Legyen akár extravagáns, mint a fekete Oye Swimwear egyrészes, vagy kedvesen nőies, mint a pánt nélküli, masnira emlékeztető Shay Todd bikini, a lényeg a szokatlan megoldások alkalmazása. Kétségtelenül a legnagyobb sikert idén az egyik vagy mindkét oldalon kivágott, fél vállon átvetett darabok aratják, mint például ez a fehér Victoria’s Secret.

A retro és az etno a fürdőruhadivat világát is meghódította magának, így az élénk neonszínek, nagy pöttyök, óriási minták, geometriai alakzatok mellett a népi motívumok is helyet kapnak a 2008-as új kollekcióiban. A túlméretezett polka pöttyök jól mutatnak a Juicy Couture régi időket megidéző bikini együttesén, a csíkos Venus egyrészes pedig a retro és az etno közötti határvonalat próbálja megtalálni. A prímet a harmadik, szintén Venus egyrészes viszi, ami nem csak az idei év slágerfazonjával, de a legtrendibbnek számító retro mintával is büszkélkedhet.

Nem tudni, hogy a mykini indította el, vagy a kollekció megjelenése csak válasz volt a már kialakult igényekre, de az eklektikus darabok, a színben elütő minták és összeállítások egyik pillanatról a másikra a 2008-as strandidőszak fontos részévé váltak. Ed Hardy egyetlen, különleges szabású darabon belül mutatja meg a színek diszharmóniáját, a Tyler Rose és az Ellipse pedig a bikinifelső és alsó között teremt ellentéteket, nemcsak a színek, de a mintázatok terén is.

Ajánljuk még:
h3. Fürdőruhák a piactéren


Túl szexis a Victoria's Secret?

Frissítve: 2008. máj. 3., 19:18 | Megtekintve: 9370

Új, finomabban nőies kollekciót jelentet meg az önmagát már túlságosan szexisnek ítélő fehérnemű márka.

Idén februárban a Victoria’s Secret igazgatója, Sharen Tuney így nyilatkozott: “Túlságosan messze kerültünk a gyökereinktől, az utóbbi időben minden kollekciónkban rettentően túlhangsúlyoztuk a szexualitást. Most vissza akarok térni az eredeti, szuper-nőies és kényelmes fehérneműkhöz, amit vásárlóink is biztosan értékelni fognak.”

Az eltúlzottan szexis darabok problémájának megoldását az új, exkluzív Intimissimi kollekció jelenti, ami egy könnyed, praktikus és sokkal visszafogottabban nőies irányvonalat képvisel, mint a Victoria’s Secret utóbbi kollekciói. A bugyik, melltartók és hálóingek kényelmesebbek, kevesebb rajtuk a zavaró díszítés és az élénk, vadító árnyalatok helyett inkább lágy pasztellszínekben játszanak.

Bár az Intimissimi szlogenje, a “Fiatal. Szexis. Olasz.” nem támasztja éppen alá a márka szextől való elkanyarodását, de azért ez a kollekció valóban sokkal finomabb és kevésbé kirívó, mint az a Victoria’s Secret-nél megszokott. Az új darabok a napokban kerülnek majd – egyelőre kizárólagosan – az amerikai márkaboltokba, a teljes kollekció pedig már felkerült a VS webáruházba.

Ajánljuk még:
h3. Fehérnemű kollekciók a piactéren


A Victoria's Secret legújabb fürdőruhái

Frissítve: 2008. ápr. 3., 16:38 | Megtekintve: 11569

Mindenki talál a testalkatának és ízlésvilágának megfelelő, különleges újdonságokat a 2008-as Victoria's Secret fürdőruha kollekcióban.

A Victoria’s Secret aktuális arca és teste, Marisa Miller az április 2-án tartott, new york-i megnyitón ugyan nem viselt fürdőruhát, de az új kollekciót bemutató modellek közt libegve adott interjút a 2008-as darabokról. A szőke modell hamarosan a Victoria’s Secret 2008 fürdőruha falinaptár borítójáról mosolyog le rajongóira (a naptár hónap közepétől lesz megrendelhető).

Ha a Victoria’s Secret új kollekcióját vesszük a fürdőruha divat alapkövének, akkor idén a bikini és az egyrészes ugyanolyan divatos lesz. Az oldalt merészen kivágott, egyedi külsőt biztosító és különleges megoldásokkal díszített darabokból szintén nagy a kínálat, de az is megtalálja számítását, aki hasát jótékonyan eltakaró, kényelmes felsőket szeret viselni a strandon. Színek terén egyszerűen nincs olyan, ami ne bukkanna fel a több, mint 170 stílust felvonultató kollekcióban, a retrós hangulatú pöttyök és nagyon apró minták pedig feldobják még a legegyszerűbb szabású darabokat is.

Mint általában a Victoria’s Secret kollekciók esetében, itt is fontos megjegyezni, hogy mindenféle testformára és mellméretre gondolva tervezték meg a kényelmes, strapabíró, csinos modelleket. Bónuszként kiegészíti a kollekciót a fürdőruhára egyszerűen felvehető mini- és lapszoknyák, a hosszú, bebújós pólók, ruhák és kendők bőséges választéka.

A 2008-as kollekció fotózása

A 2008-as kollekció teljes választéka a Victoria’s Secret webáruházában megtekinthető.

Ajánljuk még:
h3. Fürdőruhák a piactéren


5 tény, amit eddig nem tudtál a Victoria’s Secret-ről

Frissítve: 2008. jan. 17., 10:05 | Megtekintve: 3071

Milyen titkokat rejt a hely, ahol a legintimebb ruhadarabokat bárki szégyenkezés nélkül szerezheti be?

1. Alapítója a Golden Gate hídról ugrott a halálba.

1977-ben Roy Raymond megnyitotta az első Victoria’s Secret üzletet, mert elege lett a fehérnemű vásárlással járó szégyenkezésből. 1982-ben a Limited Brands nevű cég megvette tőle a már sikeres márkát. Raymond ezek után csődbe ment, míg a Limited felvirágoztatta egykori üzletét. Mikor utoljára élve látták, Raymond a Golden Gate felé sétált, holttestét később a közelben mosta partra a víz.

2. A márka neve Viktória királynőre utal.

Az első üzletek a viktoriánus kori budoárok mintájára lettek berendezve, de azt nem tudni, miért éppen a 19. századi Anglia híres uralkodóját választotta Raymond a névadásnál. Annyi biztos, hogy a királynő és Albert herceg összesen kilenc gyermekkel büszkélkedhettek, de Viktória intim titkaira nem derült fény.

3. Rendre elutasítják a modellkedési lehetőségért sorban álló hírességeket.

Ed Razek marketing igazgató szerint rengeteg női sztár szeretne tiszteletbeli „Viktória Angyalaként” végigvonulni a kifutón vagy egy kampányban, ám a cég nem kér ezekből az önkéntes modellekből. Az Angyalok külsejét nagyon szigorú előírások határozzák meg, nem is beszélve az intenzív képzésről, amelynek során a média és a valódi sztárrá válás működését tanítják meg modelljeiknek.

4. Viktória Angyalait a nők, és nem a férfiak ízlése alapján választják

A cégvezetőség nagyrészt nőkből áll, akárcsak a Victoria’s Secret divatbemutatók nézőinek kétharmad része, ráadásul vásárlóik 98 százalékát is nők teszik ki. Modelljei kizárólag olyan hírességek lehetnek, akiket a nők nem találnak antipatikusnak (pl. Tyra Banks, Heidi Klum, Adriana Lima, Rebecca Romijn, Gisele Bündchen), mert botrányoktól és allűröktől mentes életet élő, szépségükkel nem felvágó személyiségek.

5. Minden évben panaszok ezreit nyújtják be műsoraik miatt.

Bár a Victoria’s Secret divatbemutatók nézettsége mindig rekordokat dönget, konzervatív szervezetek évente rengeteg panaszt nyújtanak be az FCC-hez, ami az Egyesült Államok hírközlési főfelügyeleteként működik. Bármilyen késő este adják is le a bemutatót, mindegyik műsor után érkezik bejelentés a felügyelethez, miszerint az adás közerkölcsöt sértett.

Ajánljuk még:
h3. Fehérnemű kollekciók a piactéren


Előzetes kukucskálás a fehérneműs fiókba

Frissítve: 2007. dec. 6., 12:52 | Megtekintve: 2580

Ezt a Victoria’s Secret exkluzív divatbemutatót csak decemberben adja le a CBS, ám addig itt egy kis kóstoló a türelmetleneknek.

Ha te is lélegzet visszafojtva várod a nagy eseményt, akkor csak még izgatottabb leszel a következő videó láttán, ami minden jóból éppen egy csipetnyit ad a nagyszabású divatbemutató előtt:

====

Ajánljuk még:
h3. Heidi Klum Victoria’s Secret reklámja