Lehetsz Victoria's Secret lány!

Frissítve: 2009. nov. 5., 18:04 | Megtekintve: 8383

Rengeteg szuper árú, szexis és különleges Victoria's Secret bugyi, illetve kétszer 10% kedvezmény vár a Designer Outletben a mai nappal kezdődően!


Most kaptuk a hírt: hatalmas szállítmány érkezett Victoria’s Secret bugyikból a Designer Outlet-be. Ráadásként pedig különleges akció is vár, amit nem szabad kihagynod!

A 200 db szexis, csajos Victoria’s Secret fehérnemű biztosan nem fog sokáig kitartani, úgyhogy ha szeretnél egyet, már most indulj értük – minden modellből 2 db van és november 5.-től, azaz mától kezdve lehet megvenni őket a Lövőház utcai boltban.

10% kedvezmény szorozva kettővel

És ha már ott vagy, örülni fogsz a felfedezésnek, hogy az üzlet teljes kínálatára most 10% kedvezményt kap minden vásárló!

Ha pedig szeretnél egy személyes kedvezményt is, amit bármikor felhasználhatsz, ottjártadkor iratkozz fel a Designer Outlet törzsvásárlói listájára – cserébe egy még 10% kedvezményt biztosító bónt kapsz ajándékba, amit következő vásárlásodkor érvényesíthetsz.

Ne hagyd ki a vissza nem térő alkalmat, hogy a szexis női bugyik feltalálója, a Victoria’s Secret töltse meg a fehérneműs fiókodat! Egy kis ízelítőt a kínálatból itt találsz.

Közben pedig figyeld a Vanity-t is, mert november 10-én új Designer Outlet termékek kerülnek fel divatkatalógusunkba.



Kapcsolódó márkák: Victoria's Secret

Kapcsolódó üzletek: Designer Outlet - Budapest, II. kerület


Ajánljuk még


Kommentek

Effie – 2009. nov. 5., 18:18

szupi! annyira jó, hogy itthon is van hely, ahol lehet ezt a márkát kapni!:)))