Ed Hardy blog

Jól mutatna a hajad(on)? - Ed Hardy újdonságok

Frissítve: 2010. júl. 9., 05:01 | Megtekintve: 6945

Hajszárító, csatt, körkefe, fésű, tükör... Nem a tipikus Ed Hardy felhozatal, ugye? Pedig a koponyás cuccok mostantól beköltöznek a fürdőszobákba is.

Ha eddig hiányoltad, hogy nem boríthatták minden tárgyadat gésák, szívecskék és koponyák, akkor te is tagja vagy az Ed Hardy Vintage Collage Hair Tool kollekció célcsoportjának.

Olvass tovább »Csápolj tetovált fürdőruciban!

Frissítve: 2009. ápr. 9., 15:34 | Megtekintve: 8790

Közeledik a jó idő és vele a szabadtéri koncertek... Mi megtaláltuk, hogy a kemény csajoknak miben érdemes az első sorban vadulni egy meleg nyáresti koncerten!

Itt a Vanity hasábjain megmutattuk már nektek, hogyan válhattok strandnyuszikká vagy szexi üzletasszonyokká a vízparton. Tetszetős darabok egytől-egyig, de aki a rockzenét szereti, talán valami vagányabbat keres – valami olyat, amire a nyári fesztiválokon vadulnak a hímneműek, és nem tűnik el a tömegben. Nem kell sokáig keresnie annak, aki ilyesmire vágyik: Ed Hardy a megoldás!

Ők az órától a sapkáig mindent készítenek, változatosabbnál változatosabb tetkós mintáikkal. És mint a cég honlapján olvasni, a fürdőrucikra rákerülő mintát is az igazi tetoválásokhoz hasonlóan viszik bele a minőségi olasz anyagba. Kell ennél több? Ha az igazi testfestésről lemondtál, és mondjuk megelégedtél egy köldökpiercinggel, azt is szépen láttatni engedi majd ez a mélyen hasított egyrészes darab. Ha Denise Richards-nak jó volt, neked is az lesz.

Persze igazán a rövidnacival kombinált kétrészes lesz idén is a nyerő a csajok közt a Szigeten, így a vad mintákkal tarkított bikinikből is érdemes válogatni. Britney Spears például annyira megkedvelt egy darabot, hogy nyaralása után még a táncpróbáira is ebben ment.

Tehát vigyázat, az Ed Hardy-mánia ragadós, és aki megszereti ezeket a mintákat, színeket, százat is begyűjthet belőlük! Ráadásul mindezekhez pompásan illenek a cég által készített pólók és táskák is, melyekből a Vanity divatkatalógusában is találsz néhányat. Ha megcsináltad magad számára a megfelelő összeállítást, már mehetsz is tombolni a kedvenc bandádra, vagy éppen pózolni motoros srácok mellé!

Vásárlási lehetőségek:

Ed Hardy Shop
All Access
Best Swimwear

Ajánljuk még:

A fürdőruha sorozat további részei


Fürdőruhadivat 2008

Frissítve: 2008. jún. 5., 19:41 | Megtekintve: 9969

Idén nyáron olyan újdonságokat hoz a fürdőruha divat, amikről tavaly még nem is álmodtunk.

2008 nyarán egy régi, az utóbbi időkben már divatjamúltnak számító fazon, az egyrészes fürdőruha tér vissza a strandokra – remek választás lehet ez a klasszikus Seafolly darab. Aki szeretne divatos maradni, de túlságosan kényelmetlennek találja az egyrészest, az választhat akár egy fürdőbugyi széléig leérő, egész hasat takaró tankinit is, mint a csíkos DKNY fürdőfelső. A konzervatív fazon persze nem kíván visszafogottságot, az egyedi megoldások kavalkádja (mint a fehér, pánt nélküli Juicy Couture modell esetében) izgalmassá teszi a kicsit többet takaró fürdőruhákat is.

A fazon terén idén a másik nagy sláger a minél különlegesebb, de még viselhető formák kialakítása. Legyen akár extravagáns, mint a fekete Oye Swimwear egyrészes, vagy kedvesen nőies, mint a pánt nélküli, masnira emlékeztető Shay Todd bikini, a lényeg a szokatlan megoldások alkalmazása. Kétségtelenül a legnagyobb sikert idén az egyik vagy mindkét oldalon kivágott, fél vállon átvetett darabok aratják, mint például ez a fehér Victoria’s Secret.

A retro és az etno a fürdőruhadivat világát is meghódította magának, így az élénk neonszínek, nagy pöttyök, óriási minták, geometriai alakzatok mellett a népi motívumok is helyet kapnak a 2008-as új kollekcióiban. A túlméretezett polka pöttyök jól mutatnak a Juicy Couture régi időket megidéző bikini együttesén, a csíkos Venus egyrészes pedig a retro és az etno közötti határvonalat próbálja megtalálni. A prímet a harmadik, szintén Venus egyrészes viszi, ami nem csak az idei év slágerfazonjával, de a legtrendibbnek számító retro mintával is büszkélkedhet.

Nem tudni, hogy a mykini indította el, vagy a kollekció megjelenése csak válasz volt a már kialakult igényekre, de az eklektikus darabok, a színben elütő minták és összeállítások egyik pillanatról a másikra a 2008-as strandidőszak fontos részévé váltak. Ed Hardy egyetlen, különleges szabású darabon belül mutatja meg a színek diszharmóniáját, a Tyler Rose és az Ellipse pedig a bikinifelső és alsó között teremt ellentéteket, nemcsak a színek, de a mintázatok terén is.

Ajánljuk még:
h3. Fürdőruhák a piactérenBritney Spears, mint divattervező

Frissítve: 2008. ápr. 7., 16:56 | Megtekintve: 6247

Az öltözködésük miatt sokat kritizált sztárok előbb-utóbb saját ruhakollekciót terveznek, és most a hányatott karrierű Britney is elszánta magát erre a lépésre.

Úgy tűnik, Britney Spears is beáll a sorba és az aktuális hírességek többségéhez hasonlóan divattervezőként próbálja ki magát. Ha minden jól megy, a neves, francia divattervező, Christian Audigier lesz segítségére. Britney szándéka olyannyira komoly, hogy a két sztár nemrég megbeszélést tartott a tervező hollywoodi bemutatótermében.

Christian Audigier páratlan sikertörténete 2000-ben kezdődött, mikor a tehetséges tervező megérkezett az Egyesült Államokba, hogy segítsen a Von Dutch divatmárka újraélesztésében. Azóta olyan hollywoodi hírességek tömegei számítanak Audigier ügyfeleinek mint Madonna, Mariah Carey, Sylvester Stallone, Puff Daddy és Jessica Alba. A színes, bohókás és feltűnő ruhákat kedvelők számára 2004-ben a francia tehetség létrehozta saját márkáját, amely az Ed Hardy nevet kapta, ám emellett rendszeresen dolgozik a Paco Chicano, a CbarA és a Crystal Rock kollekcióin is.

„Christian és Britney kedélyesen elcsevegtek, miközben a fürdőruhákat és a napszemüveg kollekciót nézték át” – mesélte el egy Ed Hardy munkatárs a két sztár találkozójának eseményeit. „A közös munka részleteiről hosszasan, nevetve beszélgettek. Még semmi sem dőlt el ugyan, de mindketten nagyon szeretnének közösen alkotni.”

A találkozó alkalmával Britney állapotos kishúga szülinapjára kiválasztott néhány ruhát és táskát, majd a lesifotósok kameráinak kereszttüzében, Ed Hardy pólóban hagyta el az épületet. Állítólag Britney és Audigier régóta baráti kapcsolatban állnak, így az ő részükről semmiféle kreatív akadály nem gördülhet a közös kollekciók megvalósítása elé.

Ajánljuk még:
h3. "Ed Hardy termékek a piactéren ":/piacter/ed-hardy