Amisu blog

Közeledik az év vége, Karácsony indul!

Frissítve: 2014. nov. 25., 21:51 | Megtekintve: 198479

Készülsz már a Karácsonyra? Az év végi bulikra? Esetleg már az ajándékokon is gondolkodsz? A következő összeállításokból pár tuti ötletet meríthetsz.

Akár a sportos-bohókás stílust kedveled, akár a szexi vonalat képviseled, vagy épp elegáns ruhát keresel az év végi eseményekre, nézd meg összeállításunkat és válogass kedvedre. De ha épp alkalmi ruhát szeretnél sportcipővel hordani, arra is találtunk megoldást, így tuti nem kell a kényelem és az elegancia között választanod!

sapka: New Yorker - 1290 Ft virágos rövid póló: New Yorker - 3990 Ft bőrsort: 5990 Ft magastalpú sportcipő: Puma - 32 990 Ft -30%! Árkád üzlet

sapka: New Yorker - 1290 Ft virágos rövid póló: New Yorker - 3990 Ft: szürke kötött szoknya: 3990 Ft magastalpú sportcipő: Puma - 32 990 Ft -30%! Árkád üzlet

fekete asszimetrikus maxi ruha: Timarcs - 18 000 Ft szürke magasnyakú sálmellény: Timarcs - 12 000 Ft magastalpú sportcipő: Puma - 32 990 Ft -30%! Árkád üzlet

fekete asszimetrikus maxi ruha: Timarcs - 18 000 Ft

fekete neccruha: New Yorker - 5990 Ft

fotó: Tisza István Photography modell: Alexandra smink: Kánnai Piroska styling: Hegedűs Réka - Vanity ruhák: New Yorker, Timarcs, Puma



Böngésszetek a Vanity-n a New Yorker tavaszi kollekciójából!

Frissítve: 2011. febr. 24., 06:00 | Megtekintve: 12828

Gőzerővel készül mindenki a tavaszra és a nyárra, ezzel mi sem vagyunk másképpen, folyamatosan töltjük fel a legújabb darabokat a Vanityre. A német márka, a New Yorker teljes kollekcióját már megtalálhatjátok nálunk, úgyhogy hajrá, jó böngészést!

A New Yorker 2011-es tavaszi-nyári kampánya sok szépet és jót ígér. A rengeteg szebbnél szebb darabot elnézve bőven lesz miből válogatni nőknek és férfiaknak egyaránt. A női Amisu, a férfi Smog, a sportos Fishbone és a szexi Censored márka kollekciói mind-mind észbontóan csábítóak. A tavasz előrevetíti a nyarat is, így már válogathatunk a Censored csodaszép fürdőruhái közül is.

New Yorker Amisu-nőknek

A teljes Amisu kollekciót nézd meg itt!

Olvass tovább »


Felvennéd ezt az összeállítást? - StílusBumm

Frissítve: 2010. febr. 10., 10:02 | Megtekintve: 7824

Válaszolj őszintén! Igazán bevállalósnak és egyedinek kell lenned, ha ezt az összeállítást választod, még ha trendi lett is az elmúlt években az egymástól elütő stílusok viselése.

Mi csak azt szeretnénk tudni, felvennéd-e együtt ezt a bőrdzsekit, szoknyát és csizmát egy kevésbé hideg napon? Hogy jól áll vagy sem, bohéman ötletes vagy rettentő ízléstelen, azt neked kell eldöntened.

Olvass tovább »



3 trendi karkötő 2000 Ft alatt

Frissítve: 2010. jan. 24., 11:56 | Megtekintve: 6103

Épp egy Versace ruhára gyűjtesz, mégis szeretnél pár új karkötőt, hogy kicsit feldobd saját magad és ékszerdobozodat? Itt a három befutó!

Ahogy lassan újra felmelegszik az idő, ledobjuk a hosszú ujjú, vastag pulcsikat és előkerülnek a pólók, blúzok. Ha szeretnéd, hogy valami trendi villanjon a csuklódon, de emiatt a pénztárcádat nem akarod fogyókúrára fogni, nézd meg ezt a három tuti befutót!

Olvass tovább »


A hónap 5 legnépszerűbb cucca

Frissítve: 2009. dec. 22., 12:47 | Megtekintve: 19425

Nálunk Ti, olvasók mondjátok meg, hogy mi a trendi és mit szerettek viselni. Újra itt van a divatkatalógus legnézettebb termékeinek havi toplistája.

A Vanity divatkatalógusban több, mint 2600 ruha, cipő és kiegészítő található a szezon újdonságaiból. Az elmúlt hónapban a következő 5 darab kapta a legtöbb figyelmet olvasóinktól:

Olvass tovább »


Két új New Yorker nyitott meg

Frissítve: 2009. nov. 21., 11:31 | Megtekintve: 7822

November 19-től két új helyen vásárolhatsz be a New Yorker legújabb kollekcióiból.

November 19-én nyitotta meg két legújabb üzletét a New Yorker: Szolnokon a Family Center-ben és Gödöllőn a Stop Shop-ban. A közel 600 m2 eladótérrel rendelkező üzletekben a legújabb kollekciókat találhatjuk.

Olvass tovább »


Az 5 legnépszerűbb cucc a Vanityn

Frissítve: 2009. nov. 4., 10:02 | Megtekintve: 16073

Kíváncsi vagy, mit néztek meg októberben a legtöbben a divatkatalógusban található termékek közül? Mi is, ezért most kigyűjtöttük!

Statisztikánkból sok érdekes részlet derül ki – például ha egy másik égövben élnénk, akkor is rájönnénk belőle, hogy októberben hirtelen hidegre fordult az idő, hiszen a szeptemberben népszerű pólók és sportcipők után most a csizmák vették át a vezetést.

Íme a top 5 legnézettebb termék:

Olvass tovább »


New Yorker üzletnyitás - Vörösmarty tér

Frissítve: 2007. nov. 16., 15:32 | Megtekintve: 23721

A tegnapi Aréna pláza megnyitóját még ki sem hevertük, folytatódik az üzletnyitások sora a Vörösmarty téren.

A már jól ismert német láncolat, a New Yorker nyitja ma újabb, hatalmas üzletét a Luxus áruházzal szembeni hiper-szuper modern iroda-üzlet komplexumban.
A New Yorker mellett állítólag még a H&M is nyit újabb sok négyzetméterrel, szóval kiváncsian várjuk a folytatást. Nem lenne rossz, mert a váci utcai H&M, elég picinyke, ami még nem lenne baj, de a választék is egyre szegényesebb, ja és talán a fiúknak is jutna nagyobb hely. Én ma voltam bent, és amit még meg kell jegyeznem, hogy a Cavalli kollekciónak még csak a nyomát sem láttam, a múlt csütörtöki premieren hosszú sorban álltak az emberek, főként külföldiek, és ezek szerint elvitték az összes párducmintás rucit. Na ennek még utánajárunk, hogy akkor hol is lehetnek, jön-e az utánrendelés.
Nos visszatérve a New Yorkerre, ha a váci utcai vásárlást választjuk a plázák helyett, akkor örülhetünk, hogy a Zarán túl is van élet.

Bónusz: mellékelem a New Yorker új kampányának filmjét, biztos láttátok már sokan a tv csatornákon, ahányszor látom engem kiráz a hideg, mindig az Addams Family jut eszembe, meg olyan rossz érzésem van az egész klip hangulatától. De mégis megfogott, tény hogy eltér a divatcégek megszokott image képeitől, ábrázolásától.
Dress for the moment! Hmm.

====