DKNY blog

Cukormázas Alma parfüm Halloweenre

Frissítve: 2010. okt. 18., 05:00 | Megtekintve: 2910

Fantáziadús nevükkel és csábító formájukkal is megidézik az édes, harapnivaló illatokat a DKNY ünnepi parfümjei.

Tradicionális Halloween édesség a csoki- vagy cukormázzal bevont alma, így a faragott töklámpások mellett ez is helyet kap az ünnepi kirakatokban. A DKNY egy különleges parfüm kollekcióban álmodta újra az étvágygerjesztő illatokat.

Olvass tovább »Szandál trendek nyárra

Frissítve: 2008. jún. 11., 15:13 | Megtekintve: 16977

Felkavarta az idei divatot a gladiátor szandál megjelenése, de azon kívül is rengeteg trendi és csinos stílus között válogathatunk.

Az idei év legnagyobb újdonsága és trendje a gladiátor szandál. A Promod nyári kollekciójának darabja a klasszikus formát képviseli, lábfejet és bokát átölelő szíjakkal, sötét színű bőrből. A gladiátor divatot kedvelő, de nőiesebb stílust preferáló hölgyek számára a Burberry egy magas sarkú verziót is kínál, az elegánsan extravagáns estékre pedig beszerezhetünk egy ezüst színű, szuper-magas “szárú” szandált is az Urban Outfitters-től.

A másik sláger stílus a v-alakú, lábujjak közé ékelt pánt vagy flip-flop. Sportos divatőrültek számára a mindennapos rohangáláshoz ajánljuk ezt a Puma féle thong szandált. Strandra vagy nyaraláshoz inkább a második, könnyen száradó, csinos Etam darab felel meg. A színes, bohókás nyári összeállításokhoz ideális választás egy ehhez az Anita Singh által tervezett, gyöngyös, égszínkék flip-flophoz hasonló darab.

A magas sarok sosem megy ki a divatból. Nyári napokra Liz Hurley a Mango kollekciója számára egy parafa talpú szandált tervezett. A klasszikusan nőies, lyukas orrú formának a középső DKNY platform szandál szexis kisugárzást kölcsönöz. Aki pedig kénytelen visszafogott eleganciával, üzleties stílusban öltözködni, annak sem kell a meleg miatt aggódnia a harmadik Ferré szandállal.

A lapos sarkak és divatos metálszínek kedvelőit célozza meg ez a bronz színű, fonott pántos, fiatalos Pimkie lábbeli. Szintén a kényelem jegyében született a rövidnadrágtól kezdve a maxiruháig bármihez viselhető, még a legmelegebb napokon is tökéletes, fekete Gap papucs-szandál. Ha pedig a mindennapos rohangáláshoz megfelelő, mégis trendi darabra vágyunk, a Mango strasszokkal kirakott, gladiátor stílust idéző, mégis lapos sarkú és kényelmes szandálját kell választanunk.

Ajánljuk még:
h3. Szandálok a piactéren


Fürdőruhadivat 2008

Frissítve: 2008. jún. 5., 19:41 | Megtekintve: 9969

Idén nyáron olyan újdonságokat hoz a fürdőruha divat, amikről tavaly még nem is álmodtunk.

2008 nyarán egy régi, az utóbbi időkben már divatjamúltnak számító fazon, az egyrészes fürdőruha tér vissza a strandokra – remek választás lehet ez a klasszikus Seafolly darab. Aki szeretne divatos maradni, de túlságosan kényelmetlennek találja az egyrészest, az választhat akár egy fürdőbugyi széléig leérő, egész hasat takaró tankinit is, mint a csíkos DKNY fürdőfelső. A konzervatív fazon persze nem kíván visszafogottságot, az egyedi megoldások kavalkádja (mint a fehér, pánt nélküli Juicy Couture modell esetében) izgalmassá teszi a kicsit többet takaró fürdőruhákat is.

A fazon terén idén a másik nagy sláger a minél különlegesebb, de még viselhető formák kialakítása. Legyen akár extravagáns, mint a fekete Oye Swimwear egyrészes, vagy kedvesen nőies, mint a pánt nélküli, masnira emlékeztető Shay Todd bikini, a lényeg a szokatlan megoldások alkalmazása. Kétségtelenül a legnagyobb sikert idén az egyik vagy mindkét oldalon kivágott, fél vállon átvetett darabok aratják, mint például ez a fehér Victoria’s Secret.

A retro és az etno a fürdőruhadivat világát is meghódította magának, így az élénk neonszínek, nagy pöttyök, óriási minták, geometriai alakzatok mellett a népi motívumok is helyet kapnak a 2008-as új kollekcióiban. A túlméretezett polka pöttyök jól mutatnak a Juicy Couture régi időket megidéző bikini együttesén, a csíkos Venus egyrészes pedig a retro és az etno közötti határvonalat próbálja megtalálni. A prímet a harmadik, szintén Venus egyrészes viszi, ami nem csak az idei év slágerfazonjával, de a legtrendibbnek számító retro mintával is büszkélkedhet.

Nem tudni, hogy a mykini indította el, vagy a kollekció megjelenése csak válasz volt a már kialakult igényekre, de az eklektikus darabok, a színben elütő minták és összeállítások egyik pillanatról a másikra a 2008-as strandidőszak fontos részévé váltak. Ed Hardy egyetlen, különleges szabású darabon belül mutatja meg a színek diszharmóniáját, a Tyler Rose és az Ellipse pedig a bikinifelső és alsó között teremt ellentéteket, nemcsak a színek, de a mintázatok terén is.

Ajánljuk még:
h3. Fürdőruhák a piactéren