Túl szexis a Victoria's Secret?

Frissítve: 2008. máj. 3., 19:18 | Megtekintve: 9370

Új, finomabban nőies kollekciót jelentet meg az önmagát már túlságosan szexisnek ítélő fehérnemű márka.


Idén februárban a Victoria’s Secret igazgatója, Sharen Tuney így nyilatkozott: “Túlságosan messze kerültünk a gyökereinktől, az utóbbi időben minden kollekciónkban rettentően túlhangsúlyoztuk a szexualitást. Most vissza akarok térni az eredeti, szuper-nőies és kényelmes fehérneműkhöz, amit vásárlóink is biztosan értékelni fognak.”

Az eltúlzottan szexis darabok problémájának megoldását az új, exkluzív Intimissimi kollekció jelenti, ami egy könnyed, praktikus és sokkal visszafogottabban nőies irányvonalat képvisel, mint a Victoria’s Secret utóbbi kollekciói. A bugyik, melltartók és hálóingek kényelmesebbek, kevesebb rajtuk a zavaró díszítés és az élénk, vadító árnyalatok helyett inkább lágy pasztellszínekben játszanak.

Bár az Intimissimi szlogenje, a “Fiatal. Szexis. Olasz.” nem támasztja éppen alá a márka szextől való elkanyarodását, de azért ez a kollekció valóban sokkal finomabb és kevésbé kirívó, mint az a Victoria’s Secret-nél megszokott. Az új darabok a napokban kerülnek majd – egyelőre kizárólagosan – az amerikai márkaboltokba, a teljes kollekció pedig már felkerült a VS webáruházba.

Ajánljuk még:
h3. Fehérnemű kollekciók a piactérenKapcsolódó márkák: Intimissimi, Victoria's Secret


Ajánljuk még

Fürdőruha? Akkor Victoria's Secret!

Lopott pillantás: Victoria's Secret 2010

A Victoria's Secret legújabb fürdőruhái

Lehetsz Victoria's Secret lány!

Előzetes kukucskálás a fehérneműs fiókba

Fehérnemű, ami formál - az új w'effect

Megnyílt az első women’ secret „IT shop”

2 milliós fantázia melltartó Adriana Limán

Nyári újdonságok a Women'secret-nél