Victoria's Secret video blog

2 milliós fantázia melltartó Adriana Limán

Frissítve: 2010. okt. 25., 05:00 | Megtekintve: 3766

A Victoria's Secret megalkotta története legdrágább luxus darabját: egy gyémántos melltartót, ami az idei téli bemutató beharangozójának is számít.

Már most készülünk a nagyszabású 2010-es Victoria’s Secret Fashion Showra, de szerencsére nem kellett sokat várnunk az első bepillantásra a várható kollekcióba. A Damiani ékszerház és a VS közös alkotását, a 2 millió dollár értékű luxus melltartót Adriana Lima mutatta be a SoHo-i márkaboltban.

Olvass tovább »



A Victoria's Secret legújabb fürdőruhái

Frissítve: 2008. ápr. 3., 16:38 | Megtekintve: 11569

Mindenki talál a testalkatának és ízlésvilágának megfelelő, különleges újdonságokat a 2008-as Victoria's Secret fürdőruha kollekcióban.

A Victoria’s Secret aktuális arca és teste, Marisa Miller az április 2-án tartott, new york-i megnyitón ugyan nem viselt fürdőruhát, de az új kollekciót bemutató modellek közt libegve adott interjút a 2008-as darabokról. A szőke modell hamarosan a Victoria’s Secret 2008 fürdőruha falinaptár borítójáról mosolyog le rajongóira (a naptár hónap közepétől lesz megrendelhető).

Ha a Victoria’s Secret új kollekcióját vesszük a fürdőruha divat alapkövének, akkor idén a bikini és az egyrészes ugyanolyan divatos lesz. Az oldalt merészen kivágott, egyedi külsőt biztosító és különleges megoldásokkal díszített darabokból szintén nagy a kínálat, de az is megtalálja számítását, aki hasát jótékonyan eltakaró, kényelmes felsőket szeret viselni a strandon. Színek terén egyszerűen nincs olyan, ami ne bukkanna fel a több, mint 170 stílust felvonultató kollekcióban, a retrós hangulatú pöttyök és nagyon apró minták pedig feldobják még a legegyszerűbb szabású darabokat is.

Mint általában a Victoria’s Secret kollekciók esetében, itt is fontos megjegyezni, hogy mindenféle testformára és mellméretre gondolva tervezték meg a kényelmes, strapabíró, csinos modelleket. Bónuszként kiegészíti a kollekciót a fürdőruhára egyszerűen felvehető mini- és lapszoknyák, a hosszú, bebújós pólók, ruhák és kendők bőséges választéka.

A 2008-as kollekció fotózása

A 2008-as kollekció teljes választéka a Victoria’s Secret webáruházában megtekinthető.

Ajánljuk még:
h3. Fürdőruhák a piactéren


Előzetes kukucskálás a fehérneműs fiókba

Frissítve: 2007. dec. 6., 12:52 | Megtekintve: 2580

Ezt a Victoria’s Secret exkluzív divatbemutatót csak decemberben adja le a CBS, ám addig itt egy kis kóstoló a türelmetleneknek.

Ha te is lélegzet visszafojtva várod a nagy eseményt, akkor csak még izgatottabb leszel a következő videó láttán, ami minden jóból éppen egy csipetnyit ad a nagyszabású divatbemutató előtt:

====

Ajánljuk még:
h3. Heidi Klum Victoria’s Secret reklámja