Intimissimi blog

Alyssa Miller egy szexi, modern édenkertben visel Intimissimit

Frissítve: 2014. jan. 13., 10:02 | Megtekintve: 120142

Az Intimissimi tavasz-nyári kampánya az erős, szexi nőket helyezi középpontba, egy modern éden virágai és a felhőkarcolók közé álmodva meg a jeleneteket. A különösen érzéki kampányfotókhoz a szupermodell Alyssa Miller volt a tökéletes választás.

A nő, aki nem utasítja el a bűnbeesést és az érzékiséget; a modern Édenkertben lefotózva, amint éppen tudatosan és a szabadság érzésével tekint a jövőbe, amelyet Manhattan felhőkarcolói és a végtelen égbolt látványa jelenít meg.

A helyszín New York. Egy gyönyörű tetőkert hortenziákkal, rózsákkal és nyírfákkal, amelyek az Intimissimi új, tavaszi/nyári kampányának is keretet adnak. A kollekció újraalkotott anyagaival, szabásával és formáival összhangban a képek is a szexi irányába mutatnak, határozott és kortárs vonásokkal.

Olvass tovább »



Hálóruhák alváshoz és minden máshoz

Frissítve: 2009. szept. 20., 08:01 | Megtekintve: 7686

Az ágyban sok mindent csinálsz, egyedül és a pároddal is - minden alkalomra létezik egy tökéletes hálóruha!

Egyedül, tévé előtt, kényelmesen

Az esti tévézés, ágyban olvasgatás alkalmával a fő szempont a kényelem. Egy simogató anyagú pizsamába bújva édesebb lesz az álmod.

Olvass tovább »


Túl szexis a Victoria's Secret?

Frissítve: 2008. máj. 3., 19:18 | Megtekintve: 9370

Új, finomabban nőies kollekciót jelentet meg az önmagát már túlságosan szexisnek ítélő fehérnemű márka.

Idén februárban a Victoria’s Secret igazgatója, Sharen Tuney így nyilatkozott: “Túlságosan messze kerültünk a gyökereinktől, az utóbbi időben minden kollekciónkban rettentően túlhangsúlyoztuk a szexualitást. Most vissza akarok térni az eredeti, szuper-nőies és kényelmes fehérneműkhöz, amit vásárlóink is biztosan értékelni fognak.”

Az eltúlzottan szexis darabok problémájának megoldását az új, exkluzív Intimissimi kollekció jelenti, ami egy könnyed, praktikus és sokkal visszafogottabban nőies irányvonalat képvisel, mint a Victoria’s Secret utóbbi kollekciói. A bugyik, melltartók és hálóingek kényelmesebbek, kevesebb rajtuk a zavaró díszítés és az élénk, vadító árnyalatok helyett inkább lágy pasztellszínekben játszanak.

Bár az Intimissimi szlogenje, a “Fiatal. Szexis. Olasz.” nem támasztja éppen alá a márka szextől való elkanyarodását, de azért ez a kollekció valóban sokkal finomabb és kevésbé kirívó, mint az a Victoria’s Secret-nél megszokott. Az új darabok a napokban kerülnek majd – egyelőre kizárólagosan – az amerikai márkaboltokba, a teljes kollekció pedig már felkerült a VS webáruházba.

Ajánljuk még:
h3. Fehérnemű kollekciók a piactéren