Orsay blog

5 tavaszi kabát

Frissítve: 2011. febr. 11., 08:50 | Megtekintve: 16729

Már-már el is pakolhatjuk a téli kabátokat, napközben nyugodtan felkaphatjuk a kora tavaszi időjárásra kitalált kabátkákat. Kicsit körbenéztünk a boltokban, hogy hol, mit szerezhetünk be az idei szezonra.

Nem sokat változott a trend a tavalyihoz képest a fazonok és a színek tekintetében. A szokásos, klasszikus megoldások megmaradtak, a fekete, barna, bézs és fehér színek még mindig többségben vannak.

Először a Zarában futottunk bele a tavaszi kabátkollekcióba, a dupla soros megoldás még mindig hódít, emellett pedig a bézs szín szintén terítéken van most is.

Az Orsay tavaszi darabjai nőiesek, jók az anyagok és szépek a színek.
Nekünk ez volt a kedvencünk:

Ezek után a Mangot vettük célba. Úgy látszik a ballon nem megy ki a divatból most sem. Ezeket a kabátokat még Colombo is megirigyelné, már csak a szivarka hiányzik.

Olvass tovább »



A hónap 5 legnépszerűbb cucca

Frissítve: 2009. dec. 22., 12:47 | Megtekintve: 19425

Nálunk Ti, olvasók mondjátok meg, hogy mi a trendi és mit szerettek viselni. Újra itt van a divatkatalógus legnézettebb termékeinek havi toplistája.

A Vanity divatkatalógusban több, mint 2600 ruha, cipő és kiegészítő található a szezon újdonságaiból. Az elmúlt hónapban a következő 5 darab kapta a legtöbb figyelmet olvasóinktól:

Olvass tovább »


Az 5 legnépszerűbb cucc a Vanityn

Frissítve: 2009. nov. 4., 10:02 | Megtekintve: 16073

Kíváncsi vagy, mit néztek meg októberben a legtöbben a divatkatalógusban található termékek közül? Mi is, ezért most kigyűjtöttük!

Statisztikánkból sok érdekes részlet derül ki – például ha egy másik égövben élnénk, akkor is rájönnénk belőle, hogy októberben hirtelen hidegre fordult az idő, hiszen a szeptemberben népszerű pólók és sportcipők után most a csizmák vették át a vezetést.

Íme a top 5 legnézettebb termék:

Olvass tovább »



Akciófigyelő: Csizmák és kabátok a Westendben

Frissítve: 2009. okt. 29., 15:00 | Megtekintve: 15396

Várnunk kell még a nagy karácsonyi leértékelésekre, de azért sikerült találnunk néhány üzletet, ahol akciós áron szerezhetünk be új cuccokat a kemény téli hidegre.

A Westendben két üzletben, az Orsay-ban és a Promod-ban is kiszúrtunk néhány akciós és trendi téli darabot, illetve azt is megtudtuk, hol vehetünk jó áron szuper pólókat az Árkádban.

Olvass tovább »


Így öltözz napközben és este, ha nincs időd hazamenni

Frissítve: 2009. okt. 27., 19:04 | Megtekintve: 6693

Ajánlatunkkal átváltozhatsz estére még akkor is, ha nincs időd hazamenni és átöltözni.

Egy-két aprósággal napközben és este is tündökölhetsz!

Olvass tovább »


Akciófigyelő: Orsay kuponok mától az üzletekben

Frissítve: 2009. okt. 12., 19:12 | Megtekintve: 7197

Siess a legközelebbi Orsay üzletbe, mert októberben kedvezményre jogosító kuponokat kaphatsz!

Idén 10 éve van jelen az Orsay márka Magyarországon. Ennek megünnepléseként az Orsay üzletekben október 12. és 25. között minden vásárló kap egy 10% kedvezményt biztosító kupont.

Olvass tovább »


Trendek az Orsay háza táján

Frissítve: 2008. febr. 23., 00:39 | Megtekintve: 19230

Kövessük mi is a 2008-as divat legfőbb áramlatait a szupernőies Orsay márka tavaszi-nyári kollekcióival.

A német Orsay már 32 éve folytat hadjáratot a legnőiesebb stílus kialakításáért. Most megnézhetjük az egyre közeledő meleg évszak új kollekcióinak fő jellemzőit.

A városi hölgyek számára a ’60-as vagy ’80-as éveket idéző szabás és a geometrikus minták jönnek idén divatba. Választhatunk két eltérő színvilág, a fekete-fehér összeállításokkal erős kontrasztot alkotó pink és vörös pöttyök, illetve a barátságos mogyoró, banán, narancs és halványszürke árnyalatok összeolvadása között. Miniruhák és rövid szoknyák, széles nyakkivágások, testhez simuló nadrágok, retro minták határozzák meg ezt a stílust, amelynek lényege, hogy a nőies báj és klasszikus stílusérzék elérhető maradjon még a határozott fellépést igénylő munkakörben, vagy a rideg, városi környezetben mozgó hölgyek számára is.

A hétköznapi kollekció a kényelmes esti programok, lusta hétvégék és nyugodt családi események alatt is biztosítja, hogy csajosan trendi viseletben jelenhessünk meg. Lezser kényelem és feminin érzés hatja át a pólók, kabátok, felsőrészek és nadrágok alkotta kollekciót. A fő inspirációt itt a ’80-as évek stílusa adta, mind a színek kombinációja, mind az egyes darabok szabása terén. Felbukkannak a trendi, aszimmetrikus felsőrészek, a test vonalait követő nadrágok és egyenes szoknyák, ám ezeknél is a kényelem és praktikusság marad a fő szempont. A csíkok, pöttyök, apró sorminták és neonszínek remekül illenek a sportos, kényelmes, főként farmer, flanel, bőr és dzsörzé anyagokból készült darabokhoz.

A partik és különleges esték ragyogása után vágyakozók számára is külön kollekciót kínálnak az Orsay tervezői. A meleg tavaszi éjszakák királynőinek az ezüst, sötétkék és éjfekete darabok állnak idén a legjobban. Páratlan összhatásra vágyók az elegánsan sötét összeállításokat könnyedén megbolondíthatják egy fehér farmerrel is. Hosszú, puha felsők, sokat sejtetően fodrozódó tunikák és egyszerűen nagyszerű nadrágok kötelező kiegészítője egy csinos, csillogó táska, amely elég kicsi ahhoz, hogy ne legyen útban egy féktelen éjszaka alatt, mégis magunkkal vihessük minden kellékünket.

Ajánljuk még :

Újdonságok a piactéren