A Victoria's Secret legújabb fürdőruhái

Frissítve: 2008. ápr. 3., 16:38 | Megtekintve: 11569

Mindenki talál a testalkatának és ízlésvilágának megfelelő, különleges újdonságokat a 2008-as Victoria's Secret fürdőruha kollekcióban.


A Victoria’s Secret aktuális arca és teste, Marisa Miller az április 2-án tartott, new york-i megnyitón ugyan nem viselt fürdőruhát, de az új kollekciót bemutató modellek közt libegve adott interjút a 2008-as darabokról. A szőke modell hamarosan a Victoria’s Secret 2008 fürdőruha falinaptár borítójáról mosolyog le rajongóira (a naptár hónap közepétől lesz megrendelhető).

Ha a Victoria’s Secret új kollekcióját vesszük a fürdőruha divat alapkövének, akkor idén a bikini és az egyrészes ugyanolyan divatos lesz. Az oldalt merészen kivágott, egyedi külsőt biztosító és különleges megoldásokkal díszített darabokból szintén nagy a kínálat, de az is megtalálja számítását, aki hasát jótékonyan eltakaró, kényelmes felsőket szeret viselni a strandon. Színek terén egyszerűen nincs olyan, ami ne bukkanna fel a több, mint 170 stílust felvonultató kollekcióban, a retrós hangulatú pöttyök és nagyon apró minták pedig feldobják még a legegyszerűbb szabású darabokat is.

Mint általában a Victoria’s Secret kollekciók esetében, itt is fontos megjegyezni, hogy mindenféle testformára és mellméretre gondolva tervezték meg a kényelmes, strapabíró, csinos modelleket. Bónuszként kiegészíti a kollekciót a fürdőruhára egyszerűen felvehető mini- és lapszoknyák, a hosszú, bebújós pólók, ruhák és kendők bőséges választéka.

A 2008-as kollekció fotózása

A 2008-as kollekció teljes választéka a Victoria’s Secret webáruházában megtekinthető.

Ajánljuk még:
h3. Fürdőruhák a piactérenKapcsolódó márkák: Victoria's Secret


Ajánljuk még

Fürdőruha? Akkor Victoria's Secret!

Exkluzív Victoria's Secret 2011 bepillantás!

Women' Secret tavaszi kollekció a divatkatalógusban!

Bikini helyett itt a mykini

Fürdőruhadivat 2008

Még lesz nyár!

Minden -50% július 31-ig!