Pályázat blog

Pályázat: Fashion Video Festival 2012

Frissítve: 2012. szept. 17., 08:00 | Megtekintve: 3793

A november 8-10. között megrendezésre kerülő, immár harmadik évfordulóját ünneplő Fesztivál idén is színes programsorozatot kínál, és még annál sokkal többet. Idei mottója: Alkémia/Kémia!

Ha kihívásra vágysz, pályázz te is! A nemzetközi és hazai szakmberekből álló zsűri idén is az újszerű látásmódot, a kreatív koncepciót és a médium autentikus használatát díjazza. Sőt, az Akvárium klubbal nagyszabású afterpartyt is szerveznek, amelyre a berlini electro-pop szcéna kultikus előadója érkezik!

Pályázat leadási határidő: 2012. október 20.

Olvass tovább »



Programajánló: Gellért, a divat strandja!

Frissítve: 2012. aug. 13., 06:00 | Megtekintve: 3908

Az 1920-30-as évek strandöltözékeinek modern szemléletű, mai értelmezésű feldolgozása a témája a különleges díjátadó fashion shownak, mely a Gellért fürdő vize felett kerül megrendezésre.

Az egyedi divat show a pályaműveket mutatja be augusztus 30-án. A pályázat célja az 1920-as, 1930-as évek strandöltözékeinek feldolgozása, beemelése a hazai divatszakma iránt érdeklődő közönség látóterébe.

Olvass tovább »


Idén is keresik az év fiatal divattervezőjét!

Frissítve: 2012. júl. 22., 18:46 | Megtekintve: 3217

A Marie Claire magazin a Dreft támogatásával idén is meghirdeti Az év fiatal divattervezője pályázatát, amelyre felső korhatár nélkül várják pályakezdők jelentkezését.

A kezdeményezés célja, hogy bemutatkozási és megjelenési lehetőséget kínáljon a tehetséges, fiatal magyar tervezőknek, és támogassa őket. A bruttó 600 ezer forint összdíjazású pályázat három győztesét és alkotásukat a magazinban is bemutatják.

A 25 legjobb kreáció pedig – amelyekre az olvasók is szavazhatnak – az októberi Marie Claire Fashion Days-en lesz megtekinthető a kifutón.

Olvass tovább »



Íme, itt az idei ÉvÉkszere!

Frissítve: 2012. febr. 22., 17:31 | Megtekintve: 2922

A tavalyi siker után a PannonArts Galéria idén is meghirdette az ÉvÉkszere pályázatot. A közönségdíjas ékszer megszavazása még rátok vár!

A versenyre idén is rendkívül sokszínű mezőny jött össze. Ötvenöt alkotó több mint száz munkájából választotta ki a zsűri az év ékszerét, Vékony Fanni Keresztszemes című munkáját.

Olvass tovább »


Pályázat divattervezőknek: Ne légy monoton!

Frissítve: 2012. febr. 8., 17:56 | Megtekintve: 1767

Kreatív vagy, egyedi, és munkád a nemzetközi kifutókon is megállná a helyét? Itt az alkalom, hogy komoly elismerést és különdíjat nyerj!

A Fiat Magyarország, a Budapest Essential Looks és az InStyle meghirdeti a New Black & Red Ypsilon BE CREATIVENOT MONOTONE elnevezésű kreatív divat pályázatot.

A pályázat célja a tehetséges fiatal divattervezőknek lehetőséget biztosítani egy hazai, nemzetközi színvonalú trend eseményen való megmérettetésre.

Olvass tovább »


Fashion Video Festival divatvideó pályázat - jelentkezz!

Frissítve: 2010. okt. 21., 05:00 | Megtekintve: 2312

Ha vállalkozó kedvű és tehetséges videós vagy, a te pályázatodat is várják a Fashion Video Festival/ Beautiful People divatvideó pályázatán!

Divat, videó, verseny, interaktív installációk, pecha kucha kontinuum, fashion cinema, party: november 12-én startol az első hazai Fashion Video Fesztivál a Ludwig Múzeumban.

Olvass tovább »


Ruhatervező vagy? Jelentkezz!

Frissítve: 2010. szept. 14., 08:08 | Megtekintve: 2852

Fiatal, kezdő divattervező vagy, de szeretnél minél hamarabb érvényesülni? Esetleg már megvan a befutott márkaneved, a saját csapatod, de keresed az új üzleti lehetőségeket?

Hamarosan induló online divat shop együttműködésre keres ruhatervezőket. Kezdő vagy már befutott, gyártási háttérrel is rendelkező csapatok egyaránt jelentkezhetnek.

Olvass tovább »


Modell kerestetik! Te is lehetsz befutó

Frissítve: 2010. máj. 8., 07:00 | Megtekintve: 3588

Jelentkezz te is, ha érzed magadban a tehetséget! A vm modellügynökség országszerte, road-show jelleggel egy hónapon át keresi a lányokat, akik a jövő modelljei lesznek.

Változz modellé! A vm Supermodel 2010 verseny nagy lehetőség – a döntőben nemzetközileg elismert modellügynökök Budapesten döntenek arról, kinek ajánlanak külföldi szerződést.

Olvass tovább »


Makány Márta tehetségkutató pályázatot hirdet

Frissítve: 2010. ápr. 24., 07:00 | Megtekintve: 2926

Talán eljött a te időd! Azok jelentkezését várják, akik divattervezők, stylistok, sminkesek, fodrászok, esetleg divatfotósok szeretnének lenni.

Makány Márta tehetségkutató versenyt indít mindazoknak, akik elég tehetséget, kreativitást és erőt éreznek magukban a divat vagy a divathoz szorosan kapcsolódó szakmák valamelyikében.

Olvass tovább »


Ez nem illúzió - legyél divattervező!

Frissítve: 2009. okt. 25., 10:00 | Megtekintve: 2292

Divattervezői pályázatot hirdet a Modart "Illúzió" címmel: mutasd meg a tehetségedet, nyerj párizsi utat és legyél elismert tervező!

A MODART Művészeti és Divatiskola valamint partneriskolája, a párizsi Mod’Art International nyilvános
pályázatot hirdet „ILLÚZIÓ” címmel. Olyan ruha/öltözék terveket várnak, amelyek megfelelnek a pályázat témájának, az aktuális trendnek, a hordhatóság kívánalmainak és a francia stílusnak.

Olvass tovább »