Lista blog

A 6 legnépszerűbb csizma típus idén

Frissítve: 2010. szept. 30., 05:00 | Megtekintve: 21773

Van köztük régi ismerős, meglepő újdonság és olyan fazon, amiről nem is gondolnád, hogy bárki felveszi az idei szezonban.

Bár nem tudjuk biztosan, a Zappos.com mi alapján állít rangsort népszerűbb modelljeik között, a következő 6 típus szerintük az élmezőnyben van. Érdemes lehet vetni egy pillantást a listára, és tél végén majd összehasonlítani azzal, amit az utcán valóban sokat láttunk.

Olvass tovább »



6 tipikus fesztivál ruhatípus - lányokon

Frissítve: 2010. aug. 10., 05:00 | Megtekintve: 2893

Te is láttad már őket, ha jártál fesztiválon. Itt van az emós, az extrém, a csini, a "tök mindegy csak bulizzunk" típus... Ugye, hogy te is valahogy így öltözöl fel a hosszú fesztiválokra?

Elindult a Sziget, egy hétig ismét aktuális a fesztiválcucc! A koncerteken felbukkanó lányok között megfigyelhetők jól elkülönő típusok, a trenditől az igénytelenig. A lista persze nem teljes, nyugodtan kiegészíthető!

Olvass tovább »


A 7 legbizarrabb cipő - Melyik a legdurvább?

Frissítve: 2010. máj. 7., 09:04 | Megtekintve: 5919

Felhúzható lópata, tarantula terrárium, lánctalp - ezek mind megtalálhatók a korlátokat és kegy­elmet nem ismerő designerek legmeghökkentőbb cipőinek listáján.

Némelyik már cipőre sem hasonlít, legtöbbjük borzasztó kényelmetlen lehet, de az biztos, hogy mindegyik bizonyítja tervezője féktelen kreativitását és egyediségét.

Olvass tovább »



Vidám, nőcis mamuszok a télre!

Frissítve: 2009. dec. 26., 09:01 | Megtekintve: 4804

Az otthon melegét talán te is jobban érzed egy puha, kényelmes házi papucsban! :)

Nézd meg a toplistát! Itt mindenki megtalálja saját stílusát!

Olvass tovább »


A hónap 5 legnépszerűbb cucca

Frissítve: 2009. dec. 22., 12:47 | Megtekintve: 19425

Nálunk Ti, olvasók mondjátok meg, hogy mi a trendi és mit szerettek viselni. Újra itt van a divatkatalógus legnézettebb termékeinek havi toplistája.

A Vanity divatkatalógusban több, mint 2600 ruha, cipő és kiegészítő található a szezon újdonságaiból. Az elmúlt hónapban a következő 5 darab kapta a legtöbb figyelmet olvasóinktól:

Olvass tovább »


Top pulcsik a télre! - Csajoknak és Pasiknak

Frissítve: 2009. dec. 9., 14:49 | Megtekintve: 4139

Most már hivatalosan is benne vagyunk a télben. Nézd meg pulcsiajánlatunkat, hogy igazán jól érezd magad a hideg időben is!

A szürke télen többet vagyunk otthon, barátaink, családunk társaságában egy forró tea mellett, mint kint a szabadban. Tippünkkel ilyenkor is trendi lehetsz amellett, hogy jól is érzed magad a bőrödben! ;)

Olvass tovább »


5 vagány póló, belevaló csajsziknak

Frissítve: 2009. aug. 27., 11:55 | Megtekintve: 4219

Ha végigmegyünk az utcán, egyre merészebb képekkel, jelenetekkel, feliratokkal találjuk szembe magunkat a fiatalok pólóit szemlélve. Mutatunk öt pólót, amivel te is garantáltan felhívod magadra az emberek figyelmét!

Fiatalos és lendületes lehetsz ebben a vicces felsőben, ezen kívül azt is megtudhatod, hogy milyen kellékek segítenek át az éjszakán! ;)

Olvass tovább »


5 mellény, ami feldobja a stílusod

Frissítve: 2009. aug. 21., 08:00 | Megtekintve: 8383

Klasszikus darab a mellény, idén ráadásul különösen trendi is - elegáns ügyintézőtől a bohém rockerig bárki megtalálja a neki valót. Mi megmutatjuk az 5 legjobb darabot!

A mellény univerzális ruhadarab – pólóra, blúzra vagy önmagában is felveheted, színétől, szabásától és stílusától függően szinte bármilyen alkalomra tökéletes választás. Nézzük meg az idei kollekciók legjobban sikerült mellényeinek ötös toplistáját!

Olvass tovább »