Stílus blog

Hordanád? Parazita a fejeden

Frissítve: 2011. máj. 25., 11:58 | Megtekintve: 4072

Egy optika kínálatát böngészve véletlenül vettük észre ezt a szemüveg márkát, ami elég meglepő formákkal illeszkedik a fejre. Akarnál egy ilyen rafinált keretet hordani?

A Parasite Eyewear már nevével elárulja, hogy mire hasonlítanak az általa gyártott keretek – elsőként az Alien filmsorozat egyik földönkívüli lénye jut eszünkbe róluk, ami támadáskor az áldozat arcára tapad.

Olvass tovább »



Itt az Armani márkájú design 3D szemüveg!

Frissítve: 2010. nov. 5., 06:00 | Megtekintve: 2545

A 80-as évek stílusát idéző szemüveg egy márkás alternatíva azoknak, akik a térhatású filmeket nem szeretnék ronda papírszemcsiben végignézni.

Van otthon 3D szemüveged? Vedd fel és nézd meg az Armani Exchange videóját, mellyel decemberben megjelenő, háromdimenziós design szemüvegüket népszerűsítik.

Olvass tovább »


Őszi ruha trend - hűvösben is nőiesen

Frissítve: 2010. okt. 20., 05:01 | Megtekintve: 10585

Még van pár hetünk, mielőtt bejön a téli zimankó, és kénytelenek leszünk a vastag nadrágokat, hóálló kabátokat előhúzni a szekrényből.

Íme néhány ismerős márka ruhakínálata a hűvös, de még nem jéghideg szezonra – természetesen vastag harisnya, kabát, és esetleg egy csizma elkél ezek mellé a csinos darabok mellé.

Olvass tovább »



Hordanád? Amorf gyűrűk

Frissítve: 2010. okt. 11., 05:00 | Megtekintve: 2013

A Bec & Bridge legelső ékszerkollekciója szokatlan formákkal, érdekes megoldásokkal hívja fel magára a figyelmet.

A 2010/11-es kollekció az első, melyet Becky Cooper és Bridget Yorston készítenek. DIvatbemutatóikra korábban is maguk alkották meg az ékszerek egy részét, ami akkora tetszést váltott ki, hogy mostantól kapni is lehet a darabokat.

Olvass tovább »


6 tipikus fesztivál ruhatípus - lányokon

Frissítve: 2010. aug. 10., 05:00 | Megtekintve: 2893

Te is láttad már őket, ha jártál fesztiválon. Itt van az emós, az extrém, a csini, a "tök mindegy csak bulizzunk" típus... Ugye, hogy te is valahogy így öltözöl fel a hosszú fesztiválokra?

Elindult a Sziget, egy hétig ismét aktuális a fesztiválcucc! A koncerteken felbukkanó lányok között megfigyelhetők jól elkülönő típusok, a trenditől az igénytelenig. A lista persze nem teljes, nyugodtan kiegészíthető!

Olvass tovább »


Milyen esőkabátot hordanál?

Frissítve: 2010. máj. 16., 05:00 | Megtekintve: 5400

Folyamatosan szakad az eső, már hetek óta alig akad olyan nap, hogy ne áznánk bőrig esőkabát vagy esernyő nélkül. Szerinted mi az, ami még belefér a trendi öltözködésbe?

Akár hordasz, akár nem, a kérdés nagyon időszerű: melyik esőkabátot választanád? Rengeteg stílus és fazon közt válogathatunk, szerencsére a designerek az esős időszakokra is gondoltak.

Olvass tovább »


Még mindig hódít a Western style!

Frissítve: 2010. máj. 6., 05:00 | Megtekintve: 3307

Melyek a kötelező elemei a western stílusnak? Jobb, ha Te is megtudod, hisz idén is főszerepet kap!

Úgy látszik, már sosem leszünk divatjamúltak, ha magunkra kapunk valami arizonai, lovakkal vágtató szupernő „jelmezt”. Lehet tél vagy nyár, valahogy mindig beszökik az üzletekbe ez a country életérzés.

Olvass tovább »


Fura táskák kristályból - Kulccsomó egy nyusziban?

Frissítve: 2010. ápr. 28., 05:00 | Megtekintve: 3015

Madárketrec, indiai isten vagy egy kristályos szív a kezedben - ha csak egy kulccsomót és telefont akarsz magaddal vinni, ezek a különleges alakú clutch-ok biztos elnyerik a tetszésedet.

Nem a funkcionalitásra koncentrált legújabb táskái megtervezésekor Judith Lieber, de ezeket a clutch-okat nem is fogjuk az edzőterembe menet vállra kapni.

Olvass tovább »


5 őrülten extrém cucc – A militarista stílus jegyében

Frissítve: 2010. ápr. 16., 10:47 | Megtekintve: 3102

Na ezek azok a darabok, amelyek viseléséhez egy nagy adag bátorság és vagányság szükséges! Véleményekre most is kíváncsiak vagyunk!

Valljuk be, nem sok nő vágyálma ez a kemény, harci stílus. Bár az amazonjelmez-szerű párducmintás ruha vonalai mutatnak némi nőiességet, sokunk talán mégis meglepődik a “különlegességek” láttán.

Olvass tovább »


Melyik stílus lesz a nyáron a legnépszerűbb?

Frissítve: 2010. ápr. 11., 04:00 | Megtekintve: 8171

Felmérést végzünk: melyik cipőtrend örvend a legnagyobb népszerűségnek 2010-ben? A Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk!

Három különböző stílusú cipőt mutatunk be, melyek mindegyike hódítani fog a nyáron. Neked melyik fazon jön be a leginkább?

Olvass tovább »