Nadrág blog

A bőszárú és a trapéznadrágok ismét hódítanak

Frissítve: 2011. febr. 4., 10:10 | Megtekintve: 3846

A cső és répafazon úgy látszik a múlté, évek óta tart az uralmuk a kifutókon és az utcákon, idén viszont visszatérnek a bő, laza és trapéz variációk, szebb és nőiesebb formában, mint valaha.

A nadrágok tekintetében kicsit fellélegezhetünk, a szűk szabást felváltja a laza, kényelmesebb, az anyagok lezserebbek, kevesebb a farmer, inkább gyapjú és a selyem hódít. Ebben az esetben nem is kell megvárnunk a hőn áhított napsugarak érkezését, hogy kipróbáljuk az új trendet, a gyapjú megoldások tökéletesek az irodába, egy selyem, vagy elegánsabb anyag az esti viseletet dobja föl.

Olvass tovább »



Felvennéd? Szív alakú fenékkivágás

Frissítve: 2010. dec. 12., 06:00 | Megtekintve: 2356

Mindenki rajong a designer nadrágokért. De igaz ez akkor is, ha a kérdéses nadrág fenekén óriási, szív alakú ablakot nyitottak?

Elliott Ward-Fear ausztrál designer, akinek 2010 őszi-téli kollekciójában meglepő darabot találtak a divatújságírók. Bár a tervező szerint a nadrág csupán Alexander McQueen ultra-sokat mutató, alacsony derekú nadrágjának állít emléket, ennél jóval többről van szó.

Olvass tovább »


Trendi nadrágok 2010 nyarán

Frissítve: 2010. jún. 2., 05:00 | Megtekintve: 5824

Egy ideig még a szekrény mélyén kell hagynunk a fürdőruhát, ha hihetünk az időjárás jelentéseknek. Addig is nézzük, milyen trendi nadrágok közül választhatunk idén!

A divatházak számtalan variációt megálmodtak a 2010-es szezonra – az újdonságok közt van forrónaci és bokáig érő szultán nadrág, felhőmintás és egyszínű, sokzsebes és testre simuló fazon is.

Olvass tovább »