Herczeg zoltán blog

Készíts saját cipőt - a magyar celebek már megtették!

Frissítve: 2010. nov. 27., 06:00 | Megtekintve: 5734

A Creative Factory célja, hogy bárki megtervezhesse saját ízlése szerint cipőjét, amit a PUMA le is gyárt számára. Magyar sztárok lettek a cipőkészítés nagykövetei saját darabjaikkal.

Kovács Ákos, Papp Gergely, Sándor Szandra – Nanushka, Vágó Réka, Herczeg Zoltán, Király Viktor, Bazsó Gábor – Karotta, Fehér Balázs, Caramel, illetve Rainer Zsófia designer lett a PUMA magyarországi nagykövete, akik elsőként kaptak lehetőséget arra, hogy a PUMA Creative Factory segítségével ízlésük szerint megtervezzék saját cipőiket. A nagykövetek különleges és egyedi cipőit a PUMA egy sajtótájékoztató keretében mutatta be.

Olvass tovább »



A sztárok kedvenc frizurái 2010-ben

Frissítve: 2010. szept. 11., 12:56 | Megtekintve: 6745

Szakmai szempontból a legnevesebb fodrászok zsűrizték az elkészült frizurákat, míg a vendégek ízlését népszerű sztárok képviselték Hajas László idei Cut & Color Competition fodrász versenyén.

A Symbol Galériában 96 káprázatos pályaműből készült kiállításon a szakmai kategóriák mellett többek között Jáksó László, Gönczi Gábor, Geszti Péter, Herczeg Zoltán, Fésüs Nelli, Vásári André, Brasch Bence és Harsányi Levente szavazatai alapján dőlt el, hogy ki kapja a Sztárok kedvence díjat.

Olvass tovább »