Készíts saját cipőt - a magyar celebek már megtették!

Frissítve: 2010. nov. 27., 06:00 | Megtekintve: 5734

A Creative Factory célja, hogy bárki megtervezhesse saját ízlése szerint cipőjét, amit a PUMA le is gyárt számára. Magyar sztárok lettek a cipőkészítés nagykövetei saját darabjaikkal.


Kovács Ákos, Papp Gergely, Sándor Szandra – Nanushka, Vágó Réka, Herczeg Zoltán, Király Viktor, Bazsó Gábor – Karotta, Fehér Balázs, Caramel, illetve Rainer Zsófia designer lett a PUMA magyarországi nagykövete, akik elsőként kaptak lehetőséget arra, hogy a PUMA Creative Factory segítségével ízlésük szerint megtervezzék saját cipőiket. A nagykövetek különleges és egyedi cipőit a PUMA egy sajtótájékoztató keretében mutatta be.

A Creative Factory

2011 januárjától a PUMA elindítja a Creative Factory kezdeményezést, amellyel egyedi cipő tervezhető új stílusban, egy teljesen új tervezési folyamaton keresztül.

A Creative Factory segítségével bárki tervezhet magának olyan cipőt, amellyel kifejezheti saját egyéniségét, megvalósíthatja ötleteit. Az egyedi cipőhöz az anyagokat, a textíliákat és a színeket a PUMA biztosítja. Az első lépés a cipő stílusának kiválasztása, a PUMA a Basket II és a First Round kosaras cipőt biztosítja kiindulási alapnak.

Amint a vásárló a PUMA Creative Factory honlapján véglegesítette és kifizette saját tervezésű modelljét, a megrendelést elküldik a gyártóegységhez, ahol a cipőt összeállítják. Körülbelül 6 héttel azután, hogy megszületett a dizájn, a vásárlót e-mailben értesítik, hogy átveheti teljesen egyedi PUMA cipőjét a márkaboltban.

Hírességek egyedi cipői

Az elkészült alkotásokra a Facebook-on is lehet szavazni a PUMA rajongói közösségében, illetve élőben is megtekinthetőek a budapesti Ötkertben.









Az első hazai PUMA Creative Factory cipők alkotói:

- Kovács Ákos rockzenész (stylist: Tusor Anikó)
- Király Viktor énekes (stylist: Schreiter Lilla – JOY)
- Caramel énekes (stylist: Sebó Krisztián – BRAVO)
- Herczeg Zoltán divattervező (stylist: Fogt Linda – ÉVA)
- Papp Gergő televíziós műsorvezető (stylist: Balogh Viki – MAXIMA)
- Bazsó Gábor “Karotta” újságíró, blogger
- Fehér Balázs énekes-modell (stylist: Kiss Szilárd – COSMOPOLITAN)
- Sándor Szandra “Nanushka” divattervező
- Vágó Réka cipőtervező (stylist: Deseatnikov Igor – JOY)
- Rainer Zsófia designer (stylist: Fogt Linda – ÉVA)



Ajánljuk még


Kommentek

cipőmán – 2011. máj. 30., 11:20

Nekem is kell egy saját készítésű cipő! Fehér Balázsé tetszik a legjobban ezek közül! Ami biztos, hogy az enyémben lila és sárga mindenképpen lenne :) Amíg nem lesz lehetőségem ilyesmire, addig csinosítgatom az új Crocsomat a Jibbitzekkel :)