Bombázókat vet be tavaszra a Dolce

Frissítve: 2011. jan. 16., 08:00 | Megtekintve: 2537

A Dolce & Gabbana a legkeresettebb szupermodelleket szedte össze egy fotózás erejéig, hogy 2011-es legelső kampányuk minden eddiginél ütősebben sikerüljön. Szerinted sikerült?


A 2011 tavasz-nyári szezon reklámkampányában a Dolce & Gabbana négy óriási nevet vonultat fel. Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Maryna Linchuk és Izabel Goulart láthatók a képeken, tetőtől-talpig a D&G hamarosan megjelenő tavaszi kollekciójában.

A nem mindennapi látványvilág, a fekete-fehér téma és a különös hatású filterek mind egyértelművé teszik, hogy ezúttal nem a ruhák, de meglepő módon még csak nem is a világhírű hölgyek jelentik a képek fő lényegét, hanem a művészi hangulat. A D&G mögött álló tervezőzsenik idén elmennek egy, a korábbinál sokkal művészibb irányba, és mi már nagyon várjuk, mi sül ki ebből.



Kapcsolódó márkák: Dolce & Gabbana


Ajánljuk még


Kommentek

Neptune – 2011. jan. 16., 18:31

Ja, olyannyira művészi hogy már paradoxon. A második képen Izabel a lábát vödörben mosó parasztlánynak tűnik, de vhogy az egész kép olyan hatást kelt.....és azért a D&G-nát nyilván nem tudná megvenni 1 parasztlány.