Két outlet egy helyen: megújult a Pearl!

Frissítve: 2011. márc. 21., 06:00 | Megtekintve: 4574

A Pearl és az Ittierre egyesülése alkalmából óriási kedvezmények várnak rátok a megújult budai üzletben. A nemrégiben újjászületett outlet hihetetlen árukészlettel, kihagyhatatlan árakkal vár mindenkit! Ne szalasszátok el, nézzetek be minél előbb!


A Pearl üzlete a régi helyén az Alagút utca és az Attila út sarkán változatlanul várja a vásárlókat, valami azonban megváltozott. Az elmúlt hónapokban az Ittierre konkurens outlet bekebelezte a kis budai versenytársát, így ebből az egyesülésből született egy szebb, jobb, bővebb árukészlettel rendelkező új Pearl. Nyitási kedvezményként az elmúlt szezon extravagáns és egyedi modelljei 50-70%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg!

Az olasz divatházak kínálata változatlanul megtalálható náluk, azzal a különbséggel, hogy sehol ennyi csodálatos Cavalli, Dolce&Gabbana, Armani, C’N’C, Ferré, Versace, Galliano darabbal egy helyen nem találkozhatunk.
A ruházat mellett, cipők, táskák, övek, pénztárcák és egyéb kiegészítők színes és széles választékát újították be.
Érdemes benézni, mert hamarosan az új kollekció is megérkezik!Kapcsolódó márkák: Armani Collezioni, C'n'C, Dolce & Gabbana, Ferré, John Galliano, Versace

Kapcsolódó üzletek: Pearl - Budapest, I. kerület


Ajánljuk még


Kommentek

EsztiIihttp://esztiii-divatazeletorome.blogspot.com/– 2011. márc. 21., 19:12

Köszi! Erre még nem is gondoltam..., már nézem is a cuccokat! :))


EsztiIihttp://esztiii-divatazeletorome.blogspot.com/– 2011. márc. 21., 15:02

ÁÁÁ! Olyan jó... :) De nem hiszem, hogy eljutok mostanában, Pestre. :(


hermina – 2011. márc. 21., 13:47

kiváncsi vagyok, be fogok nézni majd!