Dolce & Gabbana kollekció blog

A legjobb olasz férfiak a D&G képein

Frissítve: 2012. jan. 2., 14:15 | Megtekintve: 3449

Az idei férfi kollekciót a Dolce & Gabbana az olasz filmszínészek legszexisebb arcaival népszerűsíti. A hamisítatlanul hangulatos tájakon készült képek magukért beszélnek!

A 2012 tavasz-nyári kollekció kampányának fotói igazi életképeket és egy kis mediterrán falut idéznek meg. A Portofinoban készült képek egy olasz família hangulatát és mindennapjait ábrázolják élethűen.

Olvass tovább »



Két outlet egy helyen: megújult a Pearl!

Frissítve: 2011. márc. 21., 06:00 | Megtekintve: 4574

A Pearl és az Ittierre egyesülése alkalmából óriási kedvezmények várnak rátok a megújult budai üzletben. A nemrégiben újjászületett outlet hihetetlen árukészlettel, kihagyhatatlan árakkal vár mindenkit! Ne szalasszátok el, nézzetek be minél előbb!

A Pearl üzlete a régi helyén az Alagút utca és az Attila út sarkán változatlanul várja a vásárlókat, valami azonban megváltozott. Az elmúlt hónapokban az Ittierre konkurens outlet bekebelezte a kis budai versenytársát, így ebből az egyesülésből született egy szebb, jobb, bővebb árukészlettel rendelkező új Pearl. Nyitási kedvezményként az elmúlt szezon extravagáns és egyedi modelljei 50-70%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg!

Olvass tovább »


Bombázókat vet be tavaszra a Dolce

Frissítve: 2011. jan. 16., 08:00 | Megtekintve: 2537

A Dolce & Gabbana a legkeresettebb szupermodelleket szedte össze egy fotózás erejéig, hogy 2011-es legelső kampányuk minden eddiginél ütősebben sikerüljön. Szerinted sikerült?

A 2011 tavasz-nyári szezon reklámkampányában a Dolce & Gabbana négy óriási nevet vonultat fel. Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Maryna Linchuk és Izabel Goulart láthatók a képeken, tetőtől-talpig a D&G hamarosan megjelenő tavaszi kollekciójában.

Olvass tovább »



Lépj be a designer mennyországba!

Frissítve: 2009. okt. 30., 18:00 | Megtekintve: 4324

Az Ittierre Designer Outlet kínálata már bizonyított a Fashion Flavour divatbemutató kifutóján. Az üzletben most az új őszi-téli kollekció vár rád, még több fantasztikus designer darabbal!

Megérkezett a 2009 őszi-téli kollekció az Ittierre Designer Outletbe, ahonnan a neves tervezők munkáját dícsérő, máshonnan szinte beszerezhetetlen ruhadarabok rajongói öltöznek. Nem létezik olyan nő vagy férfi, aki a Fashion Flavour rendezvényen óriási sikert aratott kínálat hidegebb időre tervezett darabjai közt ne találna stílusához és alkatához illő cuccokat.

Olvass tovább »


Gisele Bündchen kezébe adták a szabászollót

Frissítve: 2007. dec. 28., 17:00 | Megtekintve: 1860

Gisele Bündchen 2008-ban csatlakozik a divattervezői feladatokra vállalkozók hosszú sorához.

A brazil szépséget már rengeteg márka és cég képviselői környékezték meg, hogy tervezzen számukra néhány egyedi darabot, de Giselle mindeddig még a legjobb ajánlatokat is visszautasította. Ám Domenico Dolce és Stefano Gabbana olyan nagyra tartják Gisele stílusát és divat iránti érzékenységét, hogy nem adták föl, amíg bele nem egyezett egy saját kollekció megalkotásába.

Kíváncsivá tették a szakmát, vajon mit is ajánlhatott fel Dolce & Gabbana a modellnek, amivel végül rávették erre a nagyszabású vállalkozásra? Mindenesetre Gisele nem először dolgozik a tervezőpárosnak, hiszen jelenleg is ő a The One nevű parfümjük reklámarca, aminek bevételei nemrég lépték át a 75 millió fontos álomhatárt. A Bundchen by Dolce & Gabbana kollekció 2008 tavaszán kerül majd a boltokba.

Ajánljuk még:
h3. D&G a piactéren