Van laptopoTOK? Csinos tartók divatgépekre

Frissítve: 2010. aug. 13., 05:00 | Megtekintve: 2880

A laptop tok már nem csak fura szóvicceket juttat eszünkbe, de azokat a csodálatos design darabokat is, amik a modern kiegészítőket szerető, divatérzékeny internetfüggők ízlése szerint készülnek.


A divatházak mindig kicsit lassan zárkóznak fel a modern igényekhez. Szerencsére eljutottunk oda, hogy szinte alig maradt márka, ahol ne terveznének laptop, iPad és más kütyük számára táskákat, tokokat. Most 2 újdonságról is beszámolhatunk a D&G és Alexander McQueen jóvoltából.

Net-a-porter Alexander McQueen

A koponyamintás, exkluzív laptop táska kizárólag a Net-a-porter oldalán keresztül rendelhető meg, és az elhunyt Alexander McQueen előtt tiszteleg. Egy 15"-es laptop fér el benne, az utolsó részletig kidolgozott, az ikonikus koponyák díszítik, ára prdig €260 (kb 73.000 Ft). Itt nézheted és vásárolhatod meg.

Dolce & Gabbana

A D&G rákapott az iPad tokokra, és most egészen érdekes új darabokkal álltak elő. A színes, párducmintás tokok 2011-ben kerülhetnek legkorábban az erre vágyó iPad tulajok kezébe, a Cruise kollekció részeként. Árakat előre nem tudni, de a tokok ebben biztosan a D&G többi hasonló modelljéhez fognak idomulni.



Kapcsolódó márkák: Alexander McQueen, Dolce & Gabbana


Ajánljuk még


Kommentek

Hello Kathy – 2011. jún. 28., 15:39

Én is szeretnék valami aranyos tartót,mondjuk én valami nőisesebbet képzelnék el mint amit az Alexander McQueen kínál.És persze az árban is másak az elképzeléseim,persze lehet ezek már olyan extra igények amit meg kell fizetni,


Midnite – 2010. aug. 27., 23:34

gigi: Az anyagaink mind eredetiek, ha megtalálhatóak a divat.hu oldalain akkor ők vették át engedély nélkül. Megadnád a linket, amin megtalálható ez a cikk, hogy megtehessük a szükséges lépéseket? Köszi.


gigi – 2010. aug. 27., 10:03

ez is a divat.hu-ról van


zöldalma – 2010. aug. 17., 11:09

A divat macáknak meg pasiknak tökéletesen megfelel felvágásnak :D
de szerintem irtó ocsmányak


Hoppááá – 2010. aug. 16., 17:00

Nagyon komoly kis táskák lettek ezek. Nem igazán tudom, hogy ezeknek mekkora haszna van az eredeti felhasználásuk terén. Mivel egy ilyen táskának azért kéne valamilyen szinten védelmet is nyújtani a benne tárolt dolgokra nézve.


Brimbis – 2010. aug. 16., 12:22

Hogyha lenne Ipadom akkor biztosan vennék én is hozzá valami nagyon jó kis tartót. Mert azért egy olyan kütyühöz már illik valami szebb és minőségibb tok. Legalábbis szerintem. Mondjuk ez a veszély nem fenyeget mert egy hamar nem hiszem hogy nagyon lesz rá pénzem.