Lépj be a designer mennyországba!

Frissítve: 2009. okt. 30., 18:00 | Megtekintve: 4324

Az Ittierre Designer Outlet kínálata már bizonyított a Fashion Flavour divatbemutató kifutóján. Az üzletben most az új őszi-téli kollekció vár rád, még több fantasztikus designer darabbal!


Megérkezett a 2009 őszi-téli kollekció az Ittierre Designer Outletbe, ahonnan a neves tervezők munkáját dícsérő, máshonnan szinte beszerezhetetlen ruhadarabok rajongói öltöznek. Nem létezik olyan nő vagy férfi, aki a Fashion Flavour rendezvényen óriási sikert aratott kínálat hidegebb időre tervezett darabjai közt ne találna stílusához és alkatához illő cuccokat.

Itt tényleg mindenki megtalálja a számítását: az új kollekcióban színesebb, egyedi, visszafogott és extravagáns modellek egyaránt fellelhetők, ráadásul az egészen kicsitől kezdve az extra nagy méretekig lehet válogatni.

Exté felső, Costume National nyaklánc és karperecek, Galliano magassarkú

A választék kiegészítőkből is óriási, az egyre bővülő kínálatban pénztárcák, táskák, cipők, napszemüvegek mellett a világszerte keresett The One karórák is kaphatók az Ittierre-nél (korábbi cikkünkből megismerheted ezeket a bináris csodaórákat).

Bár hihetetlen módon ezeket a designer cuccokat a hétköznapi márkákhoz hasonló árakon viheted haza, az biztos, hogy még a legnagyobb tömegben is egyedi maradsz bennük!

GF Ferré pénztárca, Costume National mellény és öv, Dolce & Gabbana farmer

Ahogy az Ittierre-rel kapcsolatban mindig megjegyezzük, a nagy törzsvásárlói körnek köszönhetően ezek a teljesen egyedi darabok nem sokáig várakoznak a polcokon, ezért ha kinéztél valamit, ne habozz! Irány az Alkotás úti Ittierre üzlet vagy a webshop!



Kapcsolódó márkák: Costume National, Dolce & Gabbana, Extè, GF Ferré, John Galliano, The One

Kapcsolódó üzletek: Ittierre Designer Outlet - Budapest, XII. kerület, Ittierre Designer Outlet Webáruház


Ajánljuk még

Akció! Megfizethető, egyedi designer ruhák

Vesd magad a nyárba designer cuccokban!

Kiegészítő dömpinggel vár az Ittierre!

Minimum 30% kedvezménnyel stílust is vehetsz!


Kommentek

Kata – 2009. okt. 30., 23:33

Imádom Galliano-t, be fogok menni megnézni az első képen levő fekete magassarkút.