Játék blog

Játék! Nyerj 2 személyes wellness hétvégét a Hotel Hasikba!

Frissítve: 2011. dec. 2., 05:00 | Megtekintve: 1911

Elérkezett a december, közeleg a karácsony és a szilveszter. Izgalmas készülődés, ráhangolódás, mi azonban már az ünnepek utáni időszakra is gondolunk aktuális nyereményjátékunkkal, ahol te és párod egy kényeztető wellness hétvége keretében pihenhetsz!

2 személyes, 2 főre szóló, félpanziós wellness hétvégét nyerhetsz a festői Bakonyban található 4 csillagos Hotel Hasik szállodába, ha játszol a Vanity és a Hotel Hasik közös nyereményjátékán!

Olvass tovább »



Nyerj luxus nyaralást az Aphrodite Hotel-ba!

Frissítve: 2011. ápr. 23., 05:00 | Megtekintve: 3921

Az utóbbi időben kevés időtök jutott egymásra a pároddal? Romantikus hétvégére vágysz? Ismerkedj meg Zalakaros legújabb 4 csillagos szállodájával és nyerj!

Akár csupán exkluzív környezetben szeretnél kikapcsolódni, akár romantikus élményekre vágysz, a Hotel Venus új szárnya, a Hotel Aphrodite körágyas-jakuzzis-pezsgőfürdős lakosztályánál jobbat nem is találhatnál. Vár a pihentető, fantasztikus wellness környezet Zalakaroson!

Olvass tovább »


Springfield, Parfümcenter nyereményjáték-eredményhirdetés

Frissítve: 2011. febr. 15., 12:11 | Megtekintve: 2211

Mindkét Valentin napi nyereményjátékunk véget ért, megvannak a szerencsések, akik hazavihetik a Parfümcenter által felajánlott illatokat és a Springfield póló szettjeit! Lássuk a neveket!

Tegnap, azaz február 14-én éjfélkor zárult le a Springfield – Vanity közös nyereményjátéka. Rengeteg helyes megfejtés érkezett, sőt, megkockáztatjuk, hogy kizárólag jó válaszokat kaptunk. A kismadár neve Woodstock, aki Snoopy legjobb barátja.
Az egyes számú szett gazdája:
név: Noémi
e-mail: l***y@freemail.hu
A kettes szett gazdája pedig:
név: Sáfrány Gabi
e-mail cím: sa********i@gmail.com

Olvass tovább »



Válassz Armani öltönyt az androidra!

Frissítve: 2010. dec. 30., 06:00 | Megtekintve: 1964

A Samsung Galaxy S legújabb kampányának részeként te magad öltöztetheted Armani cuccokba a kis Android figurát.

A Samsung Galaxy S új reklámjában is feltűnnek az elegáns Androidok, ráadásul még egy Facebook játék is társul a divattal házasított technológia ötlete mellé. A “Speaks for you” szlogen ezúttal a ruhákra és a mobilokra is érthető.

Olvass tovább »


Nyerj belépőt és kényeztetést az Oriental Spa- és Fitneszközpontba!

Frissítve: 2010. dec. 18., 04:00 | Megtekintve: 2411

Nyugalom – talán az egyik legértékesebb dolog civilizációkban. Sokat dolgozunk, rohanunk, egyre kevesebb a lehetőség a pihenésre, ellazulásra. Nyerj velünk pihentető pillanatokat!

Pár óra alatt is rengeteg jót tehetünk magunkkal, ha megtaláljuk a megfelelő helyet, ahol szakértő kezek simítják ki idegeinket és ráncainkat. Játssz az Oriental Spa nyereményjátékán a pihentető ajándékokért!

A város belső részén a helyhiányból adódóan kevés az igazán méretes spa, ahol nem csak fürdőkádakban pancsolhatunk, hanem valódi medencékben, igazi szaunákban nyújtóztathatjuk ki lelkünket és tagjainkat, ezért egy egészen apró utazásra invitálunk mindenkit.

A keleties hangulatú Oriental Spa a szó szoros értelmében egész nap, reggel 7-től este 10-ig várja a megfáradt vendégeket, beugorhatnak egy rövid felfrissülésre, de eltölthetnek itt egy egész napot is – van mivel.

Olvass tovább »


Minden héten wellness hétvége a parfumcenter.hu-n!

Frissítve: 2010. dec. 2., 06:00 | Megtekintve: 2223

Találj karácsonyi ajándékot a parfumcenter.hu-n és töltődj fel energiával wellness hétvégéink egyikén!

Regisztrálj adventi nyereményjátékunkra és szabadulj fel a mindennapos rohanás alól a nyugalom szigetén, Sárváron, Balatonszárszón, Keszthelyen vagy Zalakaroson!

Olvass tovább »


1 nyeremény, 2 akció, 3 magyar tervező

Frissítve: 2010. aug. 12., 05:00 | Megtekintve: 1992

Körbenéztünk a magyar ruha- és ékszertervezők háza táján, hogy milyen akciókra érdemes ezen a héten felhívnunk a figyelmeteket. Van, amit nem szabad kihagyni!

Rögtön árleszállításra, kiárusításra és egy nyereményjátékra bukkantunk, csupán a Vanity Facebook oldalának kedvencei közt található magyar tervezőket átböngészve.

Olvass tovább »


Itt a divatrajongók Farmville-je!

Frissítve: 2010. júl. 25., 09:54 | Megtekintve: 2571

A Retail Therapy nevű Facebook játék olyasmi, mint a Farmville, de takarmány és jószágok helyett divatbutikkal, ruhákkal, ismert divatmárkákkal.

Nyisd meg és menedzseld saját butikodat, kreáld meg márkás cuccokba öltöztetett avatarodat és játssz együtt Facebook ismerőseiddel ebben a vadiúj divatjátékban.

Olvass tovább »


Próbáld ki ingyen és nyerj 100.000 Ft-nyi szépészeti kezelést!

Frissítve: 2010. júl. 21., 05:00 | Megtekintve: 3513

A Royal Clinics a belváros új orvos-esztétikai, arcápolási, testkezelési és egészségmegőrző szolgáltatásokat nyújtó központja. Most ingyen próbakezelést kapsz, ami mellé értékes ajándékutalványokat is nyerhetsz!

A Royal Clinics patinás környezetében ránctalanítás, feszesítés, nyak- és dekoltázsápolás, hajhullás kezelése, cellulit és laza bőr orvoslása, terhesség utáni alakformálás, garanciás szőrtelenítés és más szépészeti kezelések zajlanak.

Olvass tovább »


Nyerj wellness hétvégét a Hotel Venus-ba!

Frissítve: 2010. júl. 6., 05:00 | Megtekintve: 3376

A zalakarosi Hotel Venus***+ nevét az isteni bolygóról kapta, aki a szépség és szerelem ötvöződése jegyében született meg. Nyerj egy álomhétvégét ebben a pihentető, fantasztikus wellness környezetben!

Egy Európában egyedülálló wellness-strand és gyógyfürdő-komplexumtól 97 m-re található a Hotel Venus***+. Aki igazi pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, és mind testileg, mind lelkileg kívánna megszépülni, vagy a párkapcsolatát megfiatalítani, elmélyíteni, az a legmegfelelőbb helyen jár, Zalakaroson a Hotel Venus***+ szállodában.

Olvass tovább »