Fülbevaló blog

Forró ékszerek melengetnek télen: itt a VEZUVIO

Frissítve: 2013. dec. 3., 10:12 | Megtekintve: 113180

A hang’on’you új, téli kollekciójának gyökerei a perzselő, olasz nyárba nyúlnak vissza, hogy a havazás közepette elhozzák neked egy vulkán forróságát és világokat megdöntő erejét.

A VEZUVIO fantázianevű téli kollekciót rendhagyó módon az azúrkék tenger, az aranyló napsütés, és egy néhai természetfeletti óriás, a Vezúv mára kopár kürtőjének feledhetetlen élménye ihlette.

Olvass tovább »



Hordanál ilyet? - Halloween kiadás

Frissítve: 2010. okt. 31., 06:00 | Megtekintve: 5233

Nem csak Halloween éjszakáján, az év bármely napján meghökkentő kiegészítő lesz ez a fülbevaló szett. De ha épp nincs ijesztgetős ünnepünk, te akkor is felvennéd?

Ez a rettentő ötletes pár fülbevaló, melynek egyik része pókháló, másik pedig pók, az ASOS-tól rendelhető meg, ára $17.24 (3,370 Ft). Halloween éjszakájára jobb kiegészítőt nem is találhatsz!

Olvass tovább »


Ki tudod találni az árát?

Frissítve: 2010. jún. 4., 05:00 | Megtekintve: 2290

Tippelős rovatunk ebben a hónapban egy ékszert mutat be. A csakis képen látott darabról csalókák lehetnek a benyomásaink - szerinted mennyiért vihetnéd haza ezt a fülbevalót?

Hiába mondják, hogy egyetlen kép ezer szóval felér, a divatban néha – az ügyes stylistoknak és utómunka szakembereknek köszönhetően – ezek a szavak megtréfálnak minket.

Olvass tovább »