Exkluzív info: Amit csak a Brandshopban találsz meg!

Frissítve: 2012. febr. 2., 18:00 | Megtekintve: 2369

Eláruljuk, hol találod meg a Nü by Staff legújabb kollekcióját, meglepően kedvező árakon!

Az interneten nem található meg, így exkluzív információnak számít, hogy a Király utcai Brandshopban már felbukkant a Nü by Staff – women legfrissebb kínálata.

A Brandshop24 üzletében tavalyi debütálás óta a dán márka minden újabb kollekciója elképesztő sikereket arat a betérő nézelődők körében. Most megjött az új Nü by Staff kollekció, ráadásul az árcédulák sokkal kedvezőbb árakat mutatnak, mint azt a márka ismerői várnák!

A visszatérő vásárlók a nőies, szexi Nü by Staff darabokat már messziről felismerik, így érdemes minél hamarabb betérned a Király utcai Brandshop üzletbe, ahol a polcon már ott vár az áhított új kollekció!

A Nü by Staff korábbi kollekcióinak elérhető darabjait itt találod meg.

Továbbá már most megoszthatjuk veletek azt is, hogy hamarosan nagyon nagy mennyiségű tavaszi-nyári Tommy Hilfiger és Hilfiger Denim férfi termék érkezik a boltba! A melegebb napok közeledtére gondolva főként póló shirt, póló, rövidnadrág és tavaszi pulóver lesz a friss kínálatban, így nyugodtan vigyétek magatokkal a pasitokat, fiú barátaitokat is a böngészéshez, ők is találnak maguknak újdonságokat!



Kapcsolódó márkák: Nü by staff

Kapcsolódó üzletek: BrandShop - Budapest, VII. kerület

Ajánljuk még