Tavaszi sminktrendek és a macskaszem spirál

Frissítve: 2011. febr. 20., 07:00 | Megtekintve: 6834

Te milyen vadmacska szeretnél lenni, leopárd, párduc vagy tigris? Íme néhány tavaszi sminktipp a vadító, igéző macskaszemekhez.


A Maybelline újdonsága a Volume Express Colossal Cat Eyes szempillaspirál, mellyel pillanatok alatt csábító vadmacska tekintetet varázsolhatsz magadnak. Ha szeretnéd tudni, hogyan érheted el a csodás macskaszem hatást, olvasd el a Maybelline sminktippjeit!

Tavaszi Sminktrendek

A Maybelline New York tavaszi smink kollekcióját a tomboló szenvedély jellemzi. Légy elragadó vadmacska és máris indulhat a vadászat.

FENSÉGES LEOPÁRD

Arcunk tökéletesítéséhez az Affinitone Mineral folyékony alapozó az ideális választás. Az apróbb bőrhibák vagy a fáradt szem felfrissítésére a karikák elkendőzésére az Affinitone folyékony korrektort ajánlom. A szemforma kialakításához első lépés a Khol Express Glam Black, éjfekete szemceruza. Kontúrozzuk a szemet, úgy, hogy ívesen túlhúzzuk a szem belső ívét, majd a külső szélét enyhén megemelve felfelé és összekötjük. Majd az Eye Studio Mono 621 Sparkling Gold szikrázó arany szemhéjpúdert feltesszük a felső szemhéj egészére. A 710-es Blazing Brown, bronzbarna színt a mélyítő vonalra satírozzuk, a szem külső széléhez érve összemossuk a fekete ceruzával már kiemelt résszel. A vadmacskaszem végső intenzitását a jól megválasztott szempillaspirál adja meg. Íme, a vadonatúj Volum’Express Colossal CAT EYES, mely új távlatokat nyit a szempillák dúsításában. Arcunk nap csípte színét az Affinitone Blush, Warm Cooper, színű bronzosítóval érjük el könnyedén. A bronzosítót az arccsont alá tegyük ívesen és az arc közepe felé haladva halványítsuk. Amennyiben tartós és érzéki ajkakat szeretnél, ebben az esetben használd a Color Sensational ajakkontúr ceruzát. Fontos, hogy a kontúrceruza színe mindig harmonizáljon a rúzs színével.

ELEGÁNS FEKETE PÁRDUC

Arcunk színét, szerkezetét tökéletesítjük az Affinitone Mineral folyékony alapozóval. Majd fixáljuk az üde, természetes, matt hatásért a Dream Mat púderrel. A szemforma kialakításához először a Khol Express Glam Black, éjfekete szemceruzával kontúrozzuk a szemet alul-felül vastagon. Ügyeljünk rá, amennyiben vadmacskahatást szeretnék elérni, hogy a szem belső sarkát ívesen húzzuk túl, valamint a külső sarkát is emeljük meg picit. Igazi ragadozóvá teheted tekintetedet, ha a ceruzával meghúzod a szem belső ívét is.
Az Eye Studio Mono 850-es Smoky Black ébenfekete, szemhéjpúdert a ceruzával már kiemelt részekre satírozzuk füstösen.
A vibráló tekintet eléréséhez a 420-as Mystic Blue, misztikus kék szemhéjszínt satírozzuk a felső szemhéj mélyítő vonalára, úgy, hogy a fekete színnel fedjék egymást. Így vibrálóvá tesszük a feketét, hihetetlenül szexi lesz. Az fenséges ragadozó tekintetet koronázza meg a Volum’Express Colossal Cat Eyes extradúsító szempillaspirál. Arcunk színét az Affinitone Blush 62-es Rosewood, rózsás árnyalatú arcpírrel tesszük üdévé. A csábítás második legfontosabb kelléke az ajak. Amennyiben korrigálni szeretnéd ajkad körvonalát, vagy tartósabbá szeretnéd tenni ajakrúzsodat, használd a Color Sensational kontúrceruza lágy krémes, tartós 338-as Midnight Plum árnyalatát. Fontos, hogy rúzsod színe harmonizáljon a kontúrral, válaszd a Color Sensational ajakrúzs 240-es Galactic Mauve, mályvás árnyalatát. Amennyiben szájfény párti vagy és érzéki fénnyel szeretnél csábítani, válaszd a Color Sensational Gloss 360-as Stellar Berry érzéki szájfényt, ami hihetetlenül jól passzol a fekete párduc sminkhez.

ELRAGADÓ FEHÉR TIGRIS

A tökéletes megjelenés elengedhetetlen kelléke az alapozó. A természetes hatás elérése érdekében próbáld ki az Affinitone Mineral ultrakönnyű textúrájú, folyékony alapozót, mely kényezteti bőrödet. Ezután fixáljuk le arcunkat a selymes Dream Mat púderrel. Arcunk színét az Affinitone Blush 57-es barackos árnyalatú arcpirosítóval emeljük ki. Az elragadó fehér tigris szem első lépéseként az Eye Studio Mono 01-es Snow White, gyönyörű, szatén fehér szemhéjpúdert satírozzuk a felső szemhéj egészére a mélyítő vonalig.
Majd a Khol Express Glam Black, éjfekete szemceruzával kiemeljük alul-felül a szempillatövet.
A macskaszem eléréséhez a szemzugnál enyhén húzzuk túl ívesen, a szem külső sarkához érve megemelve kössük össze.
Ezután az Eye Studio Mono 850-es Smoky Black, ébenfekete szemhéjpúderrel finoman satírozzuk át a már ceruzával kiemelt szemet. Hihetetlenül igéző és kifinomult lesz a tekintet. A vadmacskaszem végső intenzitását a Volum’Express Colossal Cat Eyes extradúsító szempillaspirál koronázza meg. Érzéki telt ajkak eléréséhez használd a Color Sensational (Lip liner 440-es Coral Fire) kontúrceruzát, amivel tartósabbá is teheted rúzsodat. Majd a Color Sensational ajakrúzs, harmonizáló 445-ös Ginger Spice árnyalatával töltsd fel ajkadat. Érzékien fényes ajkat szeretnél, akkor válaszd a Color Sensational Gloss 560-as szenvedélytől lüktető Red Love árnyalatú szájfényt.
A káprázatos vadmacska körmökről se feledkezzünk meg, légy a fenséges leopárd, az elegáns fekete párduc vagy az elragadó fehér tigris a Colorama körömlakkok színpompás választékával tedd teljessé megjelenésed.



Ajánljuk még


Kommentek

oscar larion – 2011. jún. 1., 13:29

Sziasztok! Nagyon szívesen segítek bárkinek elkészíteni bármelyik vadmacska sminket ha esetleg elsőre nem sikerülne.Üdvözlettel:Larion Oscar


Kitj – 2011. márc. 6., 19:08

nagyon szépek. mázlis vagyok hogy nekem alapból macskásak a szemeim :$ :)


babahaj – 2011. febr. 23., 20:18

Olyan szépek! De a szemforma nem mellékes... Egy kerek szemből ilyet nem lehet csinálni...


Vivien Kay – 2011. febr. 21., 18:46

Uhh... *.* Én nem tudok választani. :)


honey – 2011. febr. 20., 22:36

nekem abszolút mindegyik bejön! csak tudjuk elkészíteni!:))


EsztiIihttp://esztiii-divatazeletorome.blogspot.com/– 2011. febr. 20., 14:14

Nekem is tettszenek!!


karola – 2011. febr. 20., 13:56

huh, elég jók


margaréta – 2011. febr. 20., 09:25

nagyon szépek! ki kell próbálnom!