Trendtipp blog

Tavaszi trend: Csipkerózsika!

Frissítve: 2011. febr. 8., 06:00 | Megtekintve: 3464

Ha tetszik, ha nem, a csipke az egyik legfontosabb anyaga az idei kifutóknak. A boltokat is lassan el fogják lepni a különböző színű, fazonú csipke ruhák, pólók, cipők. Kezdjünk hát megbarátkozni a gondolattal!

Ne csak a ruhákon képzeljük el, hanem a cipők, táskák, sőt még a napszemüvegek 2011-es variációin is megjelenik, hol díszítőelemként hol az egész darab egy merő csipke.
A csipke mára már kinőtte magát az esküvői szalonok varázslatos világából és elindult hódító útjára a mindennapokban. A meleg hónapokban gyakran fogunk találkozni vele az utcákon, vagy fülledt nyári estéken.

Olivia Palermo a The City valóságshow sztárja valamint Ralph Lauren, Dolce and Gabbana és Oscar de la Renta modelljei is csipkét viselnek

Olvass tovább »



Így sminkeld a szemed tavasszal!

Frissítve: 2011. febr. 6., 06:00 | Megtekintve: 2758

A tavasz legszebb make-up trendje a füstös pasztell szemek. Tökéletes smink mindenkinek, minden alkalomra, csak meg kell találnunk a hozzánk legjobban passzoló szín pasztell árnyalatát és már kezdődhet is a sminkelés.

A szem, a lélek tükre, amire idén nagy hangsúlyt fektettek a divatházak sminkesei. A pasztell árnyékolás melegséget kölcsönöz az arcnak és a fiatalság érzetét kelti, finom és elegáns megjelenést adva így minden öltözéknek. Használjunk minél több színt, ne féljünk keverni őket, ezzel szemben a száj maradjon natúr, és az alapozó mellett csak egy leheletnyi pirosítót vessünk be.

Olvass tovább »


Esküvő 2010: Menyasszonyi ruha trendek

Frissítve: 2010. máj. 25., 11:34 | Megtekintve: 11105

Már javában benne járunk az esküvői szezonban, de sokan még csak most tervezgetik, milyen ruhában járuljanak az oltár elé a nagy napon. Segítünk eligazodni az esküvői trendekben.

Bár egy esküvőn minden részlet számít, a legfontosabb mégis a menyasszony ruhája. Milyen színű, szabású és stílusú ruhát válasszon az, aki a 2010-es trendeknek nem csak a hétköznapokban, de élete egyik legfontosabb napján is meg szeretne felelni?

Olvass tovább »



Még mindig hódít a Western style!

Frissítve: 2010. máj. 6., 05:00 | Megtekintve: 3307

Melyek a kötelező elemei a western stílusnak? Jobb, ha Te is megtudod, hisz idén is főszerepet kap!

Úgy látszik, már sosem leszünk divatjamúltak, ha magunkra kapunk valami arizonai, lovakkal vágtató szupernő „jelmezt”. Lehet tél vagy nyár, valahogy mindig beszökik az üzletekbe ez a country életérzés.

Olvass tovább »


A Nyár őrült darabjai

Frissítve: 2010. ápr. 23., 05:10 | Megtekintve: 3349

Biztosan neked is megjön a jó kedved, ha meglátod ezeket az abszolút trendi és vidám kiegészítőket! :)

A tavaszi fáradtság ellenszereként felpezsdítünk most pár „extrém-bohém” darabbal, amivel neked is vidámabb lesz a napod!

Olvass tovább »


Szemezgetés az idei cipőtrendből

Frissítve: 2010. márc. 3., 08:00 | Megtekintve: 3840

Utánajártunk, mi is lesz a trend idén, már ami a cipőket illeti! Talán neked is segíteni fog, milyen fazont keress a boltokban. Íme a választék! ;)

Kedves nőtársaim, valószínűleg mindannyian átéltük már azt a csodás érzést amint az enyhe idő beköszöntével végre elmehetünk tavaszi cipőt nézegetni, vásárolni; tudatában annak, hogy hamarosan bevágjuk a csizmánkat a szekrény mélyére és nem is akarjuk látni novemberig!

Olvass tovább »


Top pulcsik a télre! - Csajoknak és Pasiknak

Frissítve: 2009. dec. 9., 14:49 | Megtekintve: 4139

Most már hivatalosan is benne vagyunk a télben. Nézd meg pulcsiajánlatunkat, hogy igazán jól érezd magad a hideg időben is!

A szürke télen többet vagyunk otthon, barátaink, családunk társaságában egy forró tea mellett, mint kint a szabadban. Tippünkkel ilyenkor is trendi lehetsz amellett, hogy jól is érzed magad a bőrödben! ;)

Olvass tovább »


Trendkabát idén - Pufidzseki még mindig hódít!

Frissítve: 2009. dec. 6., 12:00 | Megtekintve: 6904

Ki ne üközött volna bele minden boltban az idei „slágerkabátba”? A vélemények különböznek a felkapott darabot illetően…

Szinte minden márka alatt fut legalább 1-2 különböző fazonú fényes pufidzseki, ami valószínűleg örömre ad okot azoknak, akik korábban is hordták „fénytelen” változatát.

Olvass tovább »


Csizma trendek - Mi az aktuális és mi a ciki?

Frissítve: 2009. nov. 23., 10:50 | Megtekintve: 17467

Megtudhatod, milyen fazon hódít most, de melyik az a csizma, amiben talán már nem kéne járni. ;)

Nézzük, melyek is azok a csizmák, melyekkel az elmúlt években, találkozhattunk. Volt ugye a yeti-, eszkimó-, szőrös csizma (ki melyik nevet illeszti rá)…

Olvass tovább »


Bőrdzseki a tuti!

Frissítve: 2009. nov. 15., 09:00 | Megtekintve: 8452

Az utcán már nem a pufikabátok széles skáláját láthatjuk, most a bőrdzsekik vannak a porondon! Talán mindnyájan jobban örülünk az új divatnak :)

Egyre vagányabb és sokszínűbb bőrdzsekikkel találkozhatunk a boltokban. Akármilyen stílusú is legyél, biztos te is találsz kedvedre valót!

Mutatunk néhányat!

Olvass tovább »