Szemüveg blog

Szemüveget a krokodilnak!

Frissítve: 2011. szept. 22., 18:43 | Megtekintve: 2423

A Lacoste márka optikai keret- és napszemüveg kollekciója megérkezett Magyarországra. Az újdonságok minőségi, de laza darabokat kínálnak az egyedi, letisztult szemüvegek kedvelőinek.

Szeptember 9-én a budapesti Fashion Street Lacoste üzletében került magyarországi bevezetésre a Lacoste optikai keret és napszemüveg termékvonala. A kollekció 48 napszemüveggel és 35 optikai kerettel gazdagítja a Lacoste márka minőségi, mégis laza eleganciájáról ismert termékvonalait.

Olvass tovább »



Hordanád? Parazita a fejeden

Frissítve: 2011. máj. 25., 11:58 | Megtekintve: 4072

Egy optika kínálatát böngészve véletlenül vettük észre ezt a szemüveg márkát, ami elég meglepő formákkal illeszkedik a fejre. Akarnál egy ilyen rafinált keretet hordani?

A Parasite Eyewear már nevével elárulja, hogy mire hasonlítanak az általa gyártott keretek – elsőként az Alien filmsorozat egyik földönkívüli lénye jut eszünkbe róluk, ami támadáskor az áldozat arcára tapad.

Olvass tovább »


Itt az Armani márkájú design 3D szemüveg!

Frissítve: 2010. nov. 5., 06:00 | Megtekintve: 2545

A 80-as évek stílusát idéző szemüveg egy márkás alternatíva azoknak, akik a térhatású filmeket nem szeretnék ronda papírszemcsiben végignézni.

Van otthon 3D szemüveged? Vedd fel és nézd meg az Armani Exchange videóját, mellyel decemberben megjelenő, háromdimenziós design szemüvegüket népszerűsítik.

Olvass tovább »



Hordanád? Retro SZTK keretes szemüveg

Frissítve: 2010. márc. 18., 08:29 | Megtekintve: 24963

Feltűnő és bohém, de eddig csak szűk rétegben volt trendi a vastag keretes, retro hatású szemüveg. Mostanában viszont a kifutók modelljein is kezd feltűnni. Te hordanál ilyet?

Régebben a stréberek és az osztály bohócai hordtak csak ilyet, de a geek stílus ébredésével együtt lassan mindennapos látvánnyá, szinte trenddé váltak az eltúlzottan vastag “okostojás” szemüvegek. Ez a kiegészítő tud szexis, aranyos és bohém is lenni.

Olvass tovább »