Pimkie blog

50%-os akció a Pimkie Árkádban péntektől vasárnapig!

Frissítve: 2011. jún. 24., 10:22 | Megtekintve: 5466

Ha kedvenc márkáid között szerepel a Pimkie, akkor ezt az akciót nem hagyhatod ki, itt az alkalom, hogy a nyár kellős közepén még beszerezz pár könnyű ruhadarabot!

Figyelem! Üzletátalakítás miatt mától, azaz péntektől ezen a hétvégén egészen vasárnapig 50%-os akcióval vár benneteket a Pimkie Árkád Budapest Bevásárlóközpontban található márkaboltja!

Olvass tovább »



2 akció egyszerre a Pimkienél!

Frissítve: 2011. febr. 27., 06:00 | Megtekintve: 4113

Két hihetetlen akcióval kedveskedik a világmárka rajongói számára. A tél végi leértékelés mellett, a tavaszra is felkészülhetünk a Pimkie legújabb pólóival. Figyeljetek, érdemes!

1. Akció

Óriási szezonvégi kiárusítás a Pimkie-nél!

Csapj le a téli kollekció utolsó darabjaira a Pimkie üzleteiben most hihetetlen árakon! Két akciós termék vásárlása esetén a másodikból további 50 % kedvezményt adunk! Az akció 2011.02.25-től a készlet erejéig tart!

Olvass tovább »


Újabb akció a Pimkienél, most a farmerokon a sor

Frissítve: 2011. febr. 17., 06:00 | Megtekintve: 3375

A megújulás alatt álló Pimkie hihetetlen akciókkal kényeztet minket hétről hétre. Most a farmeroké a főszerep, hiszen a fehérneműk után a következő lépés a nadrág! Ne hagyjátok ki!

A 2011-es tavaszi-nyári farmer kollekció már megérkezett a Pimkie üzletekbe. Most február 7-től 20-ig kedvezményesen vásárolhatod meg a legújabb darabokat.
Amennyiben 2 farmert vásárolsz a második farmerből -2500 Ft kedvezményt adunk.
Az ajánlat a külön cimkével ellátott termékekre vonatkozik.

Olvass tovább »



Forródróton: Teljes arculatváltás és új koncepció a Pimkienél!

Frissítve: 2011. febr. 14., 06:00 | Megtekintve: 3709

A Vanity elsőként értesült a hírről, hogy a márka teljes megújuláson és átalakításon esett át, így 2011 tavaszán egy vadonatúj Pimkie mutatkozik be a régi és új közönségnek egyaránt. Az arculat, a logó, a boltbelső és a kollekció is vérfrissítést kapott.

A 2011-es tavaszi-nyári kollekció amely egy új tervező csapat munkáját dicséri, már kapható az üzletekben. A tervezőgárda cseréjének oka az volt, hogy a célcsoportot de főleg a kollekciót illetően változott a Pimkie koncepciója. Alapvetően a 20 év körüli, fiatal lányokat vették most is célba, de ez a kollekció már frissebbre, üdébbre és lendületesebbre sikerült.

2011-es kollekció: frissebb, üdébb, lendületesebb, íme az “új Pimkie Girl” és a tavasz 3 meghatározó stílusa!

Az arculat sem maradhatott ki a megújulásból, a márka grafikai csoportja új logót álmodott a Pimkienek. Ha kiváncsi vagy, hogy hogy sikerült, olvass tovább és máris megtudod!

Olvass tovább »


Fehérnemű akció a Pimkie-nél

Frissítve: 2011. febr. 12., 06:00 | Megtekintve: 3203

Ha már tavasz, akkor ruhatárfrissítés. Kezdhetjük egyből az alapoknál, megfelelő fehérneműt nem könnyű beszerezni, most ebben segít nekünk a Pimkie. Nézzetek be hozzájuk, mert megérkezett az új fehérnemű kollekciójuk!

Rögtön ez alkalomból egy akcióval is kedveskednek nektek, a részletekért olvassatok tovább!

Olvass tovább »


Őszi ruha trend - hűvösben is nőiesen

Frissítve: 2010. okt. 20., 05:01 | Megtekintve: 10585

Még van pár hetünk, mielőtt bejön a téli zimankó, és kénytelenek leszünk a vastag nadrágokat, hóálló kabátokat előhúzni a szekrényből.

Íme néhány ismerős márka ruhakínálata a hűvös, de még nem jéghideg szezonra – természetesen vastag harisnya, kabát, és esetleg egy csizma elkél ezek mellé a csinos darabok mellé.

Olvass tovább »


Itt jön a Pimkie őszi kollekciója!

Frissítve: 2010. aug. 31., 05:00 | Megtekintve: 5159

Kíváncsi vagy, milyen újdonságokkal találkozhatsz a Pimkie üzletekben az őszi szezonban? Itt a válasz!

Ez már hivatalos, beköszöntött az ősz. Az időjárásban és az üzletekben egyaránt fordulatra számíthatunk – szükségünk lesz mostantól a melegebb ruhákra. Nézd meg a Pimkie aktuális kollekcióját, nem fogsz csalódni!

Olvass tovább »


Máris szállingóznak az őszi trendek

Frissítve: 2010. aug. 2., 05:00 | Megtekintve: 7595

Mostanában kezdik a divatházak bemutatni őszi-téli kollekcióikat, de egyelőre csak egy-két márka fedte fel előttünk, mit tartogatnak a hűvösödő hónapokra.

Augusztus eleje van, ideje tervezgetni az őszre. A Pull & Bear, Bershka, H&M és a Pimkie már enged némi bepillantást az őszi kollekcióikba. Lássuk, mire számíthatunk egy hónapon belül!

Olvass tovább »


3 trendi karkötő 2000 Ft alatt

Frissítve: 2010. jan. 24., 11:56 | Megtekintve: 6103

Épp egy Versace ruhára gyűjtesz, mégis szeretnél pár új karkötőt, hogy kicsit feldobd saját magad és ékszerdobozodat? Itt a három befutó!

Ahogy lassan újra felmelegszik az idő, ledobjuk a hosszú ujjú, vastag pulcsikat és előkerülnek a pólók, blúzok. Ha szeretnéd, hogy valami trendi villanjon a csuklódon, de emiatt a pénztárcádat nem akarod fogyókúrára fogni, nézd meg ezt a három tuti befutót!

Olvass tovább »


Hatalmas júliusi leárazás a Pimkie-nél

Frissítve: 2009. júl. 8., 16:35 | Megtekintve: 3851

Itt az utóbbi idők legnagyobb Pimkie akciója, ne maradj le róla!

Jönnek a nyári leárazások, a Pimkie pedig úgy döntött, egy figyelemfelkeltően nagy mértékű akcióval emelkedik ki a tömegből: az aktuális kollekciókat mostantól 30-70% kedvezménnyel kaphatod meg a készlet erejéig.

Minden héten más darabok kerülnek leárazásra, ezért érdemes rendszeresen átnézni a Pimkie üzletek kínálatát. Ráadásul az akcióban már korábban leárazott termékek is részt vesznek, vagyis az eredetihez képest elképesztően alacsony áron szerezhetsz be Pimkie cuccokat.

Az akció július végéig, illetve a készlet erejéig tart.

Nézd meg a Pimkie kollekciót a divatkatalógusban!