Rihanna blog

Öltözz farmerbe úgy, mint a sztárok!

Frissítve: 2013. márc. 29., 09:00 | Megtekintve: 47496

Less el néhány divat tippet Hollywoodból! Meríts ötleteket abból, ahogyan Rihanna, Gwen Stefani vagy George Clooney viseli a Levi’s farmert.

Halle Berry

Egy nadrág, két különböző alkalomra. Halle ugyanazt a nadrágot választott egy vacsorára Olivier Martinezzel, és az új filmjének, a „The Call”-nak a bemutatójára. Az utóbbi összeállítás nagyon stílusos, minden apró részletre figyelt Halle. Egyébként ez a nadrág igazán különleges: különleges a boka cipzár, a nadrág koptatása, és az, ahogy Halle saját stílusára szabta.

Olvass tovább »



Vörös, göndör, ki az?

Frissítve: 2011. jan. 26., 12:10 | Megtekintve: 3377

Az énekesnőt az elmúlt években nemcsak hangja és számai tették híressé, hanem kaméleonszerű frizuraváltásai is, a mostani talán az egyik kedvencünk, nagy, kihívóan vörös és pimaszul göndör.

Először Twitter oldalán láthatták a rajongók a hajkoronáról készült képet, miközben a híresség készülő albumának egyik számán dolgozott a stábbal. Hogy kiről beszélünk?

Olvass tovább »


Kutyadivat, bonbon táskák, Rihanna

Frissítve: 2009. nov. 30., 12:28 | Megtekintve: 2495

Megdöbbentő, nevettető, divat-szakértős válogatás az elmúlt idők legérdekesebb cikkeiből a magyar divatweben!

Kíváncsi vagy a külföldi márkák nevének helyes kiejtésére, vagy arra, hogyan öltöztesd fel a kutyusodat, esetleg hogy melyik a 3 legkülönlegesebb magyar designer üzlet a belvárosban? Ezen a héten megint elolvasásra érdemes érdekességeket válogattunk össze az internet más részeiről.

Olvass tovább »