A világ legkényelmesebb farmere: Jeggings

Frissítve: 2012. jan. 11., 13:51 | Megtekintve: 4310

A tavasz sztárja lesz a jeggings! A jeans és a leggings házasságából ered, vagyis olyan nadrág, ami farmeranyagból készül, de szorosan a testhez tapad, szuper kényelmes és rendkívül trendi.


2012 tavaszától a Levi’s egy újabb női ruházati darabbal kedveskedik hölgyvásárlóinak, ez pedig az új, szuper strech jeggings, mely a stílus és kényelem tökéletes ötvözete.

A jeggings szó az angol jeans (=farmer) és leggings (=talp nélküli harisnya) szavak összetételéből ered és olyan nadrág, ami farmeranyagból készül, de szorosan a testhez tapad, követve a lábak vonalát és maximális kényelmet biztosítva.

A Levi’s a streccs farmer anyagot felhasználva, most olyan jeggings nadrágot alkotott, ami amellett, hogy nagyon szexi és csinossá formázza a lábakat, kényelmes is, és szinte második bőrként illeszkedik a testre.

Az új szuper sztreccs jeggings magas derekú változatban és csípőfazonban is kapható. A jeggingsek szárainak alját, a boka környékén rövid cipzár díszíti, ami így rövidszárú bakanccsal kombinálva a leggings szárát bakancson belül vagy kívül is lehet hordani.

A Levi’s jeggings-ek a legkülönfélébb stílusban viselhetők, de a 2012-es tavaszi/nyári kollekció meghatározó stílusa a hanyag, cool és laza külső, amihez a magasított derekú jeggings illik túlméretezett inggel hordva, vagy pedig betűrt pólóval, hogy hangsúlyozza a derekat. A jeggings a ruhatár fontos része, és szinte bármilyen alkalomra, csinos vagy laza felsőkkel is kombinálhatóak.



Kapcsolódó márkák: Levi's


Ajánljuk még