Divattervező + sztár blog

Lindsay Lohan kishúgából csinált szexis modellt

Frissítve: 2010. okt. 3., 05:00 | Megtekintve: 2456

Új kollekciójának bemutatásához Lindsay Lohan saját 16 éves húgát kérte meg, hogy pózoljon a provokatív kampányképeken. Ali Lohan örömmel ugrott bele a feladatba.

Ali Lohan végre kapott egy kis rivaldafényt híres nővére mellett. Lindsay saját ruhamárkája, ami egyszerűen a 6126 nevet viseli, 2011 tavaszán új kollekcióval jelentkezik. Ehhez állt modellt kihívó végzet asszonyaként Ali, aki fiatal kora ellenére meglepően profinak bizonyul a fotókon.

Olvass tovább »



SJP tisztelgése Alexander McQueen előtt

Frissítve: 2010. szept. 25., 05:00 | Megtekintve: 2643

A divatszakma elbúcsúzott a tragikusan távozó tervezőtől, akinek munkái és emléke még sokáig meghatározzák majd a divatéletet.

A londoni Szent Pál székesegyházban tartott megemlékezésre számtalan híresség ellátogatott. Kiemelkedett közülük Sarah Jessica Parker, aki teljes Alexander McQueen összeállításban jelent meg a szertartáson.

Olvass tovább »


Kate Moss utolsó búcsú kollekciója

Frissítve: 2010. szept. 1., 05:00 | Megtekintve: 3478

Elköszön a Topshop-tól Kate Moss, következő kollekciója után többé már nem tér vissza a brit üzletlánccal közös tervezéshez.

Végleg búcsúzik egymástól Kate Moss és a Topshop. A divattörténet egyik legünnepeltebb együttműködése az évek alatt megfakult, így ideje lezárni ezt az egye kevésbé sikeres időszakot.

Olvass tovább »



Hermione Granger zöld ruhákat tervez

Frissítve: 2010. jan. 17., 07:00 | Megtekintve: 4091

A Harry Potter sztárja, Emma Watson hamarosan megmutatja elkötelezettségét a környezettudatos divat iránt egy különös kollekcióval.

Emma Watson-nak egyre több köze van a divathoz, már régóta nem csak a Harry Potter egyik főszereplőjeként ismerjük. Most divattervezőként valami különlegeset készül alkotni.

Olvass tovább »


Kirabolták a Chanel több üzletét is!

Frissítve: 2009. dec. 23., 12:07 | Megtekintve: 2670

Nézd meg, hogyan fosztják ki a Chanel-t a sorozatosan fizetés nélkül elmenekülő "vásárlók"! A stílusos Bonnie és Clyde páros egy 3 perces kisfilmben elevenedik meg.

Karl Lagerfeld legújabb kisfilmjének főszereplői, Lara Stone és Baptiste Giabiconi nem állítanak követendő példát a Chanel szerelmesei elé. Bár a filmen egyszerűnek tűnik csak úgy kirohanni a boltból fizetés nélkül, a hétköznapi vásárlók jobb, ha nem próbálják utánozni a mutatványt.

Olvass tovább »


Halott Kitty, sörgyűrű és hamburger cipő

Frissítve: 2009. nov. 5., 09:52 | Megtekintve: 5004

Megdöbbentő design kiegészítők dömpingjét, hírességek Halloween jelmezeit és más érdekességeket szedtünk össze a magyar divatweb elmúlt heti terméséből.

Magyar pasik toplistája, kibelezett Hello Kitty figura, designer fánkok, egy fotózás a színfalak mögül és még sok más érdekesség a net minden sarkából.

Olvass tovább »


Léteznek mások is: Vegyesfelvágott

Frissítve: 2009. okt. 21., 09:26 | Megtekintve: 2927

Bezár a Quelle, a Drakula cucc és a pénzköltési kedv viszont tovább él. Vegyes linkfelvágott a Vanityn túlról, az internet minden részéből.


Heti linkválogatásunkban átnézésre érdemes híreket, képeket, írásokat ajánlunk különböző magyar nyelvű, főként divat témájú blogokról és oldalakról. Divatpályázat indul, Loubutin Barbie-babázik, Olsenék erőlködnek, mások meg másképp érdekesek.

Olvass tovább »


DivatCsirip: Egy perc az életükből

Frissítve: 2009. okt. 19., 19:10 | Megtekintve: 2193

A divatvilág alakjai is megosztják életüket a Twitteren - most az elmúlt hét legjobb bejegyzéseiből szemezgetünk. Karl Lagerfeld, Paris Hilton, Stella McCartney és mások!

A tervezők, modellek és egyéb divatcelebek ugyanolyan emberek, mint bárki más a Twitteren. De amikor ők megosztják hétköznapjaik részleteit, akkor bemutatókról, ruhatervezésről, a divatvilág működésének rejtelmeiről tudhatunk meg többet. Összeválogattuk a múlt hét legérdekesebb tweetjeit:

Olvass tovább »


Béna lett Lindsay Lohan kollekciója

Frissítve: 2009. okt. 6., 08:00 | Megtekintve: 3184

Leszólta a divatsajtó Lindsay legelső Ungaro kollekcióját, amit a hétvégén mutattak be a Párizsi Fashion Week-en.

Lindsay Lohan-t három hete nevezték ki az Ungaro divatház kreatív igazgatójának (ami már ekkor nagy felháborodást váltott ki a szakma köreiben). Lindsay azóta Estrella Arch divattervezővel együtt dolgozott az Ungaro 2010 tavaszi kollekcióján, amit október 4.-én mutattak be Párizsban.

Lindsay és Estrella Arch a kifutón

Ám sajnos a divatkedvelőket nem sikerült megnyerniük az új kollekcióval, több magazin is keményen leszólta a mostanában nagyon szőke filmsztár munkáját.

Olvass tovább »


Mihalik Enikőre felfigyeltek Hollywoodban

Frissítve: 2009. szept. 24., 13:27 | Megtekintve: 5007

Sienna Miller hollywoodi színésznővel dolgozott együtt Mihalik Enikő, a sikert-sikerre halmozó magyar modell.

A hollywoodi színésznő-divatikon Sienna Miller és divattervező húga, Savannah közös divatmárkája, a Twenty8Twelve újra a kifutóra került. A 2010-es tavaszi-nyári kollekciót Londonban mutatták be a Divathéten, a gondosan stylingolt modellek között pedig ott lépkedett Mihalik Enikő is.

Olvass tovább »