Hermione Granger zöld ruhákat tervez

Frissítve: 2010. jan. 17., 07:00 | Megtekintve: 4091

A Harry Potter sztárja, Emma Watson hamarosan megmutatja elkötelezettségét a környezettudatos divat iránt egy különös kollekcióval.


Emma Watson-nak egyre több köze van a divathoz, már régóta nem csak a Harry Potter egyik főszereplőjeként ismerjük. Most divattervezőként valami különlegeset készül alkotni.

Emma tavaly óta a Burberry hivatalos reklámarca és ismert stílus-ikon a korosztályában. A People Tree nevű márka kérte fel, hogy működjön együtt velük a környezet- és ökotudatos darabok megtervezésében.

“Egy, a márkára jellemzőnél fiatalosabb kollekció kialakításában segítek nekik” – mondta el Emma. “Tetszik az ötlet, hogy a divat segítségével hívjuk fel a figyelmet bizonyos problémákra.”

A kollekció letisztult, szexis, bármikor hordható kötött darabokból, felsőkből, ruhákból és rövidnadrágokból áll majd. Természetesen mindent organikus anyagból, kézzel készítenek el, és mindehhez csakis hátrányos helyzetű szakembereket alkalmaznak. A kollekció februártól lesz kapható a People Tree üzleteiben és webáruházában.



Kapcsolódó márkák: Burberry


Ajánljuk még


Kommentek

Festy in stylehttp://festyinstyle.blogspot.com/– 2010. jan. 19., 10:04

Nagyszerűnek tartom, hogy a divatban is megjelent a környezetvédelem. És ráadásul még nagyon jól is néznek ki a ruhák:)
xoxo
Festy