Béna lett Lindsay Lohan kollekciója

Frissítve: 2009. okt. 6., 08:00 | Megtekintve: 3184

Leszólta a divatsajtó Lindsay legelső Ungaro kollekcióját, amit a hétvégén mutattak be a Párizsi Fashion Week-en.


Lindsay Lohan-t három hete nevezték ki az Ungaro divatház kreatív igazgatójának (ami már ekkor nagy felháborodást váltott ki a szakma köreiben). Lindsay azóta Estrella Arch divattervezővel együtt dolgozott az Ungaro 2010 tavaszi kollekcióján, amit október 4.-én mutattak be Párizsban.

Lindsay és Estrella Arch a kifutón

Ám sajnos a divatkedvelőket nem sikerült megnyerniük az új kollekcióval, több magazin is keményen leszólta a mostanában nagyon szőke filmsztár munkáját.

A Women’s Wear Daily így írta le a darabokat: “A ruhák bénák és elavultak… Élénk pink és narancs, óriási szívecske mintákkal – ez egyáltalán nem az a fiatalos stílus, amit Lohan kollekciói az ígéretek szerint megtestesítenek. Ráadásul a pántok, vállrészek többször lecsúsztak a modellekről, ami egyáltalán nem vall profizmusra.”

“Sok-sok szívecske, de lélek nem volt benne… A vasárnapi Ungaro bemutató úgy szerepel majd a történelemkönyvekben, mint a filmsztár-őrület utolsó megnyilvánulása” – írta a New York Times.

Lohan az egyik riporter kérdésére, miszerint régi vágya volt-e, hogy divattervezővé váljon, így válaszolt: “Azt hiszem, mindig is vágytam ilyesmire. De egyelőre olyan szürreális, hogy sikerült, még el sem hiszem. Talán holnap vagy egy hét múlva már valóságnak fog tűnni.”

Ha ez bekövetkezik, akkor talán jobban fognak sikerülni Li-Lo új kollekciói is.

Még több képet a kollekcióról itt láthatsz.



Ajánljuk még

Lindsay Lohan kishúgából csinált szexis modellt

Büdös butik miatt háborog New York