Új Springfield sminkcsalád a hétköznapokra

Frissítve: 2012. jún. 6., 14:58 | Megtekintve: 4001

A Springfield nemrég egy új termékcsaládot indított: a Springfield Cosmetics olyan színek és textúrák választékát kínálja, amire egy hétköznapi sminkhez szükség lehet.


A Springfield kozmetikumok a 2012-es tavasz és nyár legújabb trendjeit képviselik, világos és frissítő színpalettát használnak. A kollekcióban izgalmas tónusok, smaragd és türkiz körömlakkok, rubinvörös rúzsok, és csillogó szájfények jelennek meg.

Az igéző szemek alapját az ásványi anyagokat tartalmazó új, kék szemhéjpúderek biztosítják, amire az utolsó simítást a szemceruza és szempillaspirál adja a csábító tekintetért. A gyümölcsös árnyalatú pirosítók pedig jól kombinálhatók a pasztel színű körmökkel és a sminkkel.

A nyár megbolondításához a Neon Lights Springfield kozmetikumok nyújtanak segítséget. Elénk árnyalatok a feltűnőbb és szexibb megjelenésért az idei év kihagyhatatlan színeivel: mandarin, narancs és sárga. Egy biztos, ilyen színekkel nem maradsz észrevétlen! A kollekció olyan termékeket is magába foglal, mint a “Crackle” ami két színben kapható, fregmentált hatást kelt a többi vibráló színnű körömlakkal, így méginkább feldobja a körmöket.

Az új, barnító hatású púder használat után azonnal természetesen bronzos és egészséges fényt ad a bőrnek. A nyárias és mókás tégelyekben kapható szájfények pedig öt ízben és színben kaphatóak, és a színes nyári koktélokra és fagylaltkelyhekre emlékeztetnek.

A Springfiled sminkfelhozatala praktikus és könnyen használható. Mindegyik termék csomagolása visszafogott, rózsaszínes árnyalatú, és alig foglal el helyet a táskában.



Kapcsolódó márkák: Springfield


Ajánljuk még

Színes tavaszi pörgés - már a Springfield boltokban

A világ legkényelmesebb farmere: Jeggings

Hódít a Candy Star - Ismerd meg és nyerj!

Alyssa Miller egy szexi, modern édenkertben visel Intimissimit